Tabung Masa Depan ...

Tuesday, December 18, 2012

Panggilan Misteri Waktu Malam

Ini bukan cerita  misteri 
Yang KA kata nak storykan dari kisah cuti2
Tapi tentang panggilan yang baru di terima sebentar tadi
Dalam pukul 9.50 malam tadi

KA baru je lepas balik dari kedai besar En MYDIN tu
Tup2 telephone tangan berbunyi bertalu2
Check2 tengok no memang KA x tahu
Misteri betul panggilan itu

Sayup2 kedengaran suara
Aduhai ada sikit loghat2 utara
Dalam hati KA dah mula meneka2
Siapakah gerangan empunya suara

Siap kenal nama KA lagi
Pasti dia ni ada kena mengena dengan blog2 ini
Rupa2nyer panggilan dari Puan Wantie
Tuan punya BLOG INI

Seronok bercerita tak hengat dunia dah
Tentang hadiah GA yang KA menang itulah
Aduhai terharunyer KA dah
Bila wantie sudi telefon nak confirmkan saja lah

Sebab hadiah telah dipulangkan semula
Oleh pihak POS ceritanyer
So Wantie nak hantarkan semula
Tapi KA kata nanti2 lepas KA balik cuti pulak ler

Pada semua yang nak kenal juga
Dengan Puan Wantie yang sangat2 mesra
Boleh lah terjah ke blog beliau ye
Memang x rugi untuk jadi kawan punyer !


THANKS FOR CALLING KA YE, WANTIE !
GOOD NIGHT & SLEEP TIGHT JUGA......

Love is all around


34 comments:

RedRose said...

bukan takat menang hadiah aje...dpt member baru pun ye kan sis? ^__^

Orga said...

laa...ingatkan citer seram ke apa, KA menang hadiah rupanya. tahniah kA :)

anyss said...

Assalamualaikum,
Terujanya! hadiah apakah?

intanfirdaus247 said...

kak ka..intan pon ada untuk akak..sekali ni tempek setem banyak2

izan mama mia said...

wah..menang ker...tahniah..

hnahdy said...

fuh suspen.. sungguh misteri :)

adyna said...

dapat menambah kenalan.. mcm saya KA lah pemenang GA saya yg still berhubung..yg lain dah senyap.. :)

sal ya said...

blog ni mengeratkan hubungan sesama kita kan kalau tak ada perasaan yang dengki2 semua tu la.

MystoryPic said...

Bestnya dapat hadiah

mama aryan said...

Salam KA..ingatkan nak citer kisah seram tu...
wah dapat hadiah rupanya KA.

Nursaila Norman said...

mesranya..siap call lagi..nak jd kwn kak wantie jgk lah :D

kasihredha said...

Dapat kwn baru...itu yg best

Ira said...

Tahniah KA.. menang GA.
Hehe..igtkan kisah misteri td :)

FozyAliya said...

tiem kasih sis singgah blog lia..salam kenalan yer... ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/

hazwan hairy said...

haha..klo knl ngn 1 kpla mmg terbaikk lah...

MizzTina said...

hehe..ingtkn btl² panggilan misteri..

kak nora said...

bunda pun klu ada panggilan misteri tanpa nama cmni bunda tak angkat...tapi tetiba kawan lama ke nak kol..rugi la plk kan..tapi KA dapat hadiah..TAHNIAH!

Rinna said...

Owwh ingatkan panggilan misteri apa laa tadi.. rupanyaa dari watie yer.. Tahniah menang GA yer.. :)

mama maman aka yana said...

tahniah.. seronok dpt hadiah.. kikiki..

Yan Ty said...

Good nye dia , dh menang GA then gice a call lagi.

ieda said...

suspen je kak ..
saya ingatkan panggilan ape ekeke

hurmm nanti saya nak terjah !

Riedaffya ibrahim said...

nnt sy terjah ye..

TiranaAduka said...

salam sis KA
huhuhuhu....
pemanggil misteri betul....
sis wantie tu hehehehehehheheheh

ape pun sis Tahniah..!!!!

wantie said...

hehe... sib baik tak ngilai ngilai masa KA jawab call tu. kalau idak tetiba boleh pengsan KA> ishh... sabo je lakan...

tu la, terlampau laju sangat la pos laju tu sampai dah berpatah balik kepada si pengirim..kikikik..

Ratu Hatiku said...

Hehehe....
Bestnya dpt hadiah...

Mrs Velentine said...

sweet jer header dia

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Murah rezeki.

hainom OKje said...

Nak terjah lepas ni!

Nyue said...

igtkan kisah seram ag..hahahaha..tertipu sudah..tahniah !

Kasih Salina said...

itulah KA bercuti lama sgt..hadiah sampai kat rumah pun takde org nk ambik..

ayut said...

ingt nk cite sape yg follow tu..hihihi

Si Matatajam said...

Ala sweetnya M tgk... Great captured..

Ibu Lala said...

Lorrr...suspen je KA ni tau. ingatkan apa tadi...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer akak dpt hadiah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...