Tabung Masa Depan ...

Saturday, December 29, 2012

Kate Middleton Lagi ! Kisah Hidung Lah Pulak

Kate Middleton’s nose tops list of most requested cosmetic surgery procedures in 2012

The Duchess of Cambridge beat Cheryl Cole and Myleene Klass to become the celebrity most women want to look like.


The Duchess of Cambridge’s nose is the body part most women want, according to new figures.

Kate Middleton topped the list of the most requested cosmetic surgery procedures for the second year running. Requests for Prince William’s pregnant wife's nose have treble in the past year, according to figures released by the Transform Cosmetic Surgery Group.



Cheryl Cole’s dimpled cheeks and Myleene Klass’ chin were the second and third most requested body parts in 2012.  Rosie Huntington-Whiteley’s eyes and Nicole Scherzinger’s killer pout made up the top five most wanted cosmetic surgery procedures.


Apapun for KA, bersyukur ajelah atas apa yang telah dianugerahkan Allah swt pada kita kan. Tak perlulah nak ubah apa2, betul tak !


Source : uklifestyle.yahoo


34 comments:

Tihara said...

Allah dah jadikan elok2 dah kan..syukurlah kan:)

Nooriah Abdullah said...

sama jugak dgn akak bersyukur lah apa yg telah ALLAH kurniakan tak payah nk alter sana sini betul tak KA heee

ieda said...

aah KA ...
kalau ubah semakin cantik dan sihat x per .. ini tidak .. bila ubah semakin teruk dan akhirnya menjadi bala huhuh

micasamawar said...

hahaa...itulah dia kalau dah cantik apa2 ajer yg ada kt insan tu semuanya menawan & semuanya org nk jugak...alhamdulillah,syukur dgn apa yg diberiNya :)

adyna said...

Btl tu Ka bersyukur atas pemberiannya..tak perlu ubah ape2 ;)

shaiful zaidi said...

Syukur apa yg ada...

Raudzah Zahari said...

KA & Kate tak dapat dipisahkan..he..he..anyway kita pun syukur sangat coz rasanya cantik sangat hidung ni..(perasan kejab)..tak perlu plastic surgery kan..kekalkan yang asli..

intanfirdaus247 said...

betul kak ka..bersyukur atas pemberian Allahpada kita itu yg terbaik

CeqGu said...

kate ni mungkin akan jadi perhatian macam mendiang mak mertua dia kan

boni kacak said...

betul tu..tak perlu nak ubah apa2 pun.. biarlah semulajadi.. dan kecantikan yang datangnya daripada dalaman :)

azievee said...

Dah banyak nampak kesan nyer kat artis2 kita...emmm biar la muka tua pun janji hati mau muda...hehehe

Cinta Misteri said...

Apa adanya CiM. Dah diberi nyawa sudah memadai. Siap ada ranking permintaan tu

Bui Junaidi said...

BIASALAH ORG BARAT..KALAU KOREA LAGI TEROK..ORG BIASA PUN SEBOK NAK UBAH MUKA..HUHU

syiela said...

alhamdulillah bersyukur dengan apa yg ada... baik buruk semuanya dari DIA

Zie said...

kalaulah mereka kenal Islam, tentu mereka takkan buat benda2 macam ni...

ALoNa CintamaniszLite said...

sy suka ngan muka sy..hehe...tp sy kena kuruskan muka yg montel ni, ngee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setiap org ada kecantikannya tersendiri.

Ira said...

Betul tu KA. Pemberian Allah adalah yg terbaik & tercantik. Kdg tu kita tgk, lps ubah x cantik pun. Pelik je. Cantik lg rupa asal.

Nieyl said...

PemberianNya...semua nyer cantik2 belaka...:) terima seadanya...:) bersyukur...:)

LydSunshine said...

Ngarut derang ni. Saya tgk kalo plastic surgery yg dibuat di US, hasilnya tak cantik pun. Nampak pelik sgt. Tapi kalo yg Thailand dan Korea nampak cantik jugak. Tapi apa2pun derang ni mmg tak bersyukur.

Rai Ourkizuna said...

kate middleton ni topic paberet kat blog KA kan..hehe..

happy new year KA..

Ema Blog said...

Bersyukuy sangat dengan apa yng dianugerahkan olehNya

wantie said...

betul tu KA. bersyukur di atas anugerah Allah. setiap manusia diciptakan Allah mempunyai keunikannya tersendiri

hazwan hairy said...

suka tgk yg gmbr kat bwah tu no 3..hehe

Ann Ishak said...

agaknya diorang tu rasa tak cukup cantik lagi kot...

AZRUL AZMI said...

Tahniah!!! Blog anda sudah tersenarai dalam Bloglist Januari 2013 AZRUL AZMI’s Official Blog… Sila jenguk senarai tersebut!!! Terima Kasih!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bersyukur jer dengan anugerah yang ada sekarang ni

cci said...

uiks.. ingat original.. huhu... da banyak duitkan...

Deq's Qienz said...

bsyukur gan apa y ada..

shar90 said...

manusia xpernh puas... kite dh jd mcm ni cukup laa... hee ^^

m.u.l.a.n said...

Macam2 kehendak manusia..

Happy 2013...!!! Happy & healthy always..!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sekarang memang la cantik, takut kesan akan datang je..

mama aryan said...

bersyukur dgn apa yg ada ni..

nanieybarnieylurviey said...

betul tu.. syukur dgn apa yg dikurniakan.. syukur sbb kite boleh menikmati apa yg dikurniakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...