Tabung Masa Depan ...

Friday, October 05, 2012

Sibuk Itu Busy , Busy Itu Banyak Kerja

Arrrrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhh!
Bila kebusyan melanda
Nak buat apa pown tak boleh da!
x boleh nak jalan2, no2  BW dulu... ...So catch uols later ye....
 
( google )



Nota kaki : ( Kelegaan itu terasa sedikit, tapi keresahan itu masih tetap tak berganjak !)

27 comments:

Anum said...

x pe2 buat mana yang penting ok :)

Kakzakie said...

Understood!! busy like bee..

:: Mrs.Eady :: said...

ok :)

Mrs Velentine said...

keresahan apa yg sedang membelenggu kak Ka skrg ni??

nuyui a.k.a miss YUI said...

sttlekan keje dulu ya..hihi.

Mrs Velentine said...

done..twistes & volswagen

Ira said...

Tak pe.. bizi tandanya ada kerja.. ada kerja tandanya..ada rezeki yang masuk.. hehe..kalau takde keje.. boring jgk..:)

MizzTina said...

xpe kak, buat dl keje tu ye.. nt dh free, bru la jenjalan.. :)

Norhaizan hakim said...

semoga kebusyan yg melanda iru cepat pergi!

SURIA AMANDA said...

xper KA, faham...sbb i pun same..huwaaaaaaa

Aishah Jahirah said...

bz ke....
moga keresahan tu makin menipis...

LydSunshine said...

Selamat ber bee zee.

Rai Ourkizuna said...

take care KA..selamat membiziii...hihi..

Kakcik Nur said...

Tak mengapa, bila tak sibuk nanti bolehlah singgah. :)

Dkna Abza said...

siapkan kerja yang lebih penting :)

sal ya said...

xpe la KA. buat je la kerja dulu.

eMMe said...

sibuk2 pun KA tetap juga update blog
tu wajib kan KA..
bagus la KA..tak cam saya.. no idea..taktau nak update pe..huhuhuuh...

KY said...

hahahha...dlm hidup mana ada masa terluang sangat, kerja sentiasa menunggukan?

Orga said...

yeker bizi nih?ker saje buat-buat bizi supaya orang tak bagi kerja, hehe...

Cikgu Ma said...

bye2..hehe

saya pun bz kak...nak jahit manik2 kat baju..ahakzzz.. ^_^

ayut said...

slmt menyiapkan tugas KA! :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

betul tu kak klu busy APTB hahahaha

Sue-Rya Qistina said...

sama la kita KA. agak kelaut skit mood semlm n arini. huhuhu

eita said...

kalau dah sibuk sangat kan...otak tak tahu nak fikir macamana...semua berebut nak duk dalam kepala..

Zura@Iwan said...

x per...tk yr time KA...

Dunia Wilma said...

BZ time bah sekarang nie kan ^_^ Wilma pun sama...Hehehe...

C'Jai said...

Ka..cari la kelegaan , mudah2an dapat nyahkan keresahan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...