Tabung Masa Depan ...

Friday, November 02, 2012

Jumaat Yang Indah, Sesuai Tuk Hargai Pengomen2 Yang Rajin Singgah

KA hargai semua2 yang selalu singgah bertamu
Pagi & petang tanpa jemu
Kadang2 buat KA rasa malu
Sebab xde N3 menarik untuk dijamu
Cuma N3 biasa2 aje tu

Sesungguhnya KA terharu
Dengan kunjungan para tetamu
Yang terkadang tak terbalas dek KA tu
Terima kasih, I LUV U !
Betul, KA tak tipu....

Sebagai tanda penghargaan
Untuk kawan2 dan teman2
KA just nak letakkan
Link 6 (top commentor ) di bulan ini,  yang paling kerap berkomen dan buat terjahan
Setakat  waktu & masa, N3 ini KA karangkan


TERIMAKASIH TO


1.  MS VELENTINE


2.  MAMA ARYAN



3.  ANUM


5.  WANIEYS A.K.A IBU QALIEF

&

6.  JNA MARCELLO


Ke enam2 nyer antara blogger2 hebat & terbaik
Dan N3 mereka juga cukup tersendiri & menarik
Tak percaya cubalah uols gi selidik
Percayalah mereka antara kawan2 blogger terbaik
&
KA rasa after terjah, uols2 semua pasti akan terus tertarik !


NOTA KAKI :  ( KA masih gigih nak balas semua kunjungan & BW ni )

56 comments:

eLL said...

jom terjahh

izan mama mia said...

terbaik....

cHeRyNa PiReS said...

terbaik. Nanti Sha singgah ye KA.

Noor said...

boleh la terjah nnti..

dya bunga said...

semua mmg dya selalu terjah

ckLah @xiiinam said...

Tahniah KA. Semoga terus cemerlang dalam dunia blog.


:-)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, bestnya dapat review :)
hihihi

adyna said...

alamak tak dpt jadi pengomen tegar :)

JunAina said...

KA bila nama akak nak ada kat situ...ahakss...

Jna marcello said...

Yallah KA buat naa melompat lebih tggi!!! haha TQSM atas penghargaan ni KA!!

na minx izin copy paste link ni ye ..nak letak kat FB n tweet. ;D

again TQSM!

fiza said...

Wah...tahniah buat mereka. Nak terjah jap.

:: Mrs.Eady :: said...

terjah!!

Bui Junaidi said...

BUKAN BUI PUN RAJIN KER..MIAHAHAHA..^_^

SURIA AMANDA said...

wahh....popular la mereka di dalam blog KA gitu...

Nora Karim said...

wah... best gi terjah ni... hehe

hazwan hairy said...

semua dh kenall.muehehhe

Anisa Anuar said...

woot...woot...bgs2 kena hargai pengomen tegar kn

Ira said...

i love u too KA.. hehehehe..

mama maman aka yana said...

:)

BERT said...

tu dia blogger tegar tu.. bese datang smuanya hehe

are_lin@yu said...

yeayy ayu knl dorang semua..hehe

Anum said...

hehehe
thanks KA....
Anum memang suka singgah blog KA

eB said...

tahniah buat mereka :)

Kak Izan said...

akan di terjah... huhuhuh tunggu.. :D

Sue-Rya Qistina said...

wah...anum dlm list lah. dia tu officemate saya tau. hehehehe

ieda said...

semua ieda kenal kecuali yg pertama , nanti nak terjah ;)

Nurul Filzah said...

terjah ~

Mieya Atiera said...

Hhaa. mereka nie memang pengomen tegar. kan?

Zura@Iwan said...

tahniah...meh la mereka2 ni terjah blog sy pula..hehe..

sy ni nk terjah kdg2 x sempat...haizzz...n3 KA pon ada yg tertinggal sorry ye KA...

mama aryan said...

alamak terharunya saya pun ada..tq KA

Mrs Lurve said...

nak terjah diorg pulak..ada yg dh kenal dan ada yg belum

Norhaizan said...

suka blog KA..memang ternanti-nati n3 dari KA (bukan bodek tau)

Knor said...

syukur...

LydSunshine said...

Sama la KA. Selalunya blog saya pun cerita entry tah apa2. Tapi geng bloggers tetap setia singgah dan komen. Kita ni dah macam kawan2. Sentiasa support each other.

faraherda.razalan said...

Wow! SY tau blogger Jna tu. Heheheheh...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza lama tak bw... sibuk dgn exam n demam.

Cikgu Ma said...

kuat komen depa ni kan..hihi...

lelamaisara said...

ade yg memang selalu saye terjah......

Jue Jaynee said...

perasaan jue,jue da follow sini..

tapi jue kot perasan..wkwkw


Cik P.A. said...

nk terjah2 slalu la..hehe TQ KA yg sudi komen2 di blog Seroja Tiara a.k.a. Cik P.A. yer :)

wantie said...

nak terjah jugak lah

Rinna said...

KA kongsi macam2 info tu yg ramai yg terjah.. :)

Nizam.Ariff said...

blog akak banyak petua kan...
banyak info tuuu...

hainom OKje said...

Bagus tu KA menghargai pengunjung! he..

Nur-nba said...

Wah.. tahniah buat semua pengomen tegar blog ni.. :)

Mrs Velentine said...

terima kasih kak.terharu pula.MV mmg suka dtg blog akak

Hazmin Hamudin said...

Rajin diorang ni datang komen dekat blog KA kan... Tahniah la..

Mia Liana said...

wahhhh tahniahhhh pada semua blogger ni.... hebat berkomen...

Noraziha said...

Bagus la sume blogger2 rajin singgah. Diri ini pun tingin tp kadang kekangan masa ngn umah n anak2, tak sempat gak.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

terharunya kak nama wani ada...skang ni rasa cm jrg singgah sini sbb masa krg mengizinkan...tp kalu singgah wani akan komen entry2 yg telepas...tima kasih kak

Si Matatajam said...

Nnt bleh terjah..

Mrs Velentine said...

hi kak..

Nurfara Hani said...

sebelum ni tak sempat nak blogwalking n komen blogger lain. ni baru ade mase,,

wan nurul hezrina said...

kebanyakkan mereka nurul kenal=)hikhik..nurulpun akan buat jugak entri utk pengomen terbaik nie tapi tak tahu bila nak buat..dlm masa terdekatnie insyaallah=)

ayut said...

hahaha..alamak..time ni ayut pulak yg tak terterjah KA...adehhh..mekaseh KA.tepek link tu pon hargai sgt..trasa popular jap..opsss..hahahaha ^___^

C'Jai said...

Setuju ngn LydSunshine..... :-)

Adeh...! Jeles akak ngn mama aryan tu...heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...