Tabung Masa Depan ...

Sunday, December 23, 2012

Shot2 Terbaik National Geographic

KA suka sangat tengok pic2 ni. So, just nak share with uols juga ye ! Sambil bersantai2 cuti2 Malaysia Part yang ke - 2 ini !.
Sama2 kita Enjoys ......











SOURCE FROM HERE 

(N3 AUTO PUBLISH WAKTU CUTI2 NI )
 
Tengah santai2 tengok anak2 mandi di swimming pool, lepas breakfast yang padat !

25 comments:

Nooriah Abdullah said...

menarik semua gambarnya tkde yg terkecuali lucu dan mengancam!!!

sHaRiNa eLyaNa said...

sungguh indah ciptaan Allah :) semuanya ctk 2 :)

mama aryan said...

gambar yg menarik tu

❤Kamsiah❤ said...

bkn senang nak shot pic haiwan..

ANIM said...

gambar kucing dengan iguana tu menarik. jangan ingat saya kecil, saya takut kat kamu!

yan's cottage said...

gambar yang sangat2 menarik....

AZRUL AZMI said...

Wah!!! Cantik!!!!

Chic Na said...

terbaiklahh.. :)

Tihara said...

nice capture kan.salah satu channel yg saya suka tapi sekarang dah takde except kat tv1

intanfirdaus247 said...

kak ka..cantik2 kan..yg picture 1st tu kanggarooo tu duk baring macam santai2 je..haha..yg pic monkey dengn rimau tu cute kan

KY said...

memang cantik dan unik...KY pun suka

Evagurl Izma said...

gila cun gambar!

Fiza Rahman said...

Suma gambar cantik². Tapi tak tahan ah tgk gambo yg 1st tu. Baik punya posing ☺☺

hainom OKje said...

dahsyatlahkan KA!

Suraya Baharun said...

memang menarik...

Nursaila Norman said...

pic 1st tu mmg terbaik KA..hehe..rilex sungguh dia :D lain2 picha semuanya ohsem! :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg cun la...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sangat2 cantik! :)

ummuaidan said...

mmg best gambar2 nie semua KA ...very interesting

wantie said...

cantik. harimau berenang tu. unik la.

Raudzah Zahari said...

Amazing..suker tengok gambar-gambar macam ni..

ayut said...

cantikkkk...suke2x... :)

Kasih Salina said...

betol2 kagum dgn rancangan National Geographic..

Ira said...

Cantik..
Baru ada kesempatan utk ziarah KA.. huhu..

Mrs Velentine said...

serius..semuanya cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...