Tabung Masa Depan ...

Thursday, November 29, 2012

Bila Ramai Nak Patah Seribu

Ingat lagi tak, N3 KA tentang AJL 27 hari tu
BACA KAT SINI  kalau nak tau
Dan memang ramai yang suka dengan lagu Patah Seribu
By Shila Amzah tu!

Jadi suka ke tak suka
Terpaksalah KA share juga
Lagu yang jadi pilihan di blog KA 
Moga2 Shila akan jadi salah seorang pemenangnya !


WALAU KAU TIADA DISINI .....La La La La 
Layan ajelah


( pst2:  Doakan saja Shila & Sharnaz tu ye. Cuma jangan over2 sudah ler)

35 comments:

BERT said...

mmg sdp lgu ni :)

KY said...

KY tak sukalah patah2 ni, apa lagi patah seribu hehehe

Sue-Rya Qistina said...

xtaulah nk ckp ape lg ttg mereka tu. mase diumumkan lagu2 yg terpilih ke peringkat akhir, sempat lg dia ckp, "x lupa juga kpd chenta hati saya" tapi mase tu dia dah berlalu pergi dari mic. hopefully, hub mereka menjadi la. kita doakan saje mereka tu

Kakizan Omar said...

setuju sangat2 :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

shila n shanaz.. moga kekal...
hihok...
tak ikut plak AJL.. sbb sibuk dgn bola.

aTieYusof Family said...

minat lah juga kat S.H ni..
tapi minat lg kt Yuna+ Hafiz+adira..hehe...:)

Ira said...

best lagu ni.. :) semoga menang la hendaknya. Tp lagu2 lain pn best jgk, leh kata sengit la kali ni..

♥ Wina ♥ said...

suke tgk shila..cantek!

mama aryan said...

ala..suka teman pengganti jugak..hihi

fiza said...

Smoga jodoh mereka sampai ke jinjang pelamin.

Tak kira, saya nak 'teman pengganti' jugak...hehehe...

hazwan hairy said...

cnfm lagu ni mng..hehe..sbb lagu terbaik ask :p

AnneRaini said...

sy tak minatlah lagu ni...

ct rahani said...

sy pun suka gak dgr lagu nih.. suara shila nih mmg beshkan.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

sukaaa :)

syiela said...

suka teman pengganti lagi hehehhe



tag KA http://semekarartie.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

Qhaifa Nur said...

naiklah rating lagu ni...
suka juga...
betul..jgn over sudah......
tang chinta hati tak pernah lupa sebut...

eLL said...

saya suka shila tapi bila dia ngn sharnaz, kureng suka plak jadinya

Mrs Velentine said...

sya pun suka

intanfirdaus247 said...

saya suka dia..sharnaz intan x minat..hehe..
xper kalau x sampai juga, intan dah ready nak antar yg lain...:)kali ni intan tempek setem banyak punya

ayut said...

hope ada rezeki bt shiela nnt kat AJL :)

nur anis said...

cepat cepat lah dorang ni kawen...

aku HaniAsyira said...

lagu bez kan..

Cikgu Ma said...

patah hati apa lgi kak...hee

Anum said...

bestnya lagu nie

Amanda Suria said...

Dania suka lagu ni...

siti fatimah said...

minat la jugak.. harap harap shanaz tu tak de la baran mcm lakonannya..

eee takutnya

Nazayiena said...

berbakatkan Shila boleh cipta lg sendiri.

maszmadi said...

suka ngan suara dia.....
erm moga dia berjaya.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pn suka lagu ni :-)

Cho Zila said...

shilatu suara dia sedap.. der lain dari yang lain...

Shasha Yacob said...

lagu memang best, tapi nanti I patah seribu baca nih. hihi

kinara kinatara said...

huhu..best lagu nyh..akak x suka dye ke?

kinara kinatara said...

huhu..best lagu nyh..akak x suka dye ke?

izan mama mia said...

lama dah tak dengar lagu nih

Si Matatajam said...

Saya suka..saya suka..mmg best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...