Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 31, 2012

Dah Nak Petang Baru Nak Ber Wordless Boleh !

Layan ajelah pic2  ini ye
Kot boleh releasekan tension2 yang  masih bersisa !






 Sumber dari email

63 comments:

Anum said...

good2

mummy alisha said...

haha.. klaka... hilang tension jap...

SURIA AMANDA said...

wakakakaka...bab pisang tu kelakar..

Anisa Anuar said...

aiseh...hahaha...mcm2 la ragam signboard..

mcm kes nisa ni
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/09/signboard-yang-pelik.html

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahahahahaaa....hahahaha....

cik dah faridah said...

salam kenal....heheheh...kelakar la gambar2 tu....

MarliaMarble said...

Hahaha..lawaklah KA...=D

are_lin@yu said...

btl2 ada ka ni..lawak lak tgk..hihi

tirahzairi said...

kereta xleh blah..hihi

Jiwa Lara said...

hahahaha...klakar gilerr..

baby comel said...

hahaha, semua pun kelakar.. gelak tak sudah2.. hehehe

kinara kinatara said...

huhu..hahaha...hilang tension seketika..:)

wan nurul hezrina said...

hahahaha..terhibur KA=)yang keta saga 2 dasyatttt!

mamavogue said...

huahuahuahahahaaa..!

pantun tu best..!hihi

Mrs Velentine said...

kelakar exp pic no.1

wantie said...

dah ketawa berbahak bahak. last pics tu siap cakap restoren jgn ketawa.

cam no eh. dah tak leh nak stop ketawa ni.

kay_are said...

macam2 hal.. lawak2.. =)

Ujie said...

Kah3..lawaaak!

Ada satu nama sykt..saya jumpa kat N9..Buka mata batu bata! sykt tu mmg jual batu bata..^__^

faraherda.razalan said...

Restoran jangan ketawa? Cool! Mmg ilang stress. Lege...

Jna marcello said...

hahahaha pix yg paling klakr Z4 proton ;D

Marsita yahya said...

nice

cHeRyNa PiReS said...

KA nieh petang2 nieh plak Sha tergelak2. Hahaha.

rieda_ffya said...

klakar sgt...relax..

maszmadi said...

release tension jap... haha

careno said...

muahahaha.... best2...

Ratu Hatiku said...

hehe..kelakar la..ketawa sorang2 kat sini.....

Sue-Rya Qistina said...

hahahahaha..tersengih2 baca!

ummuaidan said...

yang pantun toile tuh best giler kan...retauran jgn ketawa tuh rsnya kat rawang yr tak..

Hazmin Hamudin said...

Lawak betul gambar2 tu.. Hahaha.. Siap kena ilmu hitam tu kalau curi sayur..

Mrs Lurve said...

ok...dh ilang stress sikit hahahahaha...

Nieyl said...

:) best..

mama aryan said...

hilang jap stress saya ni KA..hahaha gelak besar jap

LydSunshine said...

Hahahah... memang lawak. Gmbr pertama tu pun dah lawak. Siap ugut nanti kena ilmu hitam tu tak menahan tu.

fiza said...

Wakakaka...memang hilang stress lah kak.

Asmar Arafad said...

Aduyai memang lawak la KA, celik mata saya pepetang ni

paridah said...

mujur jengah sini ...sakit2 pun tergelk besar

JunAina said...

Senyum2 sorang2 depan PC.

Knor said...

senyum ni...:)

hehe..

ummiarissa said...

terhibur sekejap...he he he

Bui Junaidi said...

HAHAHA..LAWAKNYA..PANTUN DEKAT PAM TANDAS TU BOLEH PAKAI LA..^_^

Zie said...

satu malaysia nih... hehe

Mieya Atiera said...

Canti kereta tu. Mahal woah !

AHMAD AFIQ said...

mmg wordless

LYAfrina said...

hilang stress ;-)

restoran jgn ketawa tu buatkan lya ketawa ;-)

Orga said...

kelakarlah pasal durian tu, betul ke bau toilet, sedap jer..

ieja amieja said...

hahaha..mmg hilang tensen..macam2 lah

petrasis1 said...

wow... proton saga convertible.. limited edition...

Nur-nba said...

Tersenyum sorang2 ni.. :)

Bitt (doubeIS) said...

muaahahhahhahhahhhhaaha ok sekarang saya rassa dah tak tension :)

Tihara said...

as salam

dtang layan gambo kat sini sat :)

eita said...

hahahhaha....lawak2.....

Khalilah MNor said...

hehe jgn petik sayur nnti terkena ilmu hitam tu ada kelakar, ada seram... mungkin betul2. naya lah kalau org tak pandai mmbaca hehehe

boni kacak said...

hahahahaha..memang kelakar...yang tang pisang tu pun macam lain macam pulak..hakhakhak

sal ya said...

macam2 ada.

Ayie Abas said...

kata2 yg buat kita gelihati jerr kan..haha

lynn kamarul said...

klaka tgk pic2 ni.. ada gak benda camni kan

Mr. Firdaus Windey said...

tolong jgn dipicit-picit.. hehe..

shaiful zaidi said...

salam KA...banyaknya foto2 menarik dan kelakar...hehehe

ayut said...

gmbr 2 last tu mmg tak patut...ad pulak..sesuka ati jer...mmmm.bt2 men pulak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahahaha nk gelak ja

kaishin said...

hahaha xleh blah owner proton tu punya angan2 ;)

Nurfara Hani said...

mcm2 la gelagat diorang ni..

C'Jai said...

Ish...KA ... dapat kat mane ni....akj rase macam taknak mkn deroyan....hihiiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...