Tabung Masa Depan ...

Tuesday, November 27, 2012

Bila Besar Mesti Adik Cantik Kan !

Weekend hari tu, KA layan Adik dengan cerita bollywoodnya , Kabhi Khushi Kabhi Ghum.  Ceritanya bagus juga untuk anak2, sebab berkisarkan tentang erti kekeluargaaan.  Walau pun dah lama, tetap KA layan juga !  Cuma bab2 pakaian seksi meksi tu, memanglah tak boleh nak buat apa dah, kalau dah cerita2 hindustan ni kan !

Kan ada part yang si Adik dalam filem ini , Hitrik Roshan masa kecil punyalah comel & montelnya.  Tup2 bila dah besar jadi handsome sangat2 gitu.

Boleh pulaklah dengan tiba2nya Si Adik  ni, cakap macam ni kat KA ;

Adik :  Ni adik dia yang comel tadi kan?

KA :  Yelah tu...

Adik :  Bila besar jadi lainlah Umi

KA :  Memang pun.  Manusia kan boleh berubah2!

Adik :  Oh, kalau macam tu bila Adik besar nanti mestilah Adik cantik kan Umi !

KA : Kenapa ?

Adik :  Yelah, sebab kecil2 ni, Adik pun gendut sikit !

KA & Kak Ngah : Ha Ha Ha

KA : Pandai  betul ye Adik !


( N3 AUTO PUBLISH NI )

37 comments:

Kakzakie said...

Jgn takut dik... auntie pasti adik besar memang akan lebih cantik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.mcm2.. toi tu..leh berubah..

ummuaidan said...

heheheh..adik nie klakar betul la...

mama aryan said...

haha..adik ni..acik baca pun nak tergelak,bijak betul adik ni tau..

beta kupu said...

cite n lagu dlm filem ni mmg layaaan habis. Lgi satu cite yg best 'muhjse dosti karoge'

Anisa Anuar said...

adusss pandai betul jawapan dia...

intanfirdaus247 said...

notty dia ye..hehehe....intan suka file mujhse dosti karoge

Kakizan Omar said...

cantik..cantik..cantik... :D .. biar sekali dengan budibahasa yer dik..

azievee said...

Bergurau ngan umi dia...besar nanti pandai bergaya lawa ler adik hehehe

siti fatimah said...

heheheh.. pandai tul dia yer..

Mira Adzlia said...

hahaha...lawaklah adik...

Cho Zila said...

betoi.. betoi.. anak sayapun gitu.. katanya sekarang gemuk dah besar kuruih..
mana tau katanya dulu ibu kurus sekarang ibu gemuk so terbalikler...

Zie said...

Dia dah imagine bila tgk citer tu.. hehehe ok lah tu azam nak cantik... apapun manusia dijadikan dah memang cantik....

Mrs Velentine said...

semua orang cantik adik..jangan risau

makchaq said...

InsyaAllah bila dah besar mesti lebih cantik sebab dah pandai bergaya...

LydSunshine said...

Hahaha... dia sendiri mengaku dia gendut ke? Lawak je adik.

Citer kabhi kushi tu mmg seksi la Kareena kapoor. Pegi kolej pakai baju dalam je. Ish..

yana aina said...

hehehhh kelakar ler adik ...

SURIA AMANDA said...

haahahahaha....kelakar la adik...

Wak Gelas™ said...

anak wak pon nk jadik cantik jugak .., ehehhHHe

Nizam.Ariff said...

aku trebalik...
masa kecik cute
dah lepas kawen kadi gendut sikit...

syiela said...

memanga adik akan sangat cantik nanti

fatin amalina husna said...

haha..tp memang betul pon..bila dah besar dah pandai jaga diri..=)

mama_saly said...

hihii...
jgn risau cyg..nnti bila besar mmg cantik n sweet..:)

mamyharraz said...

bijaknya kata2 adik. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi2....
haaaaa

Ratu Hatiku said...

hehehe..cutenya :D..

kay_are said...

bijak bijak.. kelakar pun ade bace entri ni.. hee..

Myra Jay said...

Hheeee, kecik2 dah pandai ha..

Otak berkembang tu :D

fiza said...

Hahaha...dah beso adik mesti lah cantik.

Zura@Iwan said...

sure la cntik...mak dia pun cantik kan..

Ema Blog said...

owh..sangat rugi tak tgk..

Nur farahiza said...

Da besar mmg adik cantik mcm umi dye :)

hnahdy said...

bijak bijak..

Si Matatajam said...

Hi hi Pandainya adik....

~ yus ~ said...

hihi, InsyaAllah, mesti cantik adik bila besar nanti.

Anak saya Alia pun dok layan Kabhi Kushi Kabhi ham dua tiga hari ni...:)

9n0L4 said...

haha. nk jugak die pun kak. kiut je. :)

ayut said...

hahaha...ad je kan adik tu.cantik sgt pon pyah nnt adik nk menjaga yer..risau KA klu adik kuar umah..hihihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...