Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 28, 2012

Anugerah Juara Lagu ke 27 (AJL27), Siapa Pilihan Anda ?

Tahniah pada semua yang dah pun layak ke peringkat akhir .  Semuanya lagu2 terbaik.  Tapi ada 1 - 2 lagu itu yang jadi favourite KA. But this year sedih sikit, cause no FT lah ! He He He

01. Idola (Azlan & The Typewriter) – Audi Mok & Azlan
02. Pelangi Senja (Stacy) – Taja & Tun Teja
03. Anak Kampung (One Nation Emcees & Jimmy Palikat) – Jimmy Palikat
04. Terukir Di Bintang (Yuna) – Yuna Zarai
05. Ombak Rindu (Hafiz & Adira) – Zaidi
06. Tanpamu (Amir Jahari) – Amir Jahari
07. Lagu (Bedroom Sanctuary) – Bo Amir Iqram
08. Teman Pengganti (Black & Malique) – Malique
09. Ku Akui (Hafiz Suip) – Ajai
10. Simetri (Hazama & Amy Search) – Audi Mok & Zel Firdhaus Haduan
11. Andaiku Bercinta Lagi (Mojo) – Edry Abdul Halim
12. Patah Seribu (Shila Amzah) – Shila Amzah

Anugerah Juara Lagu ke 27 yang dijangka akan berlangsung pada 6 Januari 2013. SO, sama2lah kita tunggu dah lihat ajelah nanti ye ! .


Tapi bab2 persembahan KA suka yang sempoi2 aje macam ini.  Lagi satu, minat juga pada suara & gaya Amy Search & Hazama.  Memang tersendiri.  Layan .....................



( N3 AUTO PUBLISH )

26 comments:

Eraz Fadli said...

Patah Seribu - Shila Amzah! ;)

Mrs Velentine said...

shila hamzah @ stacy

mama maman aka yana said...

kita suka black ngan lagu teman penganti..:)

Jue Jaynee said...

hafiz n shila

❤Kamsiah❤ said...

KA mmg pengikut indusri muzik ya...saya tak tau apa2 hehe...radio cuma dgr dlm keta tu..tu pun tukar2 siaran...

Jna marcello said...

teman penganti weeeeeeeee

Anum said...

suka black

Zie said...

mOJO DAN ANAK KAMPUNG..

kay_are said...

rase nye dalam banyak2 tu yang tajuk lagu dengan tanpamu tu macam tak pernah dengar je kat radio.. hmm..

NurSalihah Norman said...

semangat nak tengok AJL kali nie pudar sebab FT takde huhuhuhuhuh T__T he's one of my favourite! :')

Kasih Salina said...

tak sabar juga nak tunggu tgk AJL ni..

Kazman / Sue said...

pilih lagu patah seribu.... besttt...

fiza said...

TEman pangganti sebab lagu ni best.

intanfirdaus247 said...

Patah seribu ..shila..i like..hehe

MaMa Rey said...

teman pengganti dan anak kampung

Mayang ABDUL RAZAK said...

tak sabarnya... suka idola .. azlan & typewritter

ahsfantasy24 said...

adeh.. tahk tahu nak pilih yang mana sis, lagu pebret kita dah tersingkir masa separuh akhir.. sobss..

Kalau bosan, jom sertai:
Segmen Blogwalking sampai lebam!

aTieYusof Family said...

KA:
sy pilih Yuna & Ombak rindu :)

Chic Na said...

sy vote mojo. ;)

kinara kinatara said...

shila ngan mojoo:)

hainom OKje said...

agak2agaknya sapa yg menangkan!!!

wantie said...

minat lagu jimmy palikat tu. tapi tak minat dengan penyanyi pompuan one nation. ntah mata ni tak dak kimia je bila tengok dia nyanyi.

that Y suka dengar lagu jimmy palikat yg ori.

mama aryan said...

saya suka teman pengganti..black & malique

Atia Adina said...

saya pilih patah seribu

NoEn said...

sapa2 pun saya sokong aje...hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shila amzah kot...saper menang pn xper hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...