Tabung Masa Depan ...

Tuesday, December 04, 2012

Black & RJ Pun Ramai Yang Suka !

N3 ini kesinambungan dari N3 KA  
 DAN JUGA 


Ramai juga pembaca2 blog KA yang suka sangat dengan lagu ini  
LAGU TEMAN PENGGANTI !
Pun bagi KA antara yang terbaik dan sangat2 berbeza.
Jom kita layan !


Walau katanyer, Malique takkan perform 
Bagi KA gandingan ini pun dah cukup terbaik.
All the best to Black & RJ in AJL 27 Januari nanti!
Moga berjaya ....

(N3 AUTO PUBLISH NI )

18 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, sheila pun pernah buat entri lagu ni. hehehe best kan, maknanya mendalam sangat :(

Mrs Velentine said...

suka juga

fiza said...

Saya suka sgt dgn lagu nih kak.

mama aryan said...

moga lagu ini berjaya nanti

Papa Mifz said...

Malique sibuk kot kan...huhu

azievee said...

suka ngan lagu black nie...semoga dapat jadi juaraAJL

boni kacak said...

saya pun suka lagu ni... melekat dalam jiwa..

baby comel said...

Terbaik! Like =)

faiq said...

lgu ni tgh best skrg..hehe

hainom OKje said...

Mmg sedap pun lagu ni....suka dengar

IntaNBerliaN said...

lagu ni mmg best... saya pun suka :-)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yup.. setuju.

adyna said...

minat gak lagu nie ;)

MarliaMarble said...

malique tu memang low profil betul..semua lagu dia takde pun tunjuk muka dia..

beta kupu said...

even RJ pun layannn jugak, hrp lagu ni dinobat sgi juara lagu =)

Ira said...

ira suka lagu ni, tapi kalau hubby nyanyi ira x suka.. wp ia sekadar lagu, tp sedih la.. huhu.. tp kalau ira nyanyi xpe.. hehe..

siti fatimah said...

saya pun sukaaaaaaaa

Jna marcello said...

Harap lagu ni akn jd juara ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...