Tabung Masa Depan ...

Monday, November 05, 2012

Sorry Saya Sangat2 Busy!

Nak minta banyak2 ler sorry
Hari ini memang KA sangat2 sibuk sejak dari pagi tadi
Sah2 tak sempat nak berBW ni
Ni pun curi2 masa kejap wat this N3
InsyaAllah akan terjah laman kawan2 pelan2 bila free2 nanti....

 ( google )

NOTA KAKI : 
( NAK WISH GOOD LUCK UNTUK SEMUA CALON2 SPM / STPM, MOGA BERJAYA YE , INSYAALLAH ! )

26 comments:

Anum said...

take ur time ok

NM02 said...

teruskan membzkan diri

nnt dah free singgah umh kite ye

nur anis said...

selamat bekerja kak...

Nor Zilla Sensei said...

buzy dgn ape tu KA..ok2..kita faham. cepat2 kembali ea..hehe

cHeRyNa PiReS said...

Takpe KA...silakan buat kerja. Kami di sini memahami:)

Rai Ourkizuna said...

take ur time KA...

Anisa Anuar said...

good luck yg amik spm,stpm...xpe KA...dh free dtg aje jenguk2

Mrs Velentine said...

MV pula mood ke laut skg ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper kak..take ur time....blog ni bila2 pn blh...no hal la

shaiful zaidi said...

saya pun ada masa busy sgt...

Hazmin Hamudin said...

Takpa Kak, utamakan mana yang penting dulu... blog ni tak berapa penting.. Hehe

MizzTina said...

xpe, buat yg penting dl.. dh free bru jenjalan.. :)

SURIA AMANDA said...

take ur time dear..

maszmadi said...

ari isnin dah busy kan... x suka tau... kalu ari jumaat busy pon x suka... kalu ari lain x per... hehe

Ratu Hatiku said...

biasalah kalau dah bz kadang mkn pun x sempat.. Xpelah KA janji ingat kami di sini..hehehe...

Jna marcello said...

see dapam xde mase tetap KA ade masa tok update SALUTE KA!

Ira said...

selamat menjalankan tugas ye KA...

Nur farahiza said...

baik ka , hehehhe , saya pun lame tak dtg blog kak ka

Zura@Iwan said...

x per KA..nnti free terjah la...kita pun bz gk..pelan2 BW ..

NoEn said...

xpe, bila dh free nnti boleh la BW

hazwan hairy said...

sama2 bz jugak..hihi

IntaNBerliaN said...

sy ni pun xhbs lg bw.. :-)

wan nurul hezrina said...

nurulpun ytak terbalas semua komen2..huhu KA takper kita perlahan2 kayuh naa

ayut said...

ksibukan melanda ye KA...sabar jela yer...

#all the best jgk utk calon spm...

C'Jai said...

Akak pun sama...ni baru boleh menerjah KA...banyak dah n3 yang tertinggal...

mama aryan said...

saya pun bizi KA..audit pun nak dtg x lama lg..adoyai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...