Tabung Masa Depan ...

Thursday, November 29, 2012

Bila Hati Happy, Kongsi Kisah Kate Middleton Lagi

Betullah tu, hati ada sedikit berbunga gembira bila Malaysia menang 4 -1 ke atas Laos dalam perlawanan AFF Suzuki 2012 malam tadi.  Walaupun saat2 gol penyamaan 1 - 1 itu, ada juga rasa cuak yang bertamu.  Tahniah buat Harimau Malaya dan teruskan ngauman itu hingga ke akhir ye!.

Satu lagi, bila hati berbunga gembira ni, KA nak sharekan lagi kisah Kate Middleton. Bak pertanyaan LYDSUNSHINE  hari tu, adakah KA peminat Kate Middleton ini.  Jawabnya,  memang minat tapi minat yang biasa2 aje.  Cuma serius ada rasa sejuk dan nyaman yang menerpa, bila tengok wajahnya dan boleh buat hati rasa sukaria, itu saja.  He He He.

Ini 10 gaya rambut terbaik Kate Middleton. (Serius terkenang2 Lady D bila tengok dia !)

Looking laid-back and casual at the Olympics with Prince William, Kate opted for a ponytail with loose curls hanging around her shoulders

Kate ditched her usual curls for a sleeker look at an ARK anniversary gala in June

Kate kept her hair off a face and in a tidy bun-style for a Royal Academy of the Arts gala in July

The Duchess let her fascinator be the focus of her outfit by pulling her hair back in a loosely curled bun in June

Showing off a half-up, half-down look, Kate added volume with tumbling curls for a service at St Paul's in June

Kate opted for glamorous, loose waves as she recycled a lace dress

The Duchess showed off a new, choppier style with a sweeping side fringe at the Natural History Museum last night

The Duchess let her natural curls shine through during a trip to the Solomon Islands as part of the Diamond Jubilee tour

The Duchess of Cambridge showed off a chic, twisted bun style with pearl pins during the couple's tour in Asia in September

The Duchess showed off a chic, updo back in May - with a twisted, plaited bun allowing her to show off the delicate detail of her lace gown


( N3 AUTO PUBLISH - Bertarung Menyiapkan Tender Minggu Ini )

31 comments:

Mrs Velentine said...

cantik sgt

ummuaidan said...

hmmmm...peminat biasa2 yerrr....
cantik fesyen2 rambut kate nie... kalau pakai tudung mngkin lg cantik kan..:)

QueeN TerataI said...

rajin betul KA update bab2 fesyen ni yer.. tp mmg cantik fesen rambut kate ni... I like,,

NoEn said...

org cantik, gaya camne pun tetap cantik

faraherda.razalan said...

Ctk! Heeeeeee!

mama aryan said...

dia memang cantik

Sue-Rya Qistina said...

mmg ada iras Lady Diana la. siyes cantik!

Chekgu Azrine said...

tgok dkt nmpk dia berisi sikit..

siti fatimah said...

cantik kan..kan..kan..

hainom OKje said...

Cantik!!...tapi ada ketikanya kurang cantik! cuba tengok yg pakai baju hijau tu...

♥ Wina ♥ said...

sweet sgt Kate nie kan? mmg ade resemblance Lady D

Nursaila Norman said...

lawa nya lah rambut..mahal nk buat treatment ni..hihi

yana aina said...

mmg pandai org yg buatkn rmbt beliau ^^

Haryati Faizal said...

cantik fesyen rambut dia...

maszmadi said...

sentiasa tukar2 gaya ikut majlis yer..... sedia duit je la kan.. hehe

Anum said...

cantik :)

wisata bakti alam said...





kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Jna marcello said...

Na sukaa sanggul tuuuuu NAK TIRUUU heheh ;)

Ena's Palace said...

da mnjadi tontonan umum..kena la kemas dan cantik sentiasa

syiela said...

orang cantik ni pkai apa pun cantik

m.u.l.a.n said...

cantik kan kate ni.. simple macam lady di je dulu..

kakchik@ella said...

muka dia 'matured' kan.

IntaNBerliaN said...

cantik sungguhlah dia ni...

aTieYusof Family said...

Minat juga kat K.M ni
cantik, ayu lagi..:)

Mira Adzlia said...

mmg cntik :)

ayut said...

Kate ni muke dia sdap mata memandang..hihihi..klu dh sdap mata memandang fesyen rambut mcmne pon cantik jgk..hihihi :)

aku HaniAsyira said...

rasa mcm dia makin kurus dari sebelum kawin

LydSunshine said...

Dia ni mmg sesuai jadi Dutchess. Dulu ingat tak britney spears ada hati nak ngorat Prince William. Tapi cuba KA imagine kalo Britney yg jadi Duchess skrg. Euwww.. Sungguh tak sesuai kan?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow cantik la kak :-)

Raudzah Zahari said...

So sweet. kita pun suka dia..born to be princess..

izan mama mia said...

cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...