Tabung Masa Depan ...

Thursday, November 01, 2012

Alahai Bila Kate Middleton Menang Lagi, Kecoh Satu Britain !

Duchess of Cambridge Kate Middleton crowned the UK's most naturally beautiful woman
Royal beauty ... Kate was voted in first place

THE Duchess of Cambridge has beaten TV siren Holly Willoughby to be voted the most naturally beautiful woman in Britain. 

Prince William’s wife Kate, 30, came first in a ranking of stunning celebrities including Kelly Brook, Cheryl Cole and her own younger sister Pippa. Kate won because of her English rose looks, the poll of 1,000 Brits found. 

Holly Willoughby only made second place
Gorgeous ... but Holly Willoughby only made second place
She was followed by This Morning presenter Holly, 31 — who made headlines with a Twitter snap earlier this year that showed her looking gorgeous without make-up. 

Keira Knightley came in third place
Beautiful ... Keira Knightley came in third place
Actress Keira Knightley was third, with model Kelly in fourth and Olympic champion Jessica Ennis in fifth.
Kate’s sister Pippa — best known for her pert bum — managed bottom spot in the top ten compiled by skincare company St. Ives. 

Kelly Brook took fourth place
Buxom brunette ... Kelly Brook took fourth place
Spokeswoman Leah Doherty said: “Celebrities without make-up is almost an alien concept in celeb land. 

Jessica Ennis
Golden girl ... Jessica Ennis was in fifth place
“However, recently we have noticed a whole host of celebrities from the likes of Lydia Bright and her TOWIE co-stars to superstar songstresses like Lady Gaga and Rihanna all going au naturel.” 

Pippa Middleton
Last in top ten ... Pippa Middleton

Here’s the top ten in full: 

1. Kate Middleton (16 per cent)
2. Holly Willoughby (10 per cent)
3. Keira Knightley (9 per cent)
4. Kelly Brook (8 per cent)
5. Jessica Ennis (7 per cent)
6. Emma Watson (6 per cent)
7. Myleene Klass (5 per cent)
8. Kate Winslet (4 per cent)
9. Cheryl Cole (3 per cent)
10. Pippa Middleton (2 per cent)

32 comments:

Anum said...

wow

Pokok Manggis Depan Rumah said...

macam-macam kat sana yea.

Anisa Anuar said...

pembuka dgn penutup top 10 dr keluarga yg sama...ok la tu

Nor Zilla Sensei said...

ooo..ade jugak pertandingan ni.. kat sini kalau golongan atasan masuk pertandingan sape la yg menang 1st place ea..:-)

cHeRyNa PiReS said...

Separuh darinya pelakon kegemaran kerana bakat dan bukat kerana rupa. Saya suka sangat Keira Knightley dan Kate Winslet :)

Tapi cantik nieh subjektif. Di mata mereka mungkin cantik tak macam di mata kita:)

Cikgu Ma said...

mcm2 hal depa ni..

Chic Na said...

mmg patut pun dia menang kot. :)

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..mcm2 hal. tp she's totally natural beauty kan. jarang tgk dia makeup tebal2. just nice je :)

Ira said...

Kate Middleton cantik.. ayu gitu :)

Pizli Mat Wazip said...

Saya suka Jessica Ennis tu :D

LydSunshine said...

Mereka ni tak de la hodoh, tapi takde la cantik mana pun. Muka omputih ditambah dengan mekap. Mmg kebanyakkannya cenggitu. Cuma sebab mereka popular. Yang gmbr last tu... heheh... dah macam buah betik je labuh.

~ yus ~ said...

memang cantik dan ayu kate middleton ni...

aizamia3 said...

kalau kat sini buat pertandingan macam tu.. erkk..? sape lak yang menang agaknya.. ;)

Rai Ourkizuna said...

saya suka holly ngan kara..cantik sungguh..kate tu takde la cantik sangat..tapi manis..sedap mata memandang..

yan's cottage said...

cantik dan nampak sopan yang penting berjiwa rakyat....

mama aryan said...

mcm2 pertandingan ada ye..

Mrs Velentine said...

congratz..

ummuaidan said...

beauty tu kan subjective..ada lg yg lg cantik tak popular..

ayut said...

tu dia...top 10.ayut duk belah mane ni ek?hahahahaha :p

atty's said...

suka keira ngn kate..cantik sgt

ALoNa CintamaniszLite said...

ada lagi yg lawa dari kate ni tp dh dia ni isteri putera, kan...penampilan dia pun terjaga.....

TiranaAduka said...

sis ka peminatnya ke?

TiranaAduka said...

sis ka peminatnya ke?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha mcm2 la dorang ni...asanya ada lg tu lbh cantik huhu

kay_are said...

menang ape ni? tak tau langsung ade bende2 award macam ni.. hmm

hazwan hairy said...

suka kate! sgt cntik....lite2 ja lah...haha

hainom OKje said...

Kategori apa yang dia pilih agaknya .... macam golden girl tu OKje rasa biasa-biasa aje....

Jna marcello said...

she is sooo gojes!!!

Si Matatajam said...

Nak wat Camna dia mmg cantik..ramai yg suka dia kan..

QasehnyaRania said...

so gorjes

Nurfara Hani said...

gojez la kate ni

wan nurul hezrina said...

dia baikkan kak?muka nampak sungguh lembut dan keibuan..sifat penyayang dia tempias kat muka.sbb tuh menang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...