Tabung Masa Depan ...

Saturday, December 01, 2012

Blog, Busy & Berukband

Masalah utama bila berblog adalah kebusyan.  Yang itu memang sering menjadi penghalang utama untuk semua bloggers.  Tambah2 pula bila berukband pun lembap sesangat.  Masalah lagi lah tu.

Motif N3, cuma nak bagi tau sebab2 kenapa x dapat nak menyinggah2.  Nanti pelan2 KA terjahlah ye. Operasi balas jejak2 pun x habis2 lagi, dan banyak komen2 yang juga x dapat dipublishkan lagi.  Aduhai lah!.......

Nak menaip N3 sependek ini pun , KA nak kena belajar bersabar & tunggu lama ! 


15 comments:

Norhaizan hakim said...

Kena top up limit kut..tsk pun pasang wi fi macam saya...nakberbw pun seronok sebab lancar dan segar!

ummuaidan said...

sabaryer KA...tkr jer kpd berukband baru yg lg bagus...

intanfirdaus247 said...

Salam Kak KA, xper, slow2..intan pon busy kadang2 x sempat nak reply komen dan menyinggah kat semua blog kawan2.huhuhu

D i n said...

haha breukband mmg lambat :D

Chekgu Azrine said...

haah..berukband rumah rine pun lembap cam siput vavi..huhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak per. saya setia menanti.

Mieya Atiera said...

Mieya pon dah jarang ada masa untuk menghupdate blog.

Haryati Faizal said...

hihi...samala kita KA...itu masalah yg paling utama...

syiela said...

byk2 bersabar ye.. nanti dah ok kembali menjejak :)

Kasih Salina said...

betol cakap KA..bz la yg menghalang tu buat Bw..

mama aryan said...

xpe KA pelan2 kayuh..hehe

siti fatimah said...

sabar otu sep[aruh dari imannnnnn

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper kak nnti xbusy jenguk la kiter hehe

ayut said...

hihihi..biasalah tu kan...mslh dihadapi oleh seorg yg bkerja dgn komputer...iaitu blogger..keje ke??huhuhu

aizu's life said...

hihi.. berukband slow sbb cuaca kot.. bwk2 bsabar la yer KA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...