Tabung Masa Depan ...

Monday, November 12, 2012

Cerita Di Tarikh Cantik 10.11.12

Bila cuti sekolah bermula, satu yang pasti banyaklah acara kenduri kendara.  Majlis ini antara yang sempat KA terjah weekend lepas.  Pernikahan & majlis kenduri kahwin one of my cousin yang sweet.  Bernikah pada satu tarikh yang cantik sangat 10.11.12.  KA x dapat nak cerita panjang2.  Penat x hilang2 lagi.  

Tugas KA macam biasa, menyiapkan makanan & lauk pauk untuk acara "Makan Damai Pengantin" dan tolong sambut tetamu dengan parents pengantin sambil hulur goodies bag!.  Penat tapi seronok. Dapat pulak berkumpul dengan ramai sepupu sepapat. He He He .  Banyak gambar2 sebenarnyer. Tapi uols layan ajelah gambar2 ini dulu, yang KA celok dari my sister FB.  ( She's the pengapit pengantin for that day ! Bilalah your turn sis ? )

Untuk my lovely cousin Fida & Hubby, KA sekeluarga doakan semoga kekal bahagia, hingga ke syurga dan dikurniakan anak2 yang comey2 ye !

Yang ini pulak , bukannyer majlis yang KA hadiri, tapi saja nak kongsikan dengan kawan2 semua.  Gambar pertunangan Anne Ngasri & Mohd Sumali Reduan juga diadakan pada weekend lepas.  Layan ajelah!.

 ( credit roti kaya )
Doakan yang terbaik aje untuk mereka ye !

38 comments:

Mrs Velentine said...

meriah...10.11.12..LCW & MC punya best day

Sue-Rya Qistina said...

yg mane satu la KA ye. hehehe

eima said...

aritu suami nye kurus kali ni bambam ...hmmm berubah citarasa ....

Pizli Mat Wazip said...

Tahun depan 11.12.13

NUNU EERA said...

pink color.. cantik.. ;)

Cheida_Mymee said...

date cantik tahun depan 11,12,13 hahaha... anne pakai hitam cantiknye.. tpkan tunang dia sarung cincin sndri ke??

♥MAMASYAZA♥ said...

sekarang ni mmg musim kenduri kawin. akak pun baru je balik dari kampung, kenduri cousin kawin, 2 org serentak

izan mama mia said...

selamat pengantin baru

~aYu~ said...

tarikh cantik kan.. ramai yg wat majlis kawin aritu..
mata ni terpaku kat gambar family yg sedondon pink.. sgt cantik dan sweet sgt.

ayut said...

tahniah bt cousin KA..slmt pengantin baru...ramai je yg pilih tarih cantik tu..hihihi :)

che mid said...

Salam, selamat pengantin baru.. comel pengantin tu.. che mid suka tengok baju pengantin, ada ke gambar full? cer tayang sikit..

Mrs Lurve said...

cantik baju pengapit yg pink berbunga tue heheheheh

gadisBunga™ said...

saya kene usha tarikh cantik yang lain pula nampaknya. :)

Haryati Faizal said...

betul tu cantik tarikh tu semoga jodoh mereka kekal selamanya ye!

Jna marcello said...

tu laa seronoknya dpt tarikh yg cantik ..
na berangan ni nak kawen 11.12.13 bole hihihi

Kasih Salina said...

musim kenduri kendara la cuti sekolah ni..

boni kacak said...

tahniah pengantin..semoga berbahgia hinggalah ke akhir nyawa..amin...

Knor said...

selamat pegantin baru semua pengantin dan bakal pengantin.....tahniah ..cantik anne..

hnahdy said...

cantik pelamin :)

Deq's Qienz said...

Mmg cntek kan date dia..sy pon xpasan..kwn sy pon ada nikah hr nih..bestt la..ohya tahniah buat mereka d ats.smg bkekalan hingga akhir hayat.

kinara kinatara said...

selamat pengantin baru untuk beliau..huhu..:)

eita said...

meriah nyer.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tarikh cantik2 ni mmg ramai org kahwin tau. heeee

محمد رازيق said...

tarikh itu cantik. hehe. ni skang musim cuti skolah, musim org kawin. hehe. salam kenal.

Chic Na said...

date yg unik. ramai kawen date ni. :)

shaiful zaidi said...

Bagai pinang dibelah dua...

Noraziha said...

mmg ramai org book nikah tarikh ni..yg bersalin operate pun sama la

adyna said...

memang unik tarikh nie berturutan :)
selamat pengantin baru bt mempelai :)

wantie said...

tahniah untuk pengantin.

wah adik KA ke tu.manis orgnya

nurazzah8 said...

Salam perkenalan..jalan jalan blogwalking sampai sini... akak dah follow blog you, ...
cantik blog ini dan banyak berita ...cantik Anne Ngasri tu kan ...Tahniahlah kepada sesiapa sahaja yang naharu membina sebuah kehidupan berumahtangga ...

Kak Azzah8

sal ya said...

meriah betul.

aynora nur said...

selamat pengantin baru, moga kekal hingga ke syurga Allah!

Anak Pak Muin said...

slamat pengantin baru

Ikhwan Suhaimi said...

eh2.. ann dah tunang?

cweet pinky said...

taw takpe , CP pown kena attend 3 kenduri , fuh , tak sempat nak kejar ..

mama aryan said...

selamat pengantin baru buat sepupu KA..moga jodoh berkekalan ke akhir hayat

Si Matatajam said...

Tahniah utk depa semua..moga berbahagia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk pengantin......cantik tarikh tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...