Tabung Masa Depan ...

Wednesday, December 19, 2012

NeeLofa Dan Misi Mencari Nea Lopah

Sapa tak kenal Neelofa kan.  Selain berbakat, banyak benar cerita2 sensasi tentang dia kan !.  Mana2 akhbar pun, ada saja cerita tentang Neelofa ini. ( KA idaklah minat sangat ngan Neelofa ni pun ! )

Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa merupakan seorang pelakon, pengacara dan model iklan. Neelofa dilahirkan pada 10 Februari 1989 di Pasir Mas, Kelantan dan merupakan anak ketiga daripada sembilan adik-beradik. Ayahnya berketurunan Melayu dan ibunya berdarah Pakistan dan Arab. Dia merupakan juara Dewi Remaja 2010. Pendidikannya ialah Ijazah Sarjana Muda, Perdagangan Antarabangsa & Pemasaran, Sunway University College, Bandar Sunway, Selangor.

Antara drama lakonannya ialah Kasih Najihah, Tahajud Cinta, Kitab Cinta, dan Jiwa, Lara dan Kau Yang Terindah. Filem lakonannya ialah Azura (versi baru), Hantu Kapcai, Lemak Kampung Santan, SAM dan Taiko.[1]

 (DARI GOOGLE IMAGE)
Itu tentang Neelofa.  Tapi yang ini tentang NEA LOPAH.  Seseorang yang rajin singgah di blog KA. Siap rajin komen bagai lagi macam dah kenal lama.  Tapi KA tak dapat nak terjah balik sebab x dapat link dier.  Ada sesiapa yang tahu atau kenal tak.  Ataupun boleh tak MS NEA LOPAH sendiri tinggalkan link kat blog KA ni. Rasa tak happy sangat, bila x dapat nak balas kunjungan pembaca setia blog KA ni. Pleaseeeeeeeeeeeeeee.........................

Ini aje yang KA dapat dari profile google dier..............


Yelah, bila dah ramai2 tetamu ni KA pun boleh terlupa kadang2 ! He He He

39 comments:

Mrs Velentine said...

saspen jer..hehehe..tp MV tak kenal lah

Riedaffya ibrahim said...

itu la...suspen aje KA nih...

Sue-Rya Qistina said...

hahaha. tipah tertipu rupanya! ingatkan pasal ape la tadi kan ngan neelofa tu :P

Mira Adzlia said...

wah...nea lopah gitu

Norain Ujang said...

hehehe... dah jumpa ke Nea Lopah nye

izan mama mia said...

mmg terkilan kalau tak dapat balas jejak

ALoNa CintamaniszLite said...

Glamer laa blog KA...neelopah pun masuk. Blog sy neelofa le..neelopah ke...takde pun sudi menjengah, hehe

yan's cottage said...

salam KA...
neelofa yan kenal...tapi...ms nea lopah nie...yan tak kenal...maaf...

wantie said...

ni la kekdahnya kalau ada g+ tu. semoga Nea Lopah membaca dan memperkenalkan identitynya..


wantie said...

saya.. kan sejak guna g+ account. nuff tak gerak gerak. huhuhuhu..satu sen pun tak de.

JunAina said...

Sebut betul...NEA LOPAH... Jangan nanti kena saman udah...ehehee...

Insyaallah nanti dia terjah lagi tu.

Cinta Misteri said...

Wah, secret commentor lah ni

❤Kamsiah❤ said...

haha KA...Nea Lopah & Neelofa tu adik beradik lain mak lain bapak kut..:)

Yan Ty said...

Haah la..tajuk bikin panas je...

boni kacak said...

nea lopah?hahahaha.. senang je nak cari dia ni. just pergi ke google dan search NEA LOPAH. jumpalah nanti tu

hazwan hairy said...

xknl lg blogger ni.....jum knl2..

Knor said...

kupah akak kenal..sedapp mkn..

kasihredha said...

Tak kenal...

Asyifa Mustaffa said...

klaka la akak nie...:)
sy pun x minat neelofa tu...cam over je...

adza irdawati said...

dia ni mmg gojess kannn

Orga said...

ingatkan KA jumpa retis, suspen betul, hehe...

Kazman / Sue said...

uikkk... nama seakan sama tapi tidak serupa....

man said...

Hampir sm je..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

CeqGu said...

hehehe ingatkan kembar si Neelofa tadi kih kih kih

BERT said...

bunyinya same tp org lain orgnye hihi

Kasih Salina said...

haha..buat lawak betol la KA nih..suspen sungguh..saya selalu juga ada yg yg tak tinggal link tp selalunya saya google jer..

Si Matatajam said...

X minat sgt Neelofa ni..

adyna said...

Hehehehe suspen gak tadi ;)

Uncle Lee said...

Hi, looks like gigit jari this one...
Anyway, where I am, never heard of this Neelofa.
You have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hye cik neo lopah =)

mama aryan said...

pandai KA buat cerita sampai saya ingat apa la tadi..hehe neelofa terus ke nea lopah..

Fiza Rahman said...

Hehehe...ingatkan apa lah tadi.

ayut said...

Nea lopah pulak..hihihi.dh jmpe ke??

Ira said...

hahaha.. ingatkan ada kaitan antara 2 insan tu.. :) semoga KA bertemu dgn yg dicari

suka suka said...

He he semoga KA bertemu nea lopah yg dicari2..

Haryati Faizal said...

hahaha!
nak jejak Nea Lopah la ni...

nea lopah said...

Alah KA, saya lah org nye, kelakar lah bace n3 KA kali ni. selamat berkenalan. neelofa tu artis, sesaja minat tengok org nye lawa, sbb tak secantik dia so jadi lah nealopah. ni link blog saya... TQ!

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la nea lopah pulak hihihihi

shasha yacob said...

nea lopah pun jadiklah hiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...