Tabung Masa Depan ...

Thursday, October 11, 2012

JOM JADI GENG BUI

Tanda sokongan KA sesama rakan blogger 
Tak salah & x rugi pown KA nak turut serta
Mula2 tepek banner tuan tanahnyer !



PINJAM  KATA2 PESANAN DARI BUI NI YE

1) letak header blog bui ni dalam entry
2) letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) tinggalkan link entry di ruangan komen entry
senang jerkan..so,jomlah jadi geng bui..^_^..tarikh tutup segmen ni adalah pada  
30 Oktober 2012 jam 11:59 malam
untuk membuatkan segmen ni lebih menarik..cehhh..bui akan bagi 
5 hadiah misteri untuk blogger yang bertuah..
pilihan akan di buat oleh 'seseorang'..kira macam cabut undi lah nanti yer..^_^

CEPAT2 TERJAH & MEMERIAHKAN

34 comments:

Anum said...

good luck

hazwan hairy said...

nak join juga lah nnti....msa xizinkn T_T

Nor Zilla Sensei said...

insyaAllah sempat n ade mase nt join.

Bui Junaidi said...

THANKS SEBAB SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

wantie said...

nak join...

kakchik@ella said...

Gd luck KA. The other thing, tqvm slalu dtg blog Kc. Kc skrg tk byk masa utk BW. keja byk. sedihhh.

Jiwa Lara said...

wah! nak join jgak la...

Mrs Velentine said...

good luck kak

Knor said...

kalau tak join tak pe kan..nak jenguk blog dia aje..bolehkan KA

Encik H said...

BUI tu singkatan untuk apa? mohon pencerahan..

lizz said...

good luck dear....

ieda said...

ok2 kak ..
dah lama x joint nie
mood macam baikk je mlm nie saya nie ekeke ;)

dan gud luck utk akak juga

FaLya said...

dtg dri segmen sama,,done follow,hit me back!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

eita said...

gd luck...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

slmt bersegmen...
hoooo

ummiross said...

Salam bertemu kembali KA, penat baru balik bercuti, singgah jenguk KA jap.

Kasih Salina said...

rajin akak join segmen..good lucky..

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen KA.. :-)

Dunia Wilma said...

Wilma join jugak ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui/

izan mama mia said...

gd luck

Masz Sidek said...

sy pun join segmen kak bui ni... :)

Cik H.A.C.K.S said...

selemat bersegmen..sy p0wn j0in jgk~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow!
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Zura@Iwan said...

good luck KA..

C'Jai said...

Semoga ada hasilnya..

Haryati Faizal said...

mcm besh je...nnti klu ada masa nak join jugak lah...

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

are_lin@yu said...

dari segmen yg sama,ayu singgah sini ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

mummy akmalyaqil said...

singgah dr segmen yg sama..

da folo

jemput singgah blog sy

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

MarliaMarble said...

Dari segmen yg sama..Singgah n follow sekali..=))


http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

Nur farahiza said...

Dari segmen yg sama..Singgah n follow sekali. :)

http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

Mia Kassim said...

Singgah sini dari segmen yang sama dan follow...(^_^)

Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama dah follow sini,,if u free follow me k..

http://mselim3.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

Cik Nevarno said...

hyep done following yu from segmen geng bui ^^


http://ciknevarno.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...