Tabung Masa Depan ...

Saturday, December 15, 2012

Alkisah Cuti2 Part 2

Kisah Majlis Sembahyang Hajat Dan Juga Kenduri Doa Selamat Sempena Pertunangan.

Majlis ini memohon keberkatan untuk my niece yang sedang preggie 7 bulan.  Moga dipermudahkan semuanyer.  Juga majlis pertunangan untuk seorang lagi niece KA yang sweet sangat ! Sebahagian daripada gambar2 yang semuanyer disnap2 sekitar majlis yang berlangsung di Kota Bharu, Kelantan.













( MY NIECE IN PEACH COLOR )

Di majlis2 macam inilah, tempat berkumpulnyer sanak saudara.  Dan disinilah kita nak kenal mana2 saudara kita yang mungkin kita tak tau sebelum ini.  Yelah,  kalau tak, dah berlanggar hidung pun tak kenal saudara kan !.  Alhamdulillah, kedua2 majlis berjalan lancar.  Macam biasa berkat kerjasama dan semangat tolong menolong serta muafakat bersama2.

17 comments:

Knor said...

sana sini org bertunang dan kawin kan..bab tentang mkn tu..yg tak tahan..

intanfirdaus247 said...

Salam kak kA. wah meriahnya..tgk solok berlada tu terliur intan tau

Raudzah Zahari said...

Meriah..Alhamdulillah semuanya selamat!!!

Cikgu Ma said...

kak, mana satu org yg bertunang tu? akak, gambar kedua tu, yang bertudung labuh jubah warna gold tu, alahai, jubah dia sejibik macam saya punya...haha

Dunia Wilma said...

Meriahnya ^_^

aku HaniAsyira said...

nampak meriah je KA..

eita said...

tahniah..

comel nyer hantaran

hnahdy said...

bukak kotak kek tu please...:P

ummuaidan said...

meriahnya majlis..hantaran pn tak kurangnya jgk..

Riedaffya ibrahim said...

wow..meriah majlis bertunang..banyak makanan...

NurSalihah Norman said...

bestnya dpt berkumpul sedara-mara heheh :)

Ira said...

Tahniah utk niece KA..
Teringat masa bertunang dlu.. hehe

ayut said...

mmg waktu ni la btemu sedara mara ramai2x... :)

mama aryan said...

tahniah..dan semoga segala urusan dipermudahkan utk yg preggy tu moga sihat sampai melahirkan,utk yg bertunang tu.moga kekal bahagia

kiera'sakura said...

makannya nampak sangat sedap!!! mesti sedap jugak kan KA

Mrs Velentine said...

masa cuti sekolah ni ramai yg bertunang & kawen..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

time cuti sek ni la org ambik kesempatan tunang n kahwen kan...time ni juga dpt jumpa sedara mara rami2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...