Tabung Masa Depan ...

Friday, November 23, 2012

Wish Happy Weekend Dulu!

Hari2 pun biasenyer KA busy

Tapi Mondaylah selalunyer yang paling2 busy

Tak tau apa pulak kena hari ini

Jumaat Friday pown KA jadi the very busy

Tak dapat balas habis jejak kawan2 lagi ni

Harap dapat sabar2, nanti KA datang lawati 

Yang dah folllow2 tu, TQ ! In Shaa Allah KA terjah & follow juga nanti!

Tinggalkan uols semua dengan ucap selamat weekend ini

Ulang tepek sekali lagi kat sini

Sebab KA masih serius ler busy lagi petang2 ni!!!!!!!!!!!!!! 

 


17 comments:

Kakizan Omar said...

Eppy Weekend 2 U toooooo.... :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA,
selamat bercuti ye. jumpa hari Isnin :)

intanfirdaus247 said...

KA kena gak lawat blog intan..urgent sebab ada nama KA di sana..:) (paksa nieh) hehee

Jna marcello said...

hehehe Na pulak terasa kebz'an KA hihi ;)

Cendol said...

KA KA KA kA!!!!!!! ape kabar?semoga sehat selalu n ceria.Ka,tenkiu ye sebab dtg belog cendol walaupun sgt busy :)
sorry sebab cendol jarang mnjengah ke sini :)

Kasih Salina said...

happpy weekend juga tuk akak & selamat bercuti ya..

azievee said...

hehehe....sy setiap hari pun buzy tiada arti hari minggu...kerja..kerja...kerja...

Noor said...

busy2 KA pon sempat gk dtg jnguk blog sy.thx ye KA..

mama_saly said...

salam KA...
happy weekend jg buat KA..:)

wantie said...

kalau t pun monday gak la hari busy.

happy weekend tuk KA jugak

Papa Mifz said...

Selamat berhujung minggu yer KA ;-)

Si Matatajam said...

Hepi weekend KA...

baby comel said...

happy weekend kak KA, baby pun busy. sabtu masih kerja half day, maaf jgk lama tak kesini

sal ya said...

happy weekend ye KA.

shaiful zaidi said...

salam KA...Selamat berhari Sabtu...bzz jugak ke Hari ni?

Jue Jaynee said...

hihikk happy weekend juga

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Happy weekend kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...