Tabung Masa Depan ...

Tuesday, October 09, 2012

Kalau Sudi Terima KeyChain KA , Tolong Bagi Details

(N3 melekat sampai 09.10.2012 Jam 12.00 am,  baca di bawah untuk N3 terbaru)

Harap maklum.  Lagi sekali KA nak umumkan senarai pemenang tandahati dari KA kerana sudi join segmen bloglist KA MINGGU LEPAS! Mana2 nama yang masih belum bertanda hijau di bawah ini, masih x beri details untuk penghantaran keychain dari KA tu.  Ada 3 pemenang tu !.  Mungkin terlepas pandang, kesibukan  atau mungkin x sudi.  Takpelah, KA beri masa sehingga hari esok Selasa 09/10/2012 jam 12.00 am/malam.  Lepas tu hari Rabu KA kena pilih pemenang lain yek untuk terima hadiah kecil ini sebab KA nak hantar dah keychain2 ni by this week..........


http://luckyseveninlove.blogspot.com/

32 comments:

Mrs Velentine said...

bagi kat sya jelah..hehehe

Khalilah MNor said...

Bantal pink yg bunya kat ats tu cantek yang amat. Kalau bantal besar betul2 memang sy nk beli!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

saya sudi menerimanya.. heeeee

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel2 keychain ni...

Norhaizan hakim said...

ye lah..kalau tak nak, kami nak!

Everything's Everythings said...

Tahniah utk yg semua pemenang :D

Herma Julianny said...

wah, bestnya dapat hadiah...
tahniah ye kepada yang bertuah...^_^

♥MAMASYAZA♥ said...

wow cantik sekali

C'Jai said...

Tahniah pada yang terpilih ye..murah rezeki yang menerima dan yang memberi..mudah2an..

Yana Aina said...

dorg xprasan kot

baby comel said...

hehe.. haah kak KA, saya sudi terima :)

azievee said...

Omel nyer x sempat masuk bloglist KA

Cikgu Ma said...

saya tak er pun kak...hehehe

eita said...

tahniah...

Dee said...

tahniah pd yg dapat..cun2 keychainnya...

ALoNa CintamaniszLite said...

apalah dorang ni..taknak hadiah ke?? hehe..
tak terperasan ler tu nama dorang jd pemenang, ngee

Ena's Palace said...

wahhh!!! besnye..dpt cenderahati lagi..
tahniah kepada yang tersenarai...

mama aini said...

assalam KA..ehem mama tak sempat nak join..hu2x..

cci said...

alolo.. da menang x tuntut adiah plak.. meh sini bg cci..

mama aryan said...

bukan tak sudi tu..tak sempat nak jenguk KA kot

Pokok Manggis Depan Rumah said...

dorg pegi kursus kot..
tak pe.. tengok hari ni macam mana..
try akak comment kat blog mereka..

Kesuma Angsana said...

Tolong bagi details by today ye, KA dah tinggalkan komen kat blog2 di atas since last week! Pls....

Ira said...

mereka sibuk kot KA.. tak sempat nk tgk blog..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk mereka :)

Zura@Iwan said...

dorang tak perasan kut KA...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah pada yang dapat :)

Myra Jay said...

Pada yang bertuah yg tersenarai tu cepat2 bg details, nanti KA bg kat MJ lak :D

Kasih Salina said...

bertuah sape dapat keychain dari KA..saya bukan x nak join segmen KA ni tapi takut x dapat bagi komitmen..sebab sy jarang2 buat blog walking..tak sempat sgt nak terjah kawan2..tp KA sy tengok hebat la..

eza miza said...

ala...terlepas... cana eza takleh perasaan KA buat GA.. ruginya... nanti jemput eza na..hehhe

ayut said...

slmt name ayut xde..klu ada..secepat kilat bg details ;)

JunAina said...

Comey2 keychainnya...kretif...

Terlepas nak jadi pemenang...uwaaaa..

Ibu Lala said...

nak jugakkk...alor...ketinggalan lah saya nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...