Tabung Masa Depan ...

Thursday, October 18, 2012

Kreativiti Dekorasi The 10 Coolest Beds, Memang Sangat2 Cool Pown


Salam Pagi Khamis semua! 
 Dapat tidur nyenyak tak semalam. Tidur nyenyak pown ada kaitan dengan katil juga kan. Cuba tengok yang ini pulak. Semuanyer best, KA suka yang floating tu, uols suka ke ?

 1.Fold-up book bed


2. Simon Horn’s Chatsworth

  

3. Sonic bed




4. Worlds Apart DeVan Bed

 


5. Cars2 kids’ bed

 


6. Feel Seating System Deluxe

 


7. Hamburger bed

 


8. The Sleep Pod

 


9. Tree bed

 

10. Floating bed

 

27 comments:

ummuaidan said...

kalau tilam mcm nie mmg tak bangunlah jwbyerr

Noor said...

syoknya depa tidoq..!!

KhaiRin : anies said...

apa2 pn katil sy lg best sbb letak je kepala terus zzzzz hehehe

Yana Aina said...

mcm2 jenis katil ada ... yana suka no.8 ... ^^

Mira Adzlia said...

floating bed tu mmg best tu...rasa mcm baby la tdo..dbuai2..hihi

❤Kamsiah❤ said...

yg no 3 tu mcm keranda la pulak hehe....saya ok ja,janji tak berubah tempat tido...

adyna said...

unik katil2 nie..tp kami sekeluarga tido atas toto jer..hehhe xbeli katil pun tunggu ada rumah sendiri dulu :)

Sue-Rya Qistina said...

saya suka yg buku tu. klau floating tu takut terputus je. rase ngilu pulak. hehehehe

Anum said...

kalau la sy dpt memilikinya

mama aryan said...

best semuanya..kalu dapat tido konpom malas nak bangun nih

Pizli Mat Wazip said...

Saya nak yang no 8 tu.

Mrs Velentine said...

tak tidur nyenyak pun sebab anak meragam..done HB

Anisa Anuar said...

siyes AWESOME!!!

floating bed...menarik ni...

kay_are said...

3, 9, 10 memang cantik r.. yang terapung number 10 tu unik sangat

:: Mrs.Eady :: said...

vavavava..kalo dpt ni mmg tido lena sungguh!!

ayut said...

suke no 1..nmpak selesa wlupun hnya buku...pastu yg no 10 tu kompem trasa dri baby..oppss..haha

Asmar Arafad said...

Wah hebat2 lah, kalau dapat mesti tidur lena kan...

Ira said...

Bestnye kalau dpt tdo atas tilam2 camni...

ALoNa CintamaniszLite said...

the sleep pod tu best...hehe..
kalo floating bed tu mcm best tp kalo dok berayun sket bila bergerak..mau kot penin dlm mimpi, hahaha...

Haryati Faizal said...

yang no.10 tu besh...hihi

SURIA AMANDA said...

nak katil yg last tu boleh?

kiera'sakura said...

suka yang firtst tue yang dlm kotak tue mcm tido dlm keranda jer errrrr

hajar said...

cool & cute!!

sal ya said...

tak ada katil. ada tilam je. itu pun Azfar ada jatuh sekali masa tidur. banyak sangat pusingnya.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

memang lena tido dpt bed mcm tuh haha

rossy sweety said...

seronoknya tido klu ada katil camni dlm rumah??!!

C'Jai said...

3 ngn 8 tu okey gek kalau dapat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...