Tabung Masa Depan ...

Saturday, November 10, 2012

Cuti Sekolah Bermula !

Salam Pagi Sabtu semua !

Cuti sekolah dah pun bermula.  Apa rancangan kawan2 semua. Dah ada plan ke ?  Kadang2 bila anak2 mula bercuti ni, KA rindu pulak masa riuh2 pagi, waktu nak bangunkan mandi & bersiap ke sekolah.  Rindu nak menyibukkan diri sendiri waktu2 malam dengan homework anak2.  Rindu nak berleter itu dan ini bila anak2 bercerita tentang pembelajaran dan cerita mereka di sekolah.  Ha Ha Ha.  Ada juga ye !  Tapi apa yang paling KA akan rindu nak tengok nanti, semestinyer adalah.......................................
Baju pra-sekolah yang pasti dah tergantung, siap dibasuh adik sendiri saban hari setiap kali balik dari sekolah ! Memang akan rindu...............


Selamat bercuti pada yang ambil kesempatan ini untuk bercuti panjang juga. KA pown bercadang akan bercuti seminggu juga nanti.  Ok, yang itu kita cerita lagi nanti2 ye!  Nak penuhi undangan kenduri kahwin pulak minggu ni. Dalam pada itu, cuba juga merehat2kan diri sebelum musim persekolahan baru pula bermula !


37 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Selamat menyambut cuti sekolah KA! Jadi emak sudah pastinya dugaan bertambah...keceriaan kat umah apetah lagi kan:)

hnahdy said...

nak rehat sepuas2nya.. cuti tahun ni xpasti lagi melancong kemana. adik SPM kan

Chic Na said...

minggu ni cuti panjang jgk di kelantan. byk cuti umum. :)

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat bercuti utk KA, nak bwk anak2 pegi mana ?

ieja amieja said...

salam KA..
cuti panjang dah bermula..kad2 undangan kawen pun dah berlambak nih..cuti ni nak khatankan iman..pastu sepanjang desember lak nak mskkan dia tuisyen..nmpk gaya mungkin bwk dorang cuti blk ari je la kot(sabtu ahd)

Indah Mulya said...

selamat bercuti! :D

anitaare said...

mmg akan rindu..hebat adik baju pra sekolah basuh sendiri..hurm kagum!

MarliaMarble said...

Selamat bercuti juga buat KA..=D

Anak Pak Muin said...

selamat bercoti

NoEn said...

bila cuti sekolah jalan pun kurang sesak ;)

cci said...

anak cci pun camtu gak... bj tadika 5thn dan 6 thn da lain sekolah..

Herma Julianny said...

jom berehat!!^___^

Ismi Iman said...

anak buah iman pe ag anto kem la sebulan AMAN CKIT UMAH HAHAH

Haryati Faizal said...

takpe KA, rehat sat sebulan lebih.... next year sambung pulak...hihi

wantie said...

Hmmmm...best cuti sekolah. Sebab tak de la kelam kabut pepagi. Buku tetap wajib kena belek.

LYAfrina said...

selamat bercuti.. nanti KA leh bawak ank jalan2.. atau lakukan xtvt bersama.. mesti best

Ibu Lala said...

Hallamak...so sweet adik basuh baju sendiri. Anak sy yg besar pun x pandai nk basuh baju lagi...

Ibu Lala said...

Boleh tak bagi email add KA. Email kat saya ye...rohana.athmad.gmail.com

KY said...

buat masa ni, belum ada plan..banyak sangat dengan majlis, biasalah cuti2 ni, semua nak kawin masa ni hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

KA...sy pun sama..
Bakal merindui uniform sekolah Akiss 2012 ni tahun 2013 nanti.

baby comel said...

Selamat bercuti semua.. saya minggu la satu nanti baru bercuti

Ann Ishak said...

sekolah dah mula cuti, kenduri kawin pun dah start berderet2 kan KA

Sue PeLik said...

semua orang seronok cuti sekolah dah start! huhuhu. boleh g jenjalan hukhukhukhuk

Sue PeLik said...

semua orang seronok cuti sekolah dah start! huhuhu. boleh g jenjalan hukhukhukhuk

C'Jai said...

Selamat bercuti dan memenuhi jemputan perkahwinan KA...

shaiful zaidi said...

Salam KA..selamat bercuti.

Wak Gelas™ said...

wak pon tgh cuti2 indonn nii.. iHIkks

Jna marcello said...

hpyy holiday ;)

eita said...

selamat bercuti...

seronok kan bile cuti sekolah..

sal ya said...

tahun depan dah darjah satu ye adik...

Mrs Velentine said...

sya tak suka cuti sekolah sebab haikalayu xda kat umah..rindu

N.Aima K said...

Happy Holiday dear

kay_are said...

selamat bercuti!! tibe2 rase nak jadi budak sekolah balik.. hmm

ayut said...

lhlah bercuti nnt KA gan ank2x..wktu ni jela nk bsama...klu tak amek cuti ada jgk bdk2x kbosanan nnt :)

Noraziha said...

cuti sekolah ni mcm2 jadual la tersusun..plan baikk je

mama aryan said...

dah bercuti sekolah ni tentu banyak jadual KA utk anak2 kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cuti sekolah bawa anak2 g jenjalan mana kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...