Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 28, 2012

Kalau Sudi Terjahlah KesumaMaruku.Blogspot.Com

KA kan pernah ceritakan, tentang anak2 dara KA tu yang heboh nak ada blog juga kat N3 YANG INI !  So hari ini, KA nak kongsi cerita tentang Blog anak2 dara KA tu. Kak Ngah & si Bongsu.  Dua2 suka ambik gambar sana sini, dua2 sukakan muzik.  So, sama2 share bukak satu blog bersama, tapi masalahnyer punya dua citarasa warna  yang berbeza.  Kak Ngah suka purple, Adik suka warna2 pelangi.  Apapun KA sokong aje, asalkan x berlebih2an sudahlah.  

Jemputlah follow & baca kalau sudi ye kat sini ! Tq in advance ye.

http://KesumaMaruku.blogspot.com 
 
KA sendiri pown,  x sempat  nak tengok abis lagi blog anak2 dara ni lagi. Entah apa2lah yang anak2 dara ni merapu kat blog tu ye!.  Alahai busy ler sangat lately ni!.  Camtulah bila makan gajikan. Blog2 juga, kerja tetap kena siapkan juga....................

( Nota :  Busy sangat lah.  Pada yang dah kirim2 barang kat KA tu, nanti2 KA update ye dah terima ke belum ! Neway TQSM )  


(N3 Baru , pls scroll bawah yek)

83 comments:

maszmadi said...

hihi, kena terjah ni.....

Noor said...

ok..nnt free nk pi terjah..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, comelnya blog anak2. hehehe pasni kita usha pula blog diorang :)

Anum said...

singgah jap

Cik P.A. said...

betoi tu KA...as pun bz sgt2 tp smpt gak berBW nie...hehe

syiela said...

wah advance anak2 KA.lawan ibu :)

siti fatimah said...

hehehe... dah buat ke blog tu. sampai juga hajat anak KA tu ye

Ratu Hatiku said...

Ok da follow :D Kejap lg sambung belek kat blog tu ya

ayut said...

tu dia..maruku..nk singgah jap..ayut sudi je klu mkn2x ni :)

4feet8 said...

alamak, teringat janji kat adik nak ajar dia buat blog..selalu pun dia balik misti tak berkesempatan..hehe

AnneRaini said...

wah dah ada blog dah anak2 dara tu...semoga suksess lah ye.

ayut said...

ha..bru bce abis..bru teringt yg nak nama maruku tu..hahahha...ayut ni slh pham plak...bgus2x..mnyokong..KA just pantau2x yer :)

Mira Adzlia said...

hihihi....mengikut jejak jugak yer..hihi

mummy alisha said...

I FOLLOW....

Norhaizan hakim said...

Tengok nama blog dah agak sukusakat KA..ok..saya nak ke sana...

Riedaffya ibrahim said...

nnt follow..

ummiross said...

ooh nak berblog juga ye, ok juga, bagi mereka mencurah idea..

mama maman aka yana said...

kiki.. minat mengikut ibu nampaknya..:p

fiza said...

Wah...like mother like daughter. Nak terjah jap.

Kakzakie said...

Eh..betul-betul jadi nama blog itu ada muruku depannya. Tak sangka hihi... kena tengok juga nie.

♥ Wina ♥ said...

mane tumpah kuah kalau tak ke nasi :)

Myra Jay said...

Wahhh siap ada blog ye anak dara akak :D

mama ju, said...

Salam,

Wah ada kesuma juga, Teruskan menulis.

Amanda Suria said...

wahhhh...dah ada blog baru...

Mrs Velentine said...

nak g terjah & follow

LYAfrina said...

wah..anak2 pon dah ikut jejak langkah mama dia.. lya pon harap one day asya menulis blog..

Nurfara Hani said...

wah... ada blog juga.. nak terjah la,

Jna marcello said...

wahh seronoknya..anak beranak ade blog! confirm na akn terjah :)))

hnahdy said...

kita terjah ...

TiranaAduka said...

salam sis
Uiks..erm..

Pekabar sis?

Raudzah Zahari said...

Nanti sikit hari lagi , kalah blog mummy dia..good luck to both of them..

ct kektus said...

terpengaruh dgn ibu dia punya blog lah ni. hehee

hainom OKje said...

KA....mak borek anak rintik....he..he...anak okje yg kecik tu pun sebok suh buatkan blog....

Si Matatajam said...

Nak pi terjah ni

-meeSUPERGIRL- said...

nt mee tolong skodeng yee . pape hal mee report! hehe

maya amir said...

heheh..ok nanti nak terjah.. :)

Marya Yusof said...

As salam KA,

Wahhh... anak & emak ada blog! khelasss lah! :))

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

baru jer terjah td :P

mama aryan said...

akan diterjah..

kiera'sakura said...

wahhhh akhirnya wujud jugak belog tue hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,depa pon ada blog ya..bgus2..

Ira said...

comel je bdk berdua ni.. hehe..
nape maruku nama yg dipilih?

MystoryPic said...

wah... kecik-kecik dah belajar jadi blogger... ok la tu drp buat benda yg tak elokkan???... nanti saya follow yer

TiranaAduka said...

mohon doa dari ka untuk anak ta.thanks

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah follow dah blog anak2 akak ;)

Bui Junaidi said...

NNT BUI JD FOLLOWER..HEHE

Ietams said...

wah ni kuarga blogger ni yer..

izan mama mia said...

anak pun dh ada blog..hihi

N.Aima K said...

alahai comelnye nama..

mamyharraz said...

baiklah nnt sy terjah

LiYa HaNiF :: said...

mesti bestkan baca blog anak sendiri... :)

nnti liya singgah blog anak kak KA yer...

❤Kamsiah❤ said...

anak2 zaman IT katakan...

hazwan hairy said...

wah anak akak dh ada..hehe

Sue PeLik said...

sma ler kita ka busy memanjang hehehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

free japg nk terjah juga :-)

shaiful zaidi said...

dah buat lawatan td..

aizu's life said...

like mother like doter le ni ea.. hehehe.. canggih bdk2 zaman skrg ni

QasehnyaRania said...

In shaa ALLAH akan terjah nanti

nn lylyn said...

akan terjah2 =)

yana aina said...

wahh... si kecik pon nk ada blog. menarik nie ^^

Wak Gelas™ said...

anak wak pon semua dh ada blog.. bukan blog maruku, tapi blog merapu adalaa.. uuuHUuu

kay_are said...

siap ade kord gitar lagu korea lagi tu.. lain dari yang lain.. huu

are_lin@yu said...

wahh ank ngn mak ada blog..hihi..nti ayu trjah blog anak akak ya ;-)

Hazmin Hamudin said...

Ingatkan blog kak KA untuk jual maruku, skali rupanya blog anak kak KA. Hehe

Azian Elias said...

bagus tu,, boleh load gambar bebanyak.. memory..

Sue-Rya Qistina said...

anak2 zaman skang, semakin canggih kan :)

Zura@Iwan said...

amboi..ada blog dah anak2 KA..hehe..

Ema Blog said...

nk berkenalan dgn anak-anak KA pula

Nur-nba said...

Bolehlah anak2 Kak KA berguru dengan akak.. :) Kelakar nama blog anak akak tu..

Papa Mifz said...

amboi...like mom like daughter nih...hehe

Kasih Salina said...

bagus juga anak2 ada blog untuk kenangan diorang la nanti2.. ni mesti jangkit dgn KA la ni..

faiq said...

hehe..nnt sy bca

Buatbest said...

sat lagi nk jengok sne jap..

hehe..

Pykaa Pdott said...

nant pyka trjah oke sis :)

boni kacak said...

jangan bergaduh sebab berebut cukuplah..hehehehe

ahsfantasy24 said...

kite selalu sudi ke sini :)

Jom join:
Segmen Blogwalking sampai lebam!

petrasis1 said...

wahh,, minat anak2 KA sama dgn minat sy dgn wife sy,, sy minat fotografi + video, wife sy suka music (especially Korea... ;-) nanti boleh la sy usha2 gambar2 yg anak2 KA ambik... hehehe...

Kella said...

jom terjah!! hehe... mesti so kalerful ...

TiranaAduka said...

dah sampai tirana aduka di sana.....dah polow pun.....support blog baru.....

Papa Mifz said...

insyallah jika berkesempatan PM akan terjah...:)

Nursaila Norman said...

wahh,anak beranak ada blog..cayalah :))

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..sakit perut saya gelak...awat jadi MARUKU pulak...hahahaha

kinara kinatara said...

huhu..pelik nama bloh 2..huhu..

adik kina yang lapan tahun pown sowh kina watlan blog sebab nak letak karya dia..:)

dia suka melukis..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...