Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 24, 2012

Kisah Pagi Di Sekolah Adik - Part One

Hari ini sangatlah penat
Memenuhi permintaan adik, kekadang memang tak larat
Bukanlah sebab nak diikutkan sangat
Tapi kerana KA memang sentiasa ingat
Kena hadir & sokong anak2 agar mereka lebih bersemangat

( google )
Memang x sempat lah nak ber BW hari ni
Masuk office pown dah setengah hari
Bos pulak dah suh tolong itu & ini
Tambah2 kerja yang perlu dibereskan lagi
So, kalau x sempat terjah semuanyer, KA mohon banyak2 sorry

Apa yang boleh KA cerita
Sebagai ibu, KA cukup2 bangga
Dengan kecemerlangan diri nyer
Berjaya perolehi 3 piala
Betul....Sangat2 bangga hingga hampir menitis air mata gembira!

Banyak kerja dah siap menunggu tu
Jadi cerita ini is to be continue
In the next part two
Terima  kasih kerana sudi bertamu
& terus membaca blog KA yang kadang2 ala2 sendu !

Jumpa lagi di next N3 ku!

With Luv 
KA


27 comments:

Anisa Anuar said...

xpe2 KA....nnt dh free BW la sampai keluar peluh pun tak pe

Kakzakie said...

Cepat sekolah anak KA buat buat majlis anugerah ye. Tahniah dari kakak buat adik yg cemerlang..

wantie said...

Tahniah adik. bukan ibu kamu je bangga auntie pun bangga jugak. Terbaik!!!

♥ Wina ♥ said...

saya pun beberapa hari nie tak BW..bukan sebab keje banyak, tapi mood dah ke lautttt...

Mrs Velentine said...

demi menunaikan permintaan anak2 ibu mmg sggup berkorban

Anum said...

ok take ur time k

Mummy GreenyHouse said...

wahh..hebat adik! xpe KA..mmg tugas ibu ni sgt mencabar sebenarnya..priority first k.. :)

Cinta Misteri said...

3 piala, kemenangan apakah. Nanti KA psti dpt piala yg lbh brnilai bila ank2 brjaya kan..tkp, BW tu bleh buat ansur2, family & kids 1st.

Ira said...

Wah... hebat adik..
Tahniah ye, tahniah buat KA juga..
Kejayaan anak adalah kejayaan ibu nya juga kan..:)

Knor said...

turut bangga..tahniah pd anak dan ibunya.

kasihredha said...

Tahniahhhhh
Semoga Terus cemerlang

:: Mrs.Eady :: said...

okey..take care!

maszmadi said...

mesti seronokkat sekolah teman anak kan... tunggu part 2 plak.. hehe

Sue-Rya Qistina said...

congrats adik!
xpe sis. take ur time k :)

Mrs Lurve said...

hebat..tahniah utk anak KA

p/s: keychain dh dpt...comel...tq so much..

Maiyah said...

tahniah.. sy pun
rsa nk nangis gak
naluri ibu katakan ;)

Dunia Wilma said...

Tahniah KA di atas kejayaan anak KA...
Takpa...Bila dah free baru KA buat BW ya ^_^

rieda_ffya said...

xpe KA..take u time...

fiza said...

Take your time kak. Tahniah adik.

Hazmin Hamudin said...

Alamak, bersambung pulak.. :)

ummiross said...

Tahniah atas kecemerlangan 'adik'..

KA ummi nak ucapkan selamat hari raya Aidil Adha buat KA sekeluarga.

syiela said...

tahniah buat adik... tumpang gembira

C'Jai said...

Ka..dulukan urusan yg utama dulu..akak setia je tunggu KA datang umah akak..kalau tak sempat pun akak takde la nk kecik ati pun..paham..masing2 ada tugas dan tanggungjawab yg lebih utama..ini cuma sekadar sampingan sahaja...kan..

aku HaniAsyira said...

wahhhh,, tahniah jugak untuk adik tuh.. =)

mama aryan said...

tahniah utk adik..xpe KA saya pun baru mlm ni sempat BW,bizi sgt2

sal ya said...

takpe. saya pun tgh slow bw dgn line yg sengal2 alam ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah tuk adik..xper kak take ur time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...