Tabung Masa Depan ...

Friday, October 19, 2012

Kate Middleton Voted Dream Bond Girl

KA suka2 dengan berita ni. He He He....



The Duchess of Cambridge has been voted Britain's Dream Bond Girl.

The British royal - formerly known as Kate Middleton - beat a bevy of famous beauties including actresses, singers and models to be crowned the public's ideal 007 sidekick in a nationwide poll by by gadget emporium www.menkind.co.uk.
Paul Kraftman, MenKind spokesman, said: 'We were surprised to see that Kate Middleton was the woman Britain most wanted to see getting to grips with Bond and his gadgets.
'Although her grandmother-in-law has proved that the royals are a dab-hand at super spy action, when Bond escorted her to the Olympics. It is Her Majesty's Secret Service, after all.'

Kate - who is married to Prince William - narrowly beat superstar beauties Rihanna and Beyonce Knowles, while curvy socialite Kim Kardashian came in fourth place.

The fifth star Britain would most like to see alongside Daniel Craig in the follow-up to new film 'Skyfall' is Cheryl Cole, who was just ahead of sultry actress Megan Fox.

British babe Kelly Brook came in seventh place, followed by a surprise entry from outspoken singer Jessie J.
Scarlett Johansson and Kate Moss rounded out the top ten.

Britain's Dream Bond Girl top 10:
1. Kate Middleton
2. Rihanna
3. Beyonce Knowles
4. Kim Kardashian
5. Cheryl Cole
6. Megan Fox
7. Kelly Brook
8. Jessie J
9. Scarlette Johansson
10. Kate Moss

( Sesuai jugalah kot !...............)

Credit Article Here 

33 comments:

Anisa Anuar said...

terbaik... =)

Rinna said...

Sgt laa menarik.. :)

Anum said...

menarik

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik dan menarik..

hazwan hairy said...

kate boleh lah..haha

Dunia Wilma said...

Wilma memang suka tengok Kate Middleton nie...
Sweet jak...
Sedikit sebanyak ada ciri2 mendiang Lady Diana ^_^

Momo said...

i am really amaze with her..:)

NM02 said...

pengganti lady diana

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh.....suka!

Kak Izan said...

Alangkah bestnyer kalau dia nie muslim kan.. lagi sangat teruja.. :D

ALoNa CintamaniszLite said...

sesuai ngan tubuh badan dia utk jd filmstar tp tak sesuai sebab dia dh jadi keluarga diraja...huhu

faraherda.razalan said...

Dia mmg cantik. Tatau nak kata. Mmg ctk...

ieda said...

uish !!!
sukex100 :))

Cik Saila said...

nak jd se'sweet' dia.. nak jgk,nak jgk.. huhuhu

Ikhwan Suhaimi said...

rihana????? ermmm haha

Masz Sidek said...

menarik... :)

ummuaidan said...

sbb lawa & ternama senang dihargai...

Khalilah MNor said...

Beruntunglah prince willian... :))

inazamri said...

simple & sweet

Rai Ourkizuna said...

teringat gambar memalukan kate yang tersebar baru2 ni..maybe sbb tu kot.. heheheh..

Nazayiena said...

Cantikkan dia.

LydSunshine said...

Sesuai juga la berbanding rihanna dgn beyonce tu semua . Semua jenis tak senonoh je termasuk kim kardashian tu. Geli saya tgk. Opps.. ada ke peminat derang kat sini. Ampun ye.

KY said...

KY kalau artis mat saleh ni, kurang minatlahhh...hehehe

yan's cottage said...

suka tenguk pasangan di raja nie.....

wantie said...

masa dia kawin dulu ada la dorang ckp kate ni memang aim nakjadi puteri. sebab tu dia usaha sungguh sungguh nak tackle prince william.

tapi apa apa pun dia memang layak.

Haryati Faizal said...

suke jugak!

Mrs Velentine said...

oklah..

Zura@Iwan said...

dia mmg sesuai ngan prince...canti...ada aura dia tu..

kay_are said...

tak bape minat sangat cite james bond ni.. tak ingat pun gadis2 bond tu.. huu

ayut said...

kate ni lebih mncantikkan dia sbb dia nmpk soft jer...tu nk mcm dia..hihi :)

wan nurul hezrina said...

kate nie mmg nampak lembut tulen.tak plastik=)

Si Matatajam said...

M pun suka tgk Kate ni..

QA's ~ mamapapa said...

eheheh!!agak2nya dia nk tak klau dpt offer belakonkn?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...