Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 03, 2012

Picture That's Make Me Smile Today!

Ada sedikit senyuman di bibir KA bila tengok pic yang ini
.....................
Tunggu Jap
....................
Bagi dia relax2 dulu
.......................
Nah..
.....................
Ini dier!
.....................
.....................
.....................
.....................
.....................


 TERBAIK !


credit : yahoo.co.uk

( SENYUM JUGA WALAU DALAM HATI SEDIKIT DUKA )

46 comments:

Kazman / Sue said...

ni nak tengok gambar orang ke nak tengok gambar sendiri ni... haa3x... mahu berkerut dahi orang utan tu...

ummuaidan said...

saya pun tersenyum jgk..nice photo KA

Everything's Everythings said...

Hahaha bukan main lgi monyet tu xD

~Cik Sweety~ said...

hehe..lucu laa.. hahaha

Anum said...

comfirm smile

maszmadi said...

muahaha, dah bukan senyum kalu tengok gambo ni, gelak terus..... haha sweet

Yana Aina said...

pandai ke tue .. heheh senyum itu penawar duka ^^

Kakcik Nur said...

'Dia tu' blogger juga ke? hehehe...

Semoga keceriaan mewarnai semula hidup KA. :)

MizzTina said...

ahaha..beria cri angle best ye..

Maiyah said...

hahaha.. comel gak

wantie said...

hehehe... usha camera nak snap photo ke nak menjahanamkan tu?

Mira Adzlia said...

lor..nape duka nih KA ?

syiela said...

hehehehe tersenyum gak saya bila tengok ni

*** moga KA terus tabah dalam mengharungi segala dugaan yg mendatang

Sue-Rya Qistina said...

senyum seindah suria.. :)

ummiross said...

Ummi membayangkan senyuman K yang manis, moga duka KA cepat berlalu pergi..
Ummi pun tersenyum tengok gambar ni, hehe..

Nor Zilla Sensei said...

dia nak amik gambar awek dia tengah panjat pokok 2 kot.haha

SURIA AMANDA said...

apa la buat KA berdukalara ni....apa pun semoga semuanya berlalu ngan tenang yer KA, tabah kan hati....

Wilma said...

Hahaha...
Comelnya ^_^

Mak Wardah said...

KA, tak mahu blooger part time ni tapi kalau KA happy dgn dia, Alhamdulillah janji KA rasa lega sikit.

Ros said...

Assalamualaikum Kesuma Angsana,

Punya lah kusyuknya...nak ambik gambar sapa lah tu he.he....
Tersenyum jugak kak Ros bila tengok gambar ni...he.he..

MRS Rongoks said...

hahahahahah !

ayut said...

hahaha..caralah...! :)

Zura@Iwan said...

hahahaha...

n3 KA telah menceriakn sy dgn pic org utan pndai amik gmba...kahh3

Mrs Velentine said...

hehe..mmg buat tersenyum..kak
KA kenapa??

LydSunshine said...

Saya bukan setakat senyum je KA. Tergelak terus.

mama aryan said...

saya pun tersenyum KA..hehe..
jgn berduka KA,sahabat2 KA dialam maya ni semua mendoakan yg terbaik utk KA jgn sedih2 tau..

izan mama mia said...

bibir tetap kena senyum walau dalam hati...kilat guruh mendung semua ada..hihihi

KhaiRin : anies said...

sy pon x pakai kamera tu hehe

Bazilah (^0^) said...

hehehe kiut..mcm yo yo ooo jer orang utan tu kan :)

Cikgu Ma said...

btol kak...senyum jerrr....jangan kita biarkan kesedihan tu jd warna hidup ^_^

- Lordz Lucyferz - said...

muahahaa...binatang2 mcm ni ada kala comel jugak

paridah said...

pandai KA buat frens trsnyum...

NUR said...

Sangat le comel.. Tersenyum Nur sendiri

Bicara Kak Noor said...

akak pun tumpang senyummm heee

ummiarissa said...

terbeliak mata!

eita said...

smart nyer kamera

Zie said...

alahai... sayang camera tu kang dibawak lari.. rusyaklah... huhu

C'Jai said...

hehe..bulat2 mata tu....
Sabar ye KA...

Chic Na said...

cik na tak senyum pun, terus terkekek-kekek. terbaek lah. ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

alololo cute nyer. like like.. leeza pun senyumm juga.

sal ya said...

memag terbaik la KA.

hainom OKje said...

Ha...ha... beruk pun nak jadi photographer kan!!! kalau dah boleh senyum tu maksudnya dah ok le tu...heee

Mama Gee said...

hahaah..jgn jahanam kamera tu pastu sudaaaa

Deq's Qienz said...

wahhh terbaekkkkk la..hahahha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

photographer baru ker muahahahaha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Hehe..mesti dia bangga dpt ambik gambar tu..kikiki.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...