Tabung Masa Depan ...

Monday, December 03, 2012

Antara Cerita Di 3 Disember !

( google )
Salam Pagi Isnin di 3 Disember, 2012.  

3 Disember merupakan hari ke-337 (hari ke-338 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory. Tinggal 28 hari sebelum memasuki tahun selepasnya.

Hari ini juga merupakan Hari Orang Kurang Upaya Antarabangsa.

Peristiwa
 Kelahiran

Kematian


Kredit Here 

36 comments:

shaiful zaidi said...

banyak sungguh peristiwa yang berlaku pada hari ni..

:: Mrs.Eady :: said...

oooo...

Mrs Lurve said...

hari nie...slps asar, akad nikah sy dan hubby..3 dec jgk

Anum said...

banyak kan

intanfirdaus247 said...

Selamat pagi kak KA! muah! hahaha...saja kasik muah pepagi ni.wah very informative entry today...tq kak..:)

Marsita yahya said...

Salam...lama tak jenguk rumah KA ni...akibat kemalasan maximum..TQ for sharing...

Cik P.A. said...

salam KA....tq for sharing...:)

Aishah Jahirah said...

tarikh yg mcm2 peristiwa pernah berlaku....

Jue Jaynee said...

xsangka da 3 dec...cepatnya

Norhaizan hakim said...

Tak tahu pula hari ni hari OKU..tak de pulak terbaca dalam paper..tq for sharing..

Kakizan Omar said...

Setiap hari.. pasti ada peristiwa.. samada kita tahu atau tak.. :D

eLL said...

hari ini dalam sejarah

aTieYusof Family said...

Banyak juga peristiwa yg berlaku hari ini...
Nice info KA :)

mama aryan said...

byk peristiwanya ye

yana aina said...

wahhh ... byk kejadian pd 3dec nie rupanya ^^

Riedaffya ibrahim said...

bagus info nih

ummuaidan said...

menarik jgk peristiwa2 3 dec nie yer..

yan's cottage said...

salam KA....
tq kongsi info menarik nie...ye..

siti fatimah said...

selamat hari OKU sedunia.

Nur farahiza said...

selamat tengahari KA ,
thanks 4 sharing info too ye , belajar lagi satu hari nie :)

Myra Jay said...

Owhh baru tau sejarah 3Dis :D

Riri Yoorin said...

wow teringat masa belajar sejarah dulu

~aYu~ said...

nice share.. tq KA!

Kakzakie said...

Banyak kisah yg terjadi ye KA pada tarikh ini.

Tapi yg nyata kakak terlaaaaalu busy hari ini gara-gara cuti Sabtu lepas.

Haryati Faizal said...

selamat hari OKU!

faraherda.razalan said...

Hehehehe....tiba2 tergelak bila baca komen Izwa atas tu. Oooo eh? Oooooooo...!

Mira Adzlia said...

hari ini dlm sejarah...

Amanda Suria said...

statistik kemalangan dari dulu sampai sekarang...menakutkan...

Suraya Baharun said...

banyak nye peristiwa...

syiela said...

banyak rupanya peristiwa pada hari ni

Mrs Velentine said...

selamat hari OKU

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak yer kak peristiwa yg berlaku tu...tengs sharing

Ema Blog said...

banyak keisitmewaan tarikh hari ini..

ayut said...

stiap hari pasti ad sjarah kn KA :)

Raudzah Zahari said...

Hmm..banyaknye keistimewaan hari ni...and satu fakta yang baru belajar hari ni yalah hari OKU...miss this date lah..Thanks KA for reminding all of us..

C'Jai said...

info menarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...