Tabung Masa Depan ...

Monday, November 26, 2012

Apa Motif Post Video Ini !

Salam Pagi Isnin ye!.  Saja2 KA kongsi video ni.  Kesinambungan dari N3 KA YANG LEPAS INI !.  He He He. 

video

Sejuk  ler sikit rasa hati bila tengok sang haiwan2 yang comel2 dan lelangit yang membiru itu.  Sekurang2nyer dapat meredakan kegeraman dan rasa kecewa yang bersarang di hati, ekoran 2 peristiwa kekecewaan semalam.  Sambil tu nak cari2 mood di hari Isnin yang sememangnyer selalu biru!. 

1.  Datuk Lee Chong Wei tewas pada Chen Long (Badminton Akhir Terbuka Hong Kong). Tang beregu tu, cam dah boleh jangka x boleh pergi aje, so x lah frust sangat...Datuk  LCW please come back!

2.  Harimau Malaya pown kalah juga pada Singapura  3 - 0  .  Pusingan pertama Piala AFF Suzuki 2012.  (Sedikit kecewa juga ).  Tolonglah bangkit wahai Harimau Malaya!

Apapun ini adalah N3 pertama yang ditaip dengan menggunakan buah hati terbaru KA ni.  (Tq EN. Boss !).  Itu motif N3 ini sebenarnyer !


(Nota kaki :  Pelan2 lah kayuh hari ni sebab Monday biasenyer busy.......hehehe)

31 comments:

❤Kamsiah❤ said...

walau bkn peminat bolasepak...kecewa jugak la dgn persembahan anak buah Rajagopal...

Nyue said...

keciwa semuanya...huhuhuhu....

yan's cottage said...

memang pun kalau kalah satu gol boleh tahan lagi nie....tiga gol....harap lepas nie harimau malaya kuatkan usaha lagi tebus kekalahan nie.....

Anum said...

kecewa kan

Rinna said...

Malas nak semakkan kepala laa KA.. sabo je laa KA yer..

ummuaidan said...

hmmm...ade menang..ada kalah..adat perlwanan...kalah kalah pun ade jgk..

~MakLady~ said...

Kecewa sbb pemain kita cepat LEMAU..cepat LEMBIK dipadang... walaupn gagal dipusingan awal ni, jom kita ramai2 bagi semangat kat Harimau Malaya agar bangun mengaaauuummmm lebih KUAT!

http://blogdearlady.blogspot.com/

Kazman / Sue said...

ni video kat dalam Windows 7 ni... almaklum laptop dell baru.... haaa3x... tapi citer bole memang la tertekan nak tengok...

wahida said...

frust tgk game mlm tadi...

apepun, tetap sokong Malaysia...

caiyok!!

NM03 said...

gadjet baru la ni... tayang la skit... hehehe

faraherda.razalan said...

Ala, tak dpt tgk video tu...

ayut said...

ewahhh..post guna lappy baru..wewittt..hahaha..pagi2x melihat keindahan dan kebesaran Allah mmg tenang hati... :)

Hazmin Hamudin said...

Nampaknya hari isnin yang kurang menarik bagi seluruh rakyat Malaysia kan kak..

Riedaffya ibrahim said...

hehe....sy pon frust tgk bola sepak mlm td...tp nak wat camner..best layan video tu KA...

Norhaizan hakim said...

Sama ler pulak dengan entri saya ari ni!

MaMa Rey said...

tak bepa tengok pasal bola ni..hehe..tak berapa minat..apapun teruskan semangat juang untuk pasukan bolasepak kita..

aimaniman said...

akak pun kecewa ya amat dengan persembahan HM malam tadi, punyalah semangat menyokong tapi akhirnya... cisshhhh..

semoga HM kembali bangkit... bangun..bangun..bangun Harimau bangun... lagu HM tu akak nnyanyikan pada anak murid time tidur dalam kelas...

siti fatimah said...

sedih... asyik dengar berita kalah kalah kalah...


bila la hati ni akan terubat.

Ibu Lala said...

KA dapat tak brg yang kiter kasi tu. Dah lama pos tau..

shaiful zaidi said...

huhuhu...tak nampak apa2 pun..

Kakzakie said...

Usia pun kena ambil kira jugalah LCW tu. Dah kena cari pelapis kakak rasa.

ummiross said...

OOh hadiah lappy hari tu ye KA, bestnya.

fiza said...

Tak bley nak tgk video...huhuhu...

Frust gak m'sia kalah.

ALoNa CintamaniszLite said...

DLCW pengantin popular...baru kawen, dan dalam team HM ada apek yg nk kawen..popular jgk tu. 2-2 ada penaja utk kawen...

hehe...2-2 sedang menyulam bahagia.

Jna marcello said...

Na just nk cmmnt pasal bola..as na tgk game tu smlm..SEDIHH SESGT T_T

Raudzah Zahari said...

Masih bersedih especially our harimau malaya..dia orang dah macam lost..agaknya over expose kot..hopefully dia orang boleh bangkit..walaupun nampak macam susah je..

hainom OKje said...

He..he...nampaknya....kalah je Malaysia sekarang ni...

mama aryan said...

ooo..ada motif gak ye..hihi
apapun mmg agak kecewa bila harimau malaya kalah dgn singapura tu...

C'Jai said...

Mmg kecewa..tp jika dikajiselidik..patut agaknya kalah..cuba cari kat youtube betapa ...tut..... nya kelab penyokong msia sewaktu menyanyikan lagu yang menghina negara jiran menggunakan perkataan 'anjing'...kan Allah dah bayar cash.. tengok pulak cara pakaian penjaga gol singapura.. menutup aurat berbanding msia... nampak kecil..impaknya besar..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xder rezeki mesia nk menang tu

Mrs Velentine said...

LCW kalah xpe lah mungkin penat baru lepas kawen..HM sila bangkit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...