Tabung Masa Depan ...

Monday, October 29, 2012

Double B !

BUSY BEE Pagi ni
Biasalah lepas balik bercuti
Baru  je publish satu N3 kat bawah ni
Dah ada pulak kerja2 yang menanti
InsyaAllah, KA akan cuba BW nanti2
 
( google image )


22 comments:

Kakzakie said...

Hahaha... kakak rasa semua sama KA sebab baru lepas cuti dah tu akhir bulan lagi..

Mrs Velentine said...

xpe kak.slow2..

Wak Gelas™ said...

wak pon busy jugakkk.. ahakkKS

kay_are said...

bese r first day keje memang akan busy pun..

shaiful zaidi said...

biasala tu..lps cuti.

:: Mrs.Eady :: said...

tak busy bee :)

makchaq said...

Ramai officer belum masuk makchaq ok sikit pagi ni.. tapi nak habiskan kerja2 yang ada ni la..

Mrs Lurve said...

baru pas cuti, mesti mcm nie jadinya kan..haishh....sambung cutila jom hihihi

kinara kinatara said...

huhu..masing2 pom bz lepas raye huhu:)

Yana Aina said...

samalh...byk kerja mennti

ieda said...

ok kak .. x per
slow2 ;)

syiela said...

sama sama BZ :)

anamizu kaito said...

hehe masing2 bz kan lepas cuti?hehe

hainom OKje said...

Biasalah bekerjaya,.... KA ni pun dah kira OK lah jugak bole publish entri, kalau OKje dulu2 tak tentu lagi ada entri ke idak he..he..

JunAina said...

Akak menung je...sibuk urus jamuan sekarang tersando kenyang.

eMMe said...

Sis KA, lebah pun reti brenti terbang tau, hahahaha!

mama aryan said...

saya je x bape nak bizi sbb sumer org masih bercuti nih..sunyi ofis taktau nak buat apa

Haryati Faizal said...

samalah...ptg2 baru sempat nak BW...hihi

izan mama mia said...

bee bee...slmt bekerja

Nur-nba said...

Biasalah kak... Busy busy.. Tak sabar tunggu cuti sek.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pon bz skang ni kak

C'Jai said...

akhir2 tahun mmg bzzzzzz..kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...