Tabung Masa Depan ...

Wednesday, December 05, 2012

Foto2 Kate Middleton Lagi !

Aduhai, boleh lagi si Kate ni main hoki tak lama sebelum beliau disahkan hamil.  Nasib baik tak ade apa2 yang tak baik berlaku  ye!




Duchess of Cambridge, Kate Middleton, visits St Andrew’s School in Pangbourne, Berkshire. The Duchess attended the private school, where fees are now £4,760 per term, for Years five to right – from 1986 until 1995. 

17 comments:

Anum said...

cantik

fiza said...

Akk minat ngan KM erk ☺☺

kakchik@ella said...

Tengok dia teringat kat Lady D

Raudzah Zahari said...

Lovely & sweet sgt-sgt

Noraziha said...

Kate ni masih minat main hoki lagi kan

Shasha Yacob said...

nice one. :)

kay_are said...

memang aktif wife putera william ni.. pregnant pun leh main hoki? hebat!

Mrs Velentine said...

cantik

QA's ~ mamapapa said...

heeheheh!!!bju kate tu mcm nk sma ngan uniform 1 international school kt msia nikn ? :)

Jna marcello said...

shes pregnant....
mesti KIUT anak dye ;)

Kasih Salina said...

kalo ank pempuan mesti cantik mcm kate jugak nanti..

mama aryan said...

suka tgk kate ni..cantik,teringat puteri diana..

ayut said...

yuran dia...brpeluh...suke la tgk kate ni...hihi

Nurul Ain Zulkarnaind said...

sempoi jgk ekkk hehhe main hoki pakai kasut gitu

Si Matatajam said...

M mmg admire Kate dr dulu lg..sweet n adorable..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sweet n cantik :-)

hainom OKje said...

Comenya Kate masa ni.... hish tak terpelecok ke Kate ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...