Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 31, 2012

Cerita Ceriti Ceritu Hari Raya Haji & Sukaneka Merapu

N3 ni gambar2nyer cukup meriah
Jangan ada yang tengok sampai nak termuntah sudahlah !

Kongsi cerita raja haji yang agak2 nak basi
Dengan acara makan2 pagi menyambung ke malam hari
Nak potong  kek untuk 3 orang yang sambut hari jadi
2 anak buah & KA juga ni
Yang dimulai dengan cerita kek red velvet yang sedap ni

 Juga  cerita kek blueberry yang cukup mabeles ini
 Dan bila disandingkan berdua begini
 Anak2 dara kecik yang bertiga ni jugalah yang tak sabar2 menanti, nak makan ni !

Acara pagi ke petang di hari minggu
Yang mesti ada juga makan2 dulu 


Sebab lepas tu ada acara sukaneka dan teka teki merapu
Ni ha dia susunan hadiah yang menunggu



Acara yang diadakan
Sekadar untuk hiburan dan menceriakan
Yang kecil2 & besar sama2 memeriahkan
Aduh sakit perut tengok aksi2 yang disajikan







 Walau semua lelah & kepenatan
Dihati penuh ceria & kegembiraan
Memang seronok bila sama2 bagi sokongan
Walau ramai yang jadi tukang sorak dari ambil bahagian
Sekurang2nyer kan
Dapat mengiratkan lagi ikatan & jalinan kekeluargaan !

60 comments:

mamavogue said...

Amboi meriah nyer..!
Siap ade sukaneka lagi ni..

baby comel said...

ni bukan setakat budak2 kecik yg terliur, kitaa yg dah besar ni pun teringin sgt nengok kek best caamtu =) hehehe

Cik P.A. said...

muke kegirangan aje semue:)

Kak Izan said...

best memang best.. keluarga besar lagi best kan.. :D

bunga_rose said...

kek tu mmg mabeles abisss terliurrrr ahaahah

Ratu Hatiku said...

Seronoknya tengok... :D

Rasp said...

best sangat2 ... meriah!

Kakcik Nur said...

Yang penting, ukhwah berpanjangan. :)

Mrs Velentine said...

mmg meriah..kek tue nak sikit..hehe

aizu's life said...

same menu: RED VELVET utk raya.. heheh.. mmg meriah.. best!

aizamia3 said...

meriah.. happening.. ;)

LydSunshine said...

Seronoknya KA. Buat sukaneka within family je. Sape yang rajin buat kek tu?

Sue-Rya Qistina said...

suka kek RV tu. siyes sedap. hahaha. seronok kan bila ade goodies bag camtu. kihkih. at least dpt eratkan silaturrahim :)

KY said...

bestnya KA..suasana mcm tu..apa lagi ada kek yg sedap2...eeemmmm...

Kakzakie said...

Selain makan-makan ada game itu yg lebih menggembirakan KA..

Anum said...

meriahnya

BERT said...

mmg meriah..! mesti happy smua terutama tang sukaneka tu

Cho Zila said...

tu rupa kek bersanding yerk... akak tak masuk sangat ngan red velvet,,, peminat tegar cekelat gituler....
meriah... akakpun suka jadi tukang sorak dari main...

Myra Jay said...

Memang meliur la tengok 2 kek tu..
Sangat2 sedap nampak :D

shaiful zaidi said...

Meriah sungguh...Happy Birthday!

Suraya Baharun said...

meriah nye...seronok sangat tengok..

JunAina said...

Red velvet yang menggoda.

Bestnya berkumpul ramai2 adakan acara cam ni. Budak hepi mak bapak pun tumpang hepi looo...

kiera'sakura said...

wahhhh rajinnya buat sukaneka kan walaupun hanya family jer.. kira xpenah buat ektibiti mcm nie huuu

PinkUmmi said...

meriahnye....

SURIA AMANDA said...

sama jer muka anak2 dara tu...

aku HaniAsyira said...

meriahnya.. meriah sgt..

Daddy Ziyyad said...

anak anak dara beratur nak makan kek! :)

wantie said...

wah..sangat sangat meriah. memang nampak betul kemeriahannya.

hmm... kek tu rasa mcm nak ngap je PC ni

ummuaidan said...

seronok dan meriah nampaknya KA..pelbagai permainan lagi...KA join tak birthday gal? heheh

NoEn said...

SEDAPNYA KEK
WAH MERIAHNYA

cHeRyNa PiReS said...

Alaaa...apa tak panggil birthday gal tua nieh!!! Alaaaa...nak main rebut kerusi juga *penyek budak2* hehe.

are_lin@yu said...

wahh meraihnya tiba2 teringin kek..hehe

Cikgu Ma said...

wah..kemain meriah kak...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sedapnye kedua² kek tu..tgk gambar pun dah tau sedap..^^

Qhaifa Nur said...

banyaknya kek KA....
seronoknya, hadiah pun best......

Raudzah Zahari said...

Wah best nya ..meriah..nway kek red velvet tu so yummy..

Deq's Qienz said...

Sedapnya kek tuh..wahh meriahh bdk2 main ek..suke la diorg

hainom OKje said...

Seronok bila dah berkumpul ramai-ramai...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriahnyer majlis....kek pun nampak sedap..happy jer bebudak tu hehe

Ayie Abas said...

rapat nya hubungan kekeluargaan awk....selamat hari lahir diucapkn...yg ke berapa nih?

Si Matatajam said...

Bestnya buat acara camtu KA...bebudak mesti enjoy n hepi sesangat..

N.Aima K said...

seronoknyee HAPPY BELATED BIRTHDAY

ieda said...

mak aihh banyak kek
red velvet x pernah makan .. cake tuu sedapp .. huhuh semua sedap bila tgk tgh2 nie adehhh ;)

Nor Zilla Sensei said...

wah..meriahnye sambutan dia..kita dulu xpenah mersa macam ni pun.hehe

Rinna said...

Meriahnyaa..siap ada acara cam sukaneka yer.. Suka laa budak2 tuh yer.. happy je tgk..

Kek velvet tuh nampak sedap.. :)

Sari Yusa Ibrahim said...

tiada yg lebih meriah selain kek red velvet dan blueberry, hihi

syiela said...

bestnya ada aktivit sebegini... malah merapatkan lagi ikatan antara kita

tirahzairi said...

wahhh seronoknya

wan nurul hezrina said...

MESTI BUDAK2 SUKE DENGAN hadiah2 tuh nak2 alat tulis=)

kay_are said...

siap ade sukaneka wat sendiri lagi tu.. memang meriah! sambil raye menyihatkan badan ye tak?

eLL said...

bestnya meriahhhhhh

Jna marcello said...

amboii meriahnyeee KA nty clbrtkan burfday na mcm gini eh ;)

mama aryan said...

meriahnya KA..seronok rasanya,
sedapnya kek tu

Nur-nba said...

Meriahnya.. Tentu anak2 kecil ni gembira dengan hadiah yg mereka dapat.. Sedap kek tu..♥

Bitt (doubeIS) said...

wahhh saya tumpang happy di tempat derang :) bestnyaaa

sal ya said...

yummehhh... saya suka kek.

lynn kamarul said...

seronok nye siap ada xtvt mcm ni, meriah la family ni

lynn kamarul said...

seronok nye siap ada xtvt mcm ni, meriah la family ni

ayut said...

lyn kerenah budak2x kdg2x yg besar pon rasa nk join....hihihi..sronok je :))

C'Jai said...

Seronok akak pun selalu buat hari keluarga berkumpul adik beradik....

Makmaiiiii...akk cukup minat dgn kek blueberry tu KA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...