Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 07, 2012

Nak Ber Wordless Wednesday Dulu Pagi Ini


Ini mukasurat depan kamus 5 bahasa di N3 KA hari itu ( 2 buah)


Yang ini bahagian belakang dier

Yang ini pula antara isi dalamannyer




Harga satu kamus ni RM 8.99

But, En Hubby beli dua dalam 1 set harga RM 12.00

BERBALOIKAN! Sesuai Untuk Kanak2 Seusia Adik (6 Tahun)

Anak Bongsu KA siap tanya, Ummi dah hafal semua ke, nak tanya soalan dah ni ???
Bertuah punya anak! 


Note : (Abaikan kualiti gambar yang diambik pakai hp cap ikan KA he he he )


34 comments:

Anisa Anuar said...

rindu time baca buku nieh...hehehhe

Anum said...

good book

nuyui a.k.a miss YUI said...

dgn kaler lg menarik minta depa nak bc..

Dunia Wilma said...

Bagus buku nie :-)
Hahaha...Lucu la anak KA tu...
Mesti dia happy sebab dapat buku bah tu...Tu yang dia "eksyen" tu :-)

Mrs Velentine said...

wah murahnye...kalau kat sabah mahal ni..

Yana Aina said...

murahnya .. mmg tak rugi klu beli

mama aryan said...

best KA..saya kena beli juga utk adam nih..

faraherda.razalan said...

Dulu ms sy skolah, buku plg sy suke - kamus. Ntah apa2. Hahahaha...

BERT said...

wahh bagusnye buku ni!

Marsita yahya said...

kelako anak nyer...

Puan Nad said...

saya dah beli. hehe, ok kan,alhamdulillah. ade remaja lepasan sekolah or grad kot yg mai ketuk² tgkp jual tuh.

Ira said...

hahaha... klaka la adik ni.. dia lak nk test ummi.. ready la ummi kene oral test ngan adik.

aku HaniAsyira said...

berbaloi-baloi.. =)

Rai Ourkizuna said...

hahaha..bertuah punya budak.. mak dia pulak yg disuruhnya hafal..

Rasp said...

best gak ada buku nie...
kita pun leh belajar sama....

adyna said...

bagusla kamus nie pic real :)

hazwan hairy said...

eh cm mnrik ja leh bljr juga ni..hehe

eMMe said...

eh! ummi dia lak kene hafal, kikiki... ummi dia nak dia yg hafal, kite lak yg kena, so funny la KA...

eLL said...

saya suka kamus bergambar masa saya sekolah, tapi takde duit nak beli. tengok yang kawan-kawan jela,

hihi. dia pulak yang nak soal ummi kan.

Dee said...

hahaha..budak2 skrg smartlah KA..kita pulak yg nak disoalnya ye..hihihi...

wantie said...

Amirul pun ada buku ni. bagus tau. kekadang kita yang dewasa ni pun boleh buat reference

Daddy Ziyyad said...

oohhhh..ini la kamusnya ya...murah! berbaloi baloi beli

ct rahani said...

alahai pandai ye si anak kenakan ibunya.. hehe..

Myra Jay said...

A'a, memang berbaloi beli 2.. Murah dan yang penting kalerful, dapat menarik minat kanak2 :D

Mrs Lurve said...

bagus buku nie!

Ibu Lala said...

KA, nanti email address kat kite ye.
rohana.athmad@gmail.com
tq.

hainom OKje said...

Betul jugak tu ... Nak Test Power!he..he..

Suraya Baharun said...

bagus buku ni kan..bleh belajar banyak bahasa...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

berbaloi2 beli rega dia pun murah

syiela said...

warna warna camni mmg menarik minat anak2 tuk baca

MRS Rongoks said...

murah dah berpatutan :)

sal ya said...

husben ada belikan utk anak2 tapi dah koyak. nak kena cari baru sebab bagus jugak ada banayk bahasa kan.

C'Jai said...

ooo..ni yang KA kata 5 bahasa tu ye..oke la..dari segi harga pun..

ayut said...

ni mesti adik punye ni...yg hibiscus tu...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...