Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 10, 2012

Pengumuman 3 Pemenang Baru Small Gift KA, Tahniah

Dukacita walaupun tempoh masa yang KA beri hingga tengah malam semalam dan tetap nak berbaik hati, KA menunggu lagi hinggalah detik 11.00 pagi hari ini.  Masih juga xde apa2 jawapan. (Sedihnyer....)

To be fair untuk semua, consider KA kena pilih 3 lagilah yang bertuah untuk terima tandahati dari KA ni.  Harap2 mereka yang ini, sudilah terima ye!.

Terpaksa guna randorm.org sebab kat office,  xde anak2 nak suruh tolong tulis dan lipat kertas kihkihkih.

 

66 -  http://ourkizuna.blogspot.com


 5 - http://msvelentine.blogspot.com

DAN LAST ONE TARA .....

52 - http://cetusanrasa-nba.blogspot.com 

Please email me details at myemail ye ....
kesumaangsana5@gmail.com
Nama, Alamat, HP (kalau sudi)
&
your blog URL yek
Cepat2 nak postkan this week Friday or Saturday dah!

45 comments:

wantie said...

tahniah kepada para pemenang.

nanieybarnieylurviey said...

TAHNIAH YG DPT :)
EH2.. AKAK MRS VALENTINE LA.. phewittt.. :)

Zura@Iwan said...

tahniah pada yg btuah again...

Ujie said...

tahniah RAI..yg lain tu saya blm kenal lagi.

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Tahniah!:-)

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kpd yg berjaya! syabas..rezeki. hehehe

Yana Aina said...

tahniah ^^

hainom OKje said...

Rajinlah KA ni ....

ayut said...

again..takde jgk..hahahaha..tahniah yer yg bertuah :)

cHeRyNa PiReS said...

tahniah para pemenang!

Nur-nba said...

Terima kasih banyak Kak KA kerana memilih Nur jadi pemenang...♥ Terharu sangat.. Nanti Nur emel detail ye..

syiela said...

tahniah..mmg takde rezeki nampaknya mereka yg lama tu

rieda_ffya said...

tahniah pd mereka..

Anum said...

tahniah2

Mira Adzlia said...

tahniah pd yg bjaya..hihi

Kakzakie said...

Bermakna rezeki utk yg tiga inilah KA.. Alhamdulillah..

Rai Ourkizuna said...

hoyehhh...alhamdulillah.. terima kasih KA...

Kak Izan said...

best best best... tahniah :D

hazwan hairy said...

tahniah tuk mereka...hehe

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang :-)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang :-)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang :-)

shaiful zaidi said...

Tahniah kpd para pemenang...

NoEn said...

tahniah kpd pemenang

ieda said...

tahniah kepada pemenang2 baruuu ;)

Momo said...

perhh..akak ms valentine dapat tu... rugi aa...tak dapat join..huhu

Nor Zilla Sensei said...

pilih random br org puas hati.hheee. tahniah utk pemenang

Cikgu Ma said...

tahnia...waaa, best nyerr la dpt GA...hehe

Rasp said...

tahniah tahniah....

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk mereka...cpt2 kasi details hehe

Si Matatajam said...

Tahniah untuk yg bertuah tu..

Ema Blog said...

tahniah utk pemenang

fiza said...

Tahniah. Saya dah bagi detai dah.

wan nurul hezrina said...

tahniah pada yang menang=)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah kepada yg baru.. Yg tak berjaya.. Sabar yea. Kita sama- sama cuba lain kali pula..

Dunia Wilma said...

Tahniah kepada semua pemenang ^_^

C'Jai said...

Tahniah pada yang terpilih tuuu..rezeki kamooo....:)

Mrs Velentine said...

tq kak..kejap lagi email...

Mrs Velentine said...

done email

izan mama mia said...

tahniah pada yg terpilih..rugi kalau tak tuntut hadiah comel tuu

Mrs Velentine said...

entry khas buat akak..http://msvelentine.blogspot.com/2012/10/menang-small-gift-ka.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah pada yang dapat :)

Nur-nba said...

Kak KA, Nur dah emelkan detail. Maaf terlewat sebab ada hal penting semalam. TQ kerana memilih Nur sebagai pemenang.. :)

ieja amieja said...

tahniah kepada yg bertuah..^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...