Tabung Masa Depan ...

Thursday, December 13, 2012

Rindunyer Rasa..........

Rindunyer pada semua.  Rindu nak buat N3 baru, dan rindu nak terjah laman kawan2. Sangat2 rindu ! Untuk itu, KA nak tujukan lagu ini dulu untuk semua.  Tengah warm up2kan diri ni lepas aje habis bercuti .....He He He

Angin lalu nyanyi lagu rindu
Resah di kalbu kian syahdu
Air wajahmu gambaran sejuta pilu

Abadikan cinta abadikan segala
Rasa yang tercurah sesama kita
Jangan bimbang jangan sekali kau ragu

Kerana cinta cintanya
Kerana rasa imannya
Selama menyerla cinta
dalam jiwa semua

Air zamaan air mata
Kau tetap dalam ingatan
Air zamaan air mata
Jiwa dalam kerinduan

Sang bayu nyanyi lagu rindu
Abadikan segala rasa
yang tersemat di kalbu

Air zamaan air mata
Kau tetap dalam ingatan
Air zamaan air mata
Jiwa dalam kerinduan

Air zamaan air mata
Kau tetap dalam ingatan
Air zamaan air mata
Jiwa dalam kerinduan 

(KA doakan semuanyer ok ye !.. Tengah mencari2 mood berblogging ni sebelum bercuti seminggu lagi nanti !)

47 comments:

mama aryan said...

salam KA..dah muncul kembali ye,tentu banyak citer pasal cuti2 nih...kami tungggguuuu...

Rai Ourkizuna said...

rindu juga~

Anum said...

layaaaaaaaaaaan

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya! dah habis bercuti ye.. selamat berblogging :)

inazamri said...

dah balik bercuti ke?mesti letihkan

Ira said...

KA.. I miss u!!!
Mesti bnyk cerita ni.. rajin2 update ye.
Puas memikir lagu sape.. hehe..lagu dato' siti kan??

Asyifa Mustaffa said...

biasa la kak...mood bercuti ikut blik sekali...nak buat apa pun mmg kureeennggg je...
slow2 warm up kak...jgn lelaju sngt....hehe...

Kakcik Nur said...

Janganlah hilangkan semangat berblog itu ya... setakat bercuti, tak mengapa. :)

yan's cottage said...

salam KA....
elamat berblogging kembali.....rindu sangat n3 KA....tau dan rindu KA juga..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

welcome back kak...eh nak bercuti lg ker nanti..bestnyerrr

Amanda Suria said...

cepat update KA...sunyi KA xde komen kat rumah SA

wantie said...

tak pe pelan pelan cari mood k.
ada le tu mood tu balik kampung kot. maklumlah cuti sekolah..

jgn mare ye..

Mrs Velentine said...

rindu KA juga

intanfirdaus247 said...

terharunya Kak KA kasi lagu ..huhu..:)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun sejak anak2 tak sihat ni, mood memblog dah kelaut. hari ni akak lak rasa nak demam semula

Si Matatajam said...

Enjoy sangat ngan lagu ni...miss KA gak..

Fiza Rahman said...

Lagu sapa ni kak? Tak bley nak tgk lah video tu.

Dah lama kak KA tak terjah umah saya, windu lah ☺☺

mama_saly said...

salam KA..

best lagu ni..>_<

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Wahh curlastttt sgt
Ke manakah KA pergi bercuti ni???

MystoryPic said...

welcome back ke alam blogger KA

KY said...

samalah KA, KY pun baru nak bermula berblog ni, setelah 2 minggu tak ada line hehee

nea lopah said...

Dulu2 suke sgt dengar lagu ni....

kak nora said...

ok2 jer..selamat bercuti KA..

paridah said...

seronok bercuti ye...kak ni jemu pula lama bercuti...

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

rindu juga dengan KA, muahhhhh!!

mummy alisha said...

rindu kat kita eh... :)

zulaikha megat said...

rindu juga nak baca nukilan KA

intanfirdaus247 said...

Selamat pagi kak ka..welcome back..la ye ke?:( sorry kak…saya terkilan gak sebab ni first time bg adiah pastu salah intan juga, sebab tatau setem berapa posen kena tepek sebab dah lama x penah guna setem untuk antar surat..semua n pengajaran bg intan tp cikna dapat pos sana x mintak pon kat dia duit…ada certain2 pos kot kan yg mintak duit..cian kak KA.. intan mohon maaf (perasaan bersalah giler)

Ratu Hatiku said...

Salam KA...selamat kembali hehehe...

Orga said...

amboi KA, banyak betul cuti, lepas seminggu seminggu...bestlah...

ummuaidan said...

bila KA nak balik nie..rindu entri2 KA ....

izan mama mia said...

wah baru balik dr bercuti,..mesti banyak cerita nih..

Juhariah Johari said...

Terimakasih. Teringin nak tgk cerita cuti2 Msia.teruskan menulis...

Knor said...

kita pun rindu juga..selamat bercuti KA

Kak ni tak bercuti2 lg..sibuk dgn urusan anak2 ...bercuti dlm KL aje ni

Haryati Faizal said...

rindu gak ngan entry KA...

Nurul Ain Zulkarnaind said...

yong suka lagu ni

Myra Jay said...

Salam KA, patutla lama menyepi, rupanya bercuti :D

Myra Jay said...

Salam KA, patutla lama menyepi, rupanya bercuti :D

Raudzah Zahari said...

Rindu jugak dengan KA and entry-entry barunya...welcome back KA !!!

aizu's life said...

patut lame mnyepi.. coti2 mesia rupenye.. enjoy ur holiday!!!

ieda said...

selamat berblogging akak ! ;)

NM02 said...

hi KA...








ala, nak bercuti lagi pulak dah. hehehe

LydSunshine said...

Lagu dato siti. Dato K eksiden kan? Sian dato siti. Mesti tgh sedih.

TiranaAduka said...

miss u too sis ka

hainom OKje said...

Rindu kat awak jugak KA

Jna marcello said...

Missss you MORE!

Kasih Salina said...

lamanya KA bercuti..saya suka lagu ni kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...