Tabung Masa Depan ...

Friday, October 19, 2012

Whatchuwant Pimp My Ride!

Rasanyer dah bertahun2 KA setia dengan CELCOM XPAX ni
Walau banyak yang lain menduga hati
Tapi cinta dihati ini
Tetap tak berganjak hingga kini!
CELCOM XPAX tetap kucintai
Mungkin sampai akhir hayat nanti..

Ni pulak antara yang terbaru
A WINNER A DAY, EVERY DAY tu, 
WAH BEST2 SETIAP HARI ADA YANG MENANG u! 
NAK TAU APA & MACAM MANA caranye tu
TARA yang ini, KA cakap lu!
Cuba g terjah laju2

Pick a pack and walk away with gadgets worth RM10,000 daily!

 Sekarang ni nak join lak pulak lagi 
Peraduan Whatchuwant Pimp My Ride! ni
Khas untuk blogger pelanggan/pengguna  Xpax macam KA ni
Hadiah dia teramatlah mengujakan hati
Siap boleh masuk program MTV Pimp My Ride Malaysia lagi
Kalau menang senyum terus sampai ke pipi


Kereta KA cumalah En MyVi
Warna Putih kosong begini
Tak pernah dimakeupkan lebih2 lagi
Sebab KA kan jenis suka yang sempoi2 ni
He He He Buat2 tak reti 
Tepek gambar kereta kat bawah ni



Tapi kalau di beri peluang tu
Nak juga ubahsuai kereta KA tu
Biarlah nampak lain & tersendiri walau dari jauh berbatu
Macam yang KA tepek gambar contoh  kat bawah tu 
Rasanyer Oklah cam tu
Tak mahulah lebih2 sangat nanti jadi rupa kereta hantu


 (gambar pinjam google )

Wahai Encik Nuffnang & Puan Xpax yang baik hati
Kalau lah uols pilih entry blog KA ni
Gerenti KA dok tepek cerita2 ni
Di blog KA berulangkali
Dapatlah Encik Nuffang & Puan Xpax iklan free
Dari KA yang baik hati

Kalau kawan2 diluar sana
Berminat juga nak turut serta
Cepat2lah  masa dah tak lama
 12.00pm, 21 Oktober 2012 (Ahad) berakhir jua
Inilah masanya  memiliki kenderaan idaman anda! 

18 comments:

Norhaizan hakim said...

Tentu Celcom berbangga jika ada client cam KA ni..setia..dan bonus En suami pun masyukkkk (dia keje kat situ)
KZ tak boleh join contest ni..kalau menang nanti org Celcom kata..haa..laki ko keje Celcom..bak balik hadiah!!

Yana Aina said...

yana setia pd MAXIS ... tp klu ada saingan lebih baik. mgkn ... hehehh gudluck KA

Tihara said...

as salam,

saya pun setia dgn maxis,broadband n hp..btw good luck :)

Mrs Velentine said...

sya guna digi..kereta viva jak

Anisa Anuar said...

saya pun join jugak =)
good luck

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/whatchuwant-is-back-with-big-surprises.html

Zura@Iwan said...

sy bkn pguna Xpax..tp mmg pguna celcom la..hehe

kay_are said...

sejak dulu sampai sekarang still ngan maxis je.. so tak dapat r nak join event2 celcom ni.. huu

Anum said...

anum setia ngan maxis

Haryati Faizal said...

wah...semoga berjaya KA

Dikbi Kamaruddin said...

good luck...dari org kuning @ DIGI... (^_^)

ayut said...

wah KA..join gitu..hrap2 dptlah make up kete ye nnt..hihi :)

wan nurul hezrina said...

kalau bab keta nurul tak suka banyak tampal2 buat berserabut jer..huhu..kalau make up pun aksesorijerlah mcm tyr ker,spoilerke,yang tampal2 keta tak minat.huhu

izan mama mia said...

sy masih setia dgn maxis...kalau kereta..saya suka warna plain saaja...

Dunia Wilma said...

Good luck KA ^_^

Si Matatajam said...

Wish u luck KA...nice entry..en.nuff pilih entry KA yek.

QA's ~ mamapapa said...

haaa..samla kita!!!!!dah berbelas tahun pakai celcom...mcm best je contest nikn,kak :)

QA's ~ mamapapa said...

haaa..samla kita!!!!!dah berbelas tahun pakai celcom...mcm best je contest nikn,kak :)

mama aryan said...

semoga KA berjaya..insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...