Tabung Masa Depan ...

Thursday, October 04, 2012

Tahniah Penerima KeyChain KA & 1 Kejutan Lagi

Mula2 nak mohon maaf dulu ye
Hari ni lambat sikit baru leh nak BW laman kawan2 semua
Pagi2 dah kena settlekan lambakan keje2
InsyaAllah kejap lagi KA jalan2 ke laman ye!

Hokeyh!
Sepertimana yang tertulis di N3 KA semalam
So, hari ini berbesar hati untuk mengumumkan
Selepas cabutan no. oleh Si Bongsu malam semalam...........

PROSES PEMILIHAN

Semua no. dari No. 1 hingga No. 68  ( dibantu Kak Ngah )

Proses cabut no. oleh Adik bermula dengan lafaz bismilllah!

Adik memilih No2 yang bertuah !


Dan akan menerima salah satu tandahati dari KA ni, kalau sudilah ye........tahniah!

KEJUTAN LAGI

Terharu dengan sokongan kawan2, KA pula pilih satu lagi no., tapi kali ini guna random.org ye!
Ini  tandahati buat pemenangnyer !

Siapa ????


Tahniah pada semua.  Mana yang tak terpilih, jangan berkecil hati.  InsyaAllah ada rezeki lain kali.  Hanya sedikit tanda ingatan KA pada rakan2 semua yang terus memberi sokongan dan berkongsi sedikit keceriaan bersama teman2 tersayang.

PADA SEMUA PEMENANG JANGAN LUPA EMAILKAN
Nama
Alamat
H/P ( Kalau sudi)
Ke 
kesumaangsana5@gmail.com 
& juga link blog ye
ASAP !!

Kalau tiada jawapan sehingga hari KA nak poskan nanti, KA terpaksa pilih pemenang lain yang sudi terima tandahati kecil yang KA tempah khas ni ! 


Nota kaki : ( Moga dengan menceriakan orang lain, hati KA juga sedikit terisi dengan kegembiraan. Amin2 )

48 comments:

Anum said...

tahniah

Everything's Everythings said...

Wahhh2 menariknya hadiah ^^

NUNU EERA said...

comelnye keychen ni..

wantie said...

walaupun saya tak dapat. tapi, tahniah tuk yang dapat. mungkin rezeki saya di lain kali. ngeee

Mrs Velentine said...

tahniah..sya takde tuah ni..hehe

BERT said...

wahhh tahniah untuk semua pemenang bertuahhhh

Aishah Jahirah said...

tahniah kepada semua yang bertuah...:)

:: Mrs.Eady :: said...

nama saya ade?alhamdulillah..suke suke :) TQ KA :)

SURIA AMANDA said...

tahniah buat semua pemenang...

Sue PeLik said...

waaaaaaaaaaa!!! saya dapat! yea~! dapat yea!!! huhuhu nant saya emailkan kat ka yer huhuhu. tahniah yang lain jugak :)

Yana Aina said...

yeahyeah !! TQ KA .. TQ adik comel .. cabut no.2. heheh ^^ tahniah pd semua juga

Saleha said...

tahniah kepada semua pemenan..
takpelah tak menang pun janji ikatan yang terjalin kekal hinggahujung nyawa

mama aryan said...

hmmm...xder rezeki saya nampaknya,hehe..tahniah kepada yg menang

Kakcik Nur said...

Tahniah kepada semua yang mendapat hadiah comel itu. :)

cci said...

tahniahhh.. ^_^

Ira said...

tahniah kepada yg menang..
comey tanda hati dari KA tu..
lenkali buat ler lagi ye KA.. hehehe..

LydSunshine said...

Wow... key-chain felt. Handmade lagi. tahniah utk yang terpilih...

Kakzakie said...

Masya-Allah... kakak tersenarai juga KA.
Alhamdulillah dan terima kasih in advance dari kakak

Buat yg lain-lain tahniah pada yg bersenarai dan yg belum bernasib baik lain kali cuba lagi ye:)

Cik Saila said...

tahniah kpd pemenang..dpt hadiah dr blogger best kan, merapatkan hbgn :))

~Cik Sweety~ said...

wahhh..beruntungnya mereka.. kalo dorg xkasi alamat,meh cik sweety nk bgi alamat..haha

Asmar Arafad said...

KA thanks sebab terpilih ketika undian
nanti saya emailkan detail tq.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah kepada pemenang.. Yang tak berjaya sabar yea.xde rezeki kita kali ni.. Semoga akak sekeluarga sentiasa di dalam rahmat Allah.. :-)

fiza said...

Erk...ada blog saya lah. Sukanya. Mekasih Kak >_<.

syiela said...

tahniah pada semua pemenang... tak sempat nak join hari tu.. sori ya KA

*** betul2 kdg2 dengan cara gembirakan orang kita pun tumpang gembira... moga KA dalam keadaan baik dari hari sebelumnya

Sue-Rya Qistina said...

alalalala..sedih nama saya xde di situ. hehehehe
tahniah buat semua pemenang!

Ikhwan Suhaimi said...

Ayooo... baru je kosongkan satu keychain kat beg,ingat dapat ~ hahahhaa

* BTw congratulation semua :)

Rai Ourkizuna said...

arghhh...tak dapattt...

apa pun..tahniah pada yang bertuah..

izan mama mia said...

tahniah...

Jna marcello said...

xde lagi aduh sedihh lagi *merajuk japp laa.
hahahaha gurau2 jee..taniah kepada pemenang..dan KA bestt sgt buat acara suka ria mcmni hehhe ;D

NUR said...

Tahniah.. Best la KA ni..

Zura@Iwan said...

tahniah pd yg btuah ye...kita x de rezki nk dpt ..hehe

Nazayiena said...

Tahniah pd pemenang.

hazwan hairy said...

comelnya...haha..tahniah2..

LiYa HaNiF :: said...

congratsss pada semua pemenang.. :)

ros_reeza said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

hainom OKje said...

Seronoknya tengok KA undi pemenang..... Tumpang happy kalau KA happy!!!

Zie said...

Tahniah semua... bestnya

Mayang ABDUL RAZAK said...

tahniah kengkawan ....

ayut said...

tu dia...insan2 terpilih!tahniah :)

Raudzah Zahari said...

Thanks dear and thanks to adik too coz pilih blog santai...Wow dapat keychain cantik....nanti kita bagi details ya...

Raudzah Zahari said...

Opps sorry tahniah yang lain-lain jugak and those yang tak de rezeki kali ni....InsyaALLAH lain kali ada k...

rieda_ffya said...

tahniah kpd pemenang...cewah..cam contest lak..

ALoNa CintamaniszLite said...

Seronok laa dorang. Rajin KA, kan...

Ema Blog said...

tahniah pada yg bertuah..

Wilma said...

Tahniah buat semua pemenang ^_^

Mrs Lurve said...

yeahhh...first time dpt, hehehehe tq kak, nti sy email. sori smlm mc xsihat..

Boo said...

Assalamualaikum,
taniah semua pemenang :)

Anonymous said...

I really fondness the matter to you shared. Thank you pro rearrangement.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...