Tabung Masa Depan ...

Friday, November 09, 2012

Hutang Jejak Sudah, BW ...

Alhamdullilah. Dah balas semua jejak. Cuma BW separuh jalan.  Tak dan dah KA nak kejar.  Kerja harus dibereskan juga.  InsyaAllah nanti KA try perlahan2 ye.  Neway, nak wish happy weekend untuk semua ! ( Kena OT ke hari ni ! )

( google )

32 comments:

Ratu Hatiku said...

Selamat berhujung mggu juga :D

Chic Na said...

happy weekend utk KA jugak. :)

Sue-Rya Qistina said...

yeay!!! terima kasih KA. happy weekend juga :)

Cikgu Ma said...

esok cuti skolah kak ^_^

:: Mrs.Eady :: said...

Take Care KA!

mselim3 said...

Selamat berhujung minggu...daripada mselim3

Pn. Sheila@CC said...

hepi weekend gak.. ps terbatas sgt nk bw... tenet sgt slow.. huhu...

~aYu~ said...

rajin yer KA..
happy weekend juga KA!

MarliaMarble said...

hehe..terima kasih KA sebab sudi singgah walaupun busy..=D

wahida said...

utamakan keje dulu yer...

Pizli Mat Wazip said...

Hahaha jangan sampai pressure.

cHeRyNa PiReS said...

Happy weekend utk KA juga :)

Knor said...

selamat bercuti..:)

Si Matatajam said...

M pun tgh gigih bla jejak ni..Happy weekend..

Mrs Velentine said...

happy weekend

Mieya Atiera said...

Take ur time KA. Banyak blog yang menanti lepas nie.

fiza said...

Utamakan kerja dulu kak. Tapi umah saya jgn lupa terjah erk...hehehe...

m.u.l.a.n said...

salam hujung minggu..!!

SURIA AMANDA said...

Happy Weekend KA...kemana cuti sekolah..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

happy depavali takde ke hihi

Lelaki Ini said...

hahaha
chaiyok2!

Ikhwan Suhaimi said...

teruskan... jngan lupe blog saya ok !

eita said...

selamat berhujung minggu

C'Jai said...

Dahulukan tugas utama...
Akak berBW bukan untuk minta diterjah kembali...biarlah kalau boleh org singgah kerana mereka betul2 dengan tulus hati nk singgah bukan berasbab terpaksa krn nk balas kunjungan...kalau KA tak sempat singgah blog akak pun takpe akak takde hal... buat sesuatu mesti kerana kita yg nak buat (ikhlas) bukan minta dibalas..betul tak? jadinya dahulukan apa yg penting .... semoga dipermudahkan dalam urusan KA..... :)

fieda said...

saya baru suku jalan ni balas jejakk...aduhai...

Cik Aini said...

hepi wekend to KA jugak..
ceria2 sokmo ye :)

Jna marcello said...

hpyy weekends ;)

tirahzairi said...

its ok...selesaikan yg realiti dulu...hihi

sal ya said...

saya jugak terkejar2 nak BW. adehhh...

ayut said...

hihihi..berBW time weekend ea KA :)

mama aryan said...

saya pun baru berkesempatan nak jejak kawan2 ni..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tima kasih kak dalam bz2 pn singgah juga blog wani :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...