Tabung Masa Depan ...

Thursday, November 29, 2012

Betul Ke, Diam2 Dah Kahwin Si Hairie Othman

Salam Pagi Khamis dengan cerita yang manis!. Semanis pasangan pengantin baru ini.

Dengar2 juga khabar angin, yang mengatakan mereka bakal berkahwin sebelum hujung tahun. Tapi, sebenarnya dalam diam-diam Hairie Othman telah pun berkahwin dengan gadis pilihan hatinya, Dalia Diyana.  

Ini disahkan menerusi laman Twitter Hairie Othman sendiri, yang mana pelakon yang pernah membintangi filem Leftenan Adnan ini, menyebut yang pernikahan mereka telah selamat berlangsung pada 16 November 2012 yang lalu. Andai benar, kita ucap tahniahlah buat Hairie dan isteri ye!.  Bak kata pepatah kalau xde angin masakan pohon bergoyangkan.  Faham2 ajelah maksudnyer tu, kalau x betul, xdelah orang bercerita, betul tak !

 kredit foto-foto Momentlicous
 




 DAN macam biasa, kita doakan yang baik2 ajelah buat mereka berdua !

(N3 AUTO PUBLISH - Maaf andai x sempat jenguk laman ye kawan2 !)

39 comments:

Anum said...

sepadan

intanfirdaus247 said...

betul la tu kan kak KA..apapun tahniah la ye hairie dan pasanagn

Myra Jay said...

Tahniah buat Hairie Othman, bertemu jodoh juga dia akhirnya :D

Mrs Lurve said...

mcm muka syafinaz la perempuan tue..
btw tahniah utk diorg

Ira said...

semoga bahagia hingga ke syurga buat pasangan ini.. :)

yana aina said...

semoga berbahgia ^^

ummuaidan said...

Tahniah kpd hairie..ingatkan dah lama kawen dl..huhuhu

aizu's life said...

tahniah la pd mereka..
amboii.. pagi2 lagi dh buat post gosip ye KA :)

pB said...

semoga jodoh berpanjangan hingga ke syurga

beta kupu said...

Mmg dorg dah kawen pun aritu, bini dia tu sepupu kpd bini norman KRU

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, sheila dah tahu pun pasal walimah Hairie dan isterinya. hehe. comel sgt kan. wife dia ada rupa muka pelakon. tpi sheila tak igt nama dia. hehehe.
semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke syurga. amin :)

Suraya Baharun said...

sama cantik & padan..

kiera'sakura said...

semoga mereka berkekalan hingga syurga amin

BERT said...

sweetnye kapel ni!

syiela said...

tahniah buat mereka... cun kan wife dia

Nooriah Abdullah said...

selamat pengantin baru utk Hairie macam pinang di belah dua cantik dan hensem

Mrs Velentine said...

tahniah..

Mrs Velentine said...

tahniah..

nur anis said...

semoga berbahagia untuk mereka berdua...:)

mama aryan said...

tahniah buat mereka..wife dia ni sepupu dgn wife norman kru rasanya..hehe

Amanda Suria said...

bukan dulu dia pernah kahwin ke? ni perkahwinan kedua?

Kakzakie said...

Syukurlah... moga berbahagia.
Cantik isterinya:)

hnahdy said...

tahniah.. dah lama xberlokan hairie ni kan

Knor said...

ha ah baik2 ajelah...tahniah le

Cik P.A. said...

Tahniahhh Hairie...smoga jodoh berkekalan hendaknya...AMIN :)

Cinta Misteri said...

Tahniah left.adnan.
Bertemu dgn srikandinya yg cantik menawan.
Moga bahagia berkekalan.

eLL said...

cantik kan isteri dia...

faraherda.razalan said...

Tahniah! Tak apalah. Low profile. Agpun, retis fofuler je yg jdk tumpuan kt mesia ni. Heeee~

NoEn said...

tahniah

Hazmin Hamudin said...

Tahniah buat Hairie Othman.. Dalam diam he berkahwin dah..

siti fatimah said...

betul la tu KA. dah terpampang gambar keluar mestilah betul. cantik bini dia kan.

srikandi tu.

hainom OKje said...

Bukan dia pernah kawen ke....tapi isteri dia sekali pandang macam Syafinaz pun ada!

Ikhwan Suhaimi said...

TAHNIAH
Saya tahu dekat twitter, die ade twit..

Chic Na said...

betul kot. aritu tgk kat tv. tak ingt rancangan ape.

Jna marcello said...

congratssssssssss tok merekaa

Ena's Palace said...

alaa..kawen da ker? baru nk masuk minang...hahaahhaha..

tahniah!..

ct rahani said...

tahniah.. sama cantik sama padankan.. kebetulan tersama lak date nikah diorg ngan anniversary sy.. ngee.. :)

ayut said...

moga jodoh mereka berpanjangan...amin

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah buat hairie dan pasangan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...