Tabung Masa Depan ...

Thursday, November 08, 2012

Terkenang Semasa Dulu !

Terkenang semasa dulu
Hatiku merasa rindu
Teringatkan cerita animasi pendek dulu2
He He He ada senyum terukir di bibir ku.....



Ingat lagi tak citer2 animasi pendek ini


Atau yang ini


Banyak lagi sebenarnyer.  Dulu2  pasti melekat depan tv bila ada keluar citer ni.
He He He. Banyak beri pengajaran sebenarnyer.
DAN
Motif letak semua ini, 
sebab nak menghilangkan resah hati bila kena buat routine check-up hari ni. Adoi lah!


( N3 AUTO PUBLISH - PAGI2 DAH KENA BERDATING DENGAN EN DOCTOR ! )
 

40 comments:

MizzTina said...

ternyanyi lak bc entry ni..hehehe

Rai Ourkizuna said...

kenapa KA pi detim ngan doktor? nanti story2 eh..hehehe..

harap KA sihat sihat saja..

❤Kamsiah❤ said...

KA membuatkan saya rindu zaman kanak2...

Anum said...

layan kan

Ira said...

ala.. xleh tgk video nya. apekah kisah animasi itu?

NoEn said...

^_^

Mrs Velentine said...

ingat kak ...mesti ingat punya..

ieda said...

ekekke ingat KA nak cakap teringatkan zaman dulu2 .. zaman P.RAMLEE ;)

Yana Aina said...

skrg dh jrng dpt hadap tv .. huhuhh

Sue-Rya Qistina said...

siyes saya minat sungguh ngan citer2 ni. even dah jadi omak org dah skang ni. hehehe

eLL said...

saya suka, saya suka.
saya ingat

Thempty Yanty said...

Keep smile .....

Kancil 8349 said...

sesiapa pun pasti merindu apa yang kita lalui...apa yang pasti hargai masa kita pada hari ini

Nyue said...

nyue suka cerita hikayat2 ni..eheehe....

dating elok2 dgn doctor, jgn main mata k..hope akk baik2 yea..

fiza said...

Citer apa kak? Tak dpt nak view gambo...huhuhu...

KY said...

suka sangat citer ni..

Kakcik Nur said...

Kakcik paling ingat dialog 'jangannnn sang monyettttt'... dan lepas tu monyet tu melayang ke atas sebab makan cili... :)

aizu's life said...

alaa.. x leh view lak pic ni.kne block.. huhu.. katun pe KA??
jumpe doc npe?? sakit ke??

Jna marcello said...

hi KA!!
RINDUUUUU
baru 2 hari na xde x terkejarr entry2 KA!! hehe ape pun an tetap akn bace n cmmnt okay!!
missyouuu

cHeRyNa PiReS said...

satu dua tiga lekuk!
jantan betina aku ketuk!

Anisa Anuar said...

cara nk overcome nervous dgn buat enrti??hehehe...

shaiful zaidi said...

salam KA. mmg menarik citer2 tu dan byk pengajarannya...

Kakzakie said...

Bila tengok ini kakak pun ingat masa sekolah rendah dulu kan ada bilik utk menonton tv - cerita macam ini pun ada. Masa kakak dulu Wazata Zain femes tau sebagai penyampainya.

yan's cottage said...

salam KA.....
Bila terkenang semasa dulu hati pun mersa rindu....dan geli hati pun ada....

lieyalatif said...

ooo KA dating ngan en doktor yeak...hope semua okey yeak....

NM02 said...

ala.... kat opis tak leh bukak video ni!

Cinta Misteri said...

Trngiang plak suara sang kancil dgn tone suara yg cute sgt tu....CiM tk bk utube KA...

Eh, u kenapa? Ok kah?

Azee Hana said...

zaman kanak2 sgt lah bezzzz..^__^

aku HaniAsyira said...

ingat2.. selalu tunggu masa kecik2 dulu

Aishah Jahirah said...

ingat...cite zaman budak2 dulu.mana leh lupa. dating ngan dokte?saya xsuka...hehee

boni kacak said...

ingat tak iklan sang kancil dengan sang buaya?hehehehe

hazanis said...

dah boleh komen dah blog kita. ada prblem sikit sbb guna nuffnangx..hukss so dah buang.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rasa nak jadik budak2 balik :)

ayut said...

mengenang kisah lama^__^ zaman berubah...skrg nostalgia ye lain pulak dh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

citer dulu2 xboleh lupa punya eheeee

kay_are said...

tak dapat view video nye.. so cite ape tu masih jadi misteri.. hmm

Chic Na said...

ingat2.. citer teladan ni. huhu.. best. :)

Ann Ishak said...

hahahah ingat sangat, ada antara dialog tu saya masih hafal lagi.

mama aryan said...

mmg suka tgk citer2 tu..dulu balik sekolah je terus lari2 buka tv sebab nak tgk citer sang kancil nih,plg diingati kancil dgn monyet yg makan cili tu..hahaha kelakar dgn monyet tu..alamak dah terlebih komen lak

C'Jai said...

akak membesar dengan cerita sang kancil KA oiiiii...heheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...