Tabung Masa Depan ...

Monday, November 19, 2012

Selamat Berjaya Untuk STPM Pula !

Salam Pagi Isnin semua.  Moga hari ini lebih baik dari semalam hendaknyer.

KA pown nak ambil kesempatan ini, untuk ucapkan selamat berjaya untuk semua calon2 peperiksaan STPM di seluruh Malaysia yang bermula hari ini.  Jangan lupa juga, untuk mulakan hari dengan bismillah, tenangkan diri dan jawablah dengan sebaik mungkin.  

Cabar diri sendiri untuk buat yang terbaik ye!. Doakan agar semuanyer berjaya hendaknyer .....


Nota kaki :  ( Tgk2 kerja dulu sebelum boleh nak BW)

44 comments:

Acik Erna said...

semoga semunya yang menduduki peperiksaan akan berjaya

Anum said...

GOOD LUCK

❤Kamsiah❤ said...

anak yg amik exam...mak ayha yg berdebar2...
kata cikgu..kalau dah pra U..bermakna selangkah kaki dah kat 'U'...selangkah lagi usahakan masa exam...

Ena's Palace said...

Gud luck pd calon2 stpm...

m.u.l.a.n said...

all the best to semua calon2..

intanfirdaus247 said...

SEmoga maju jaya

Mrs Velentine said...

good luck

mama aryan said...

semoga semua calon akan berjaya dgn cemerlang insyaAllah

Kakzakie said...

Siapa yg terlibat sedikit sebanyak memang berdebar KA. Moga semuanya berjaya.

faraherda.razalan said...

Heee~

Marya Yusof said...

As salam KA,

Dah start ye STPM... Saudara mara takde yg amik STPM so tak amik tahu pun...huhuhuu...anyway good luck pada calon2 :)

Salam Maal Hijrah KA!

Cho Zila said...

STPM pulak yerk..
doakan kejayaan anak2 semua...

ieda said...

tu lah kak
resault upsr ari nie kuar
budak2 stpm pula periksa .. aduhh kecut perut dibuatnyaa ;)

Sue-Rya Qistina said...

semoga berjaya buat calon2 STPM!

Rai Ourkizuna said...

good luck untuk candidate stpm...

kakchik@ella said...

Selamat Berjaya buat calon2 STPM semua.

hazwan hairy said...

teringt lak msa amik stpm dulu..haha

SURIA AMANDA said...

good luck to STPM candidates..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm sistem exam stpm sudah berbeza yerk... xsama mcm zmn saya dulu...

kay_are said...

stpm dah start? good luck to all candidate ^__^

gadisBunga™ said...

musim periksa ek sekarang. nasib baik kite dah takde peksa peksa dah. hu~

MaMa Rey said...

hari yang mendebarkan bagi pelajar stpm juga pelajar upsr yang akan mendapat keputusan peperiksaan hari ini

Papa Mifz said...

Oh stpm start hari ni yer,baru tau,huhu

wantie said...

SIL T la yang duduki STPM hari ni. Moga dia menjawab dengan cemerlang lah yer.. mana tau next year boleh la jejak kaki ke IPTA/IPTS.

Betul tu. settle kerja dulu baru la BW.

ayut said...

ha...btul tu..utk STPM pulak..dgr iklan jarang sebut pasal STPM kn..hihihi

LydSunshine said...

Salam pagi isnin KA. Pendek je entry hari ni?

NurSalihah Norman said...

ingat lagi 1st day nak jawab stpm pada 2010, ketaq lutut woow huhuh... good luck kat mereka ^-^

LiYa HaNiF :: said...

gud luck jugak buat mereka... ^_^

Myra Jay said...

Semoga berjaya buat pelajar STPM...
Dan tahniah buat calon UPSR yang memperolehi result cemerlang :D

syiela said...

gud luck tuk mereka semua

Hazmin Hamudin said...

Semoga berjaya untuk mereka yang mengambil STPM.

Daddy Ziyyad said...

Good luck buat semua calon STPM!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck to all stpm candidates

Mieya Atiera said...

Good luck pada semua calon STPM :)

AnneRaini said...

teringat masa nak amik stpm dulu..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best to them...

izan mama mia said...

saya dah pos....yg saya pos sekali dgn KA dah bgtau dapat hari ni,..mgg lepas byk ct..lambat kot....in shaa Allah esok sampai laa... :)

mama_saly said...

selamat maju jaya buat calon2 STPM.. buat yg terbaik..oke..:)

fiza said...

Good luck buat mereka.

Rinna said...

Good luck & all the best utk anak2 yang menduduki peperiksaan STPM.. Moga berjaya

Ema Blog said...

good luck..adik beradik ema dah tak ada yg ambil exam

Jna marcello said...

good luckkkkkkk

aku HaniAsyira said...

all the best jugak lah kpd semua yea.. eh2.. ada calon yg baca tak??

IntaNBerliaN said...

good luck pd yg ambik stpm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...