Tabung Masa Depan ...

Thursday, October 25, 2012

Terimakasih En NUFFNANG & Puan CELCOM

Hari ini,  memang hati KA berbunga2 gembira.  Bukan kerana esok nak raya tapi sebabnyer........... Alhamdullihah BE atau CPUV yang pertama dari En NUFFNANG buat blog KA ni.  Dan yang paling best BE/CPUV ini bermula pada 23/10/2012. On my birthday tu!  Memang salah satu hadiah harijadi terbaik pernah KA dapat sepanjang hidup.

BE/CPUV yang pertama tepat pada tanggal 23/10/2012 bersamaan tarikh genapnyer blog KA 7 bulan usianyer!.  I'm so2 happy ! Syukur Alhamdullillah, atas rezekimu Ya Allah!.  Selama ini pun, KA dah bersyukur sangat2 dengan CPC yang diterima tanpa henti2 dari En NUFFANG (sedang menunggu cek yang dicashkan beberapa bulan lalu dan lepas ni memang cadang nak peram lama2 dulu hehehe) !  Sekali lagi terima kasih ye En. NUFFNANG ! 



Juga, tq2 so2 much untuk  Puan CELCOM yang sudi pilih Blog KA untuk iklan produk mereka. CELCOM memang terbaiklah.  Kebetulan KA baru je terima hadiah dari Puan CELCOM juga untuk 7 hari panggilan percuma ke 8 nombor dalam 8Pax KA,  sempena hari jadi KA pada 23/10/2012.  Pastinyer,  KA akan terus setia dengan  XPAX & CELCOM !   Sekali lagi CELCOM memang terbaiklah !

Penghargaan juga kepada semua rakan2 blogger yang sudi datang bertandang ke blog KA, juga pada silent readers semua.  Uolslah sebenarnyer, yang telah memungkinkan BE/CPUV ini singgah & menari2 kat bahagian atas blog KA ni.  Harap2  ianyer akan terus menari2 selama yang mungkin ye!.  (Uols terus klik2 ye, tq)

To  En NUFFNANG terima kasih daun keladi
Kalau ada BE/CPUV  berilah lagi
He He He

To Puan CELCOM pula
Kalau nak bubuh iklan lagi, KA OK aje
Ha Ha Ha


(Nota kaki : Apakah BE/CPUV ini bertolak dari penyertaan KA untuk  CONTEST YANG INI ! )


44 comments:

mamyharraz said...

tahniah ka
semoga lepas ni bertambah2 lg ya ;)

Dunia Wilma said...

Tahniah KA ^_^
Semoga rezeki KA semakin hari semakin meningkat...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, taniah KA.
sheila dah lama berblogging tapi tak pernah amik port pasal nuffnang. tak reti. taniah kak. hihi

Anum said...

tahniah

Mrs Velentine said...

tahniah kak

Nor Zilla Sensei said...

tahniah KA.
bila la turn kita ni.huuhu

Yana Aina said...

klik pn celcom KA ... hehehh yana pn tgh tggu cek pertama dari mr nuff ^^

Nur farahiza said...

bestnye kak ka , sangat seronok tengok aka seronok


salam aidiladha :)

maszmadi said...

alhamdulillah rezeki birthday yer.. hehe tumpang seronok

Sue-Rya Qistina said...

congrats KA! wpun baru 7 bulan, tapi followers dah ramai, dah dpt mcm2 rewards dah. seronoknya!! saya yg dah 2 thn ni pun x brp nak ade sgt. huhuhu

Buatbest said...

semoga rezeki sentiasa berterusan lagi..teruskan berblogging~~

Hazmin Hamudin said...

Tahniah KA... Saya sampai ke sudah tak pernah dapat CPUV ni.. Hehe..

syiela said...

tahniah.. harapnya lepas ni banyak lagi yg bertepek kat sini :)

Kakcik Nur said...

Tahniah KA. :)

Ira said...

Tahniah KA!!

Asmar Arafad said...

KA tahniah saya dtg dgn klik iklan kat blog KA ni sekali

makchaq said...

Taniah KA, murah rezeki sempena hari jadi..

Saya Disini said...

thniah

NM02 said...

tahniah!

AHMAD AFIQ said...

nak jugak. rahsia kjayaan anda :)

Riri Yoorin said...

dasyat2 tahniah ka!!!

Daddy Ziyyad said...

Tahniah KA...

Saya tak paham benda alah BE..CPUV ni semua..hihihi..sebab blog saya iklan pun tarak! :P

NoEn said...

alhamdulillah rezeki
happy belated birthday

Cik Awin said...

tahniah KA...

Arina Shamsul said...

tahniah :)

Herma Julianny said...

tahniah KA, semoga murah rezeki..=)

rieda_ffya said...

tahniah...salam aidiladha KA

Jna marcello said...

WAHHHHH JACKPORT SGT KA HEHEHEH
CONGRATSSSSS KA DESERVE IT!! ;))

ANYWY
^^SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA KA^^

ieda said...

tahniah KA ..
saya nie dah 4 bulan kemarau BE huhuh
nak buat macam mana lom ada rejeki kan ;)

Izan Ishak said...

tahniah buat KA! teruskan berblogging dgn penuh semangat ye~

Jiwa Lara said...

Tahniah KA...btw, selamat hari jadi..:)

Jiwa Lara said...

Tahniah KA...btw, selamat hari jadi..:)

Khalilah MNor said...

KA, rezeki raya korban la tu... hehe apa pun sebanrnya rezeki dari Allah... :) tahniah!

Dee said...

congrats..rezeki tu..so keep blogging ok..

LydSunshine said...

Ooo..baru saya tau yang celcom tu adalah wanita jantinanya. Hehehe. Tahniah KA dapat CPUV. KA dulu saya pun guna 15pax. Bila bday syok je bleh call free 7 hari. Tetiba ari tu gatal pegi tukar plan KOLONY. Pastu dah takde dah la adiah bday mcm tu. Huhu. Cuma kolony tu kalo call lagi murah la. utk 10minit dia cas 28sen je.

ckLah @xiiinam said...

:)

Selamat hari raya Haji ya KA. Maafkan salah silap ckLah kalau ada.

Teratak Hami said...

Tahniah ... boleh share camne nak dapat BE tu

JunAina said...

Wahhh...bestnya KA...

kinara kinatara said...

wah..tahniah kak:)

shaiful zaidi said...

salam Aidiladha. tahniah.happy belated birthday.

iZZuDDin sHaH said...

hadiah hari raya tu...

TiranaAduka said...

ni yg nak kena menuntut ilmu dg KA NI.. Senyuman buat sis disini satu dari tirana aduka

Nurfara Hani said...

sedih,, dah lama berblogging tp income nuffnang tak banyak2.

hazanis said...

banyak tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...