Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 10, 2012

Terima Kasih Izan Mama Mia !

Alhamdullilah rezeki KA!

Yang ini, datang dari salah seorang sahabat KA dia alam maya juga ye IZAN MAMA MIA  berupa rempah daging masak hitam yang sedap tu.  Sebab apa KA dapat.  Jawabnyer sebab dapat teka dengan tepat, berapa kali Mia tukar baju dalam sehari.  He He He.  Sebabnyer belajar dari pengalaman KA sendiri, bila dapat anak2 yang nakal dan cerewet sangat tang2 kebersihan even kecik2 lagi dulu2!. ( Tulisan tangan cam Puan Doktor tu hah!)



TQ ye, nanti KA try masak.  Memang berhajat dah nak order rempah ni sebenarnye. So dah dapat ni, apa lagi kita cuba2 dulu yek. ( Tak sabar dah ni !) .  Nak order leh terjah laman dia ye!

( N3 Auto Publish )


32 comments:

SURIA AMANDA said...

Lepas masak nanti KA jgn lupa kongsi ngan semua readers

rieda_ffya said...

wah..siap dapat rempah...masak cepat ye KA

Kakzakie said...

Dah siap masak kena tunjuk kakak juga KA. Mesti best ni:)

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah KA besnyer.. Kalau sedap war2kan leh saya tumpang sekaki mengoder....

Yana Aina said...

tahniah KA .. pasni boleh rasa masakan dr KA pulak. heheh

Knor said...

alhamdulillah...masak nanti tunjuklah ye...mcm mana rupa nya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki akk tu..ihihi.

paridah said...

untung KA pagi2 lg dh dpt present ye...

paridah said...

untung KA pagi2 lg dh dpt present ye...

Anum said...

nyum2

Kesuma Angsana said...

InsyaAllah siap msak nanti KA wat N3 yek hehehe

Dunia Wilma said...

Tahniah KA...
Nanti dah siap masak jangan lupa share dengan kami ya ^_^

Sue PeLik said...

bestnyaaaa!!! dapat adiah

Masz Sidek said...

bestnye dpt rempah... nanti KA dan buat KA kongsi ye... :)

ros_reeza said...

Tahniah ye dapat hadiah.. mesti sedap ni :)

Ratu Hatiku said...

Tahniah!
Mesti sedapkan KA :)

Zura@Iwan said...

pandai KA teka...tahniah KA..

nur anis said...

tahniah kak..rezeki tu..:)

Saya Disini said...

tahniah

ayut said...

dpt dh hadiah :) tahniah KA.klu para ibu teka mmg hebat.hihihi

kiera'sakura said...

daging masak itam yang orang pahang punya tue ye KA

Suraya Baharun said...

seronok nye dapat hadiah...

syiela said...

tahniah... saya baru je order... sehari dua sampai la rasanya :)

Sue-Rya Qistina said...

congrats sis!
rezeki :)

:: Mrs.Eady :: said...

rezeki :)

hainom OKje said...

wah beruntungnya KA.... Mama Izan Mia ni org mana KA? Daging hitam ni biasanya org perak kot

NoEn said...

untungnya bleh try free...nnti bila dh try boleh la beli lg kan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wh tahniah KA...pasni masak update lam blog k hehe

Si Matatajam said...

Tahniah KA..katanya rempah tu sedap..

wan nurul hezrina said...

KA mmg sedap rempah2..nurul dah try=)

Mrs Velentine said...

tahniah kak

izan mama mia said...

tq KA atas entry ini,..nnt jgn lp cuba tau....

p/s...best,..dah boleh komen byk2 kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...