Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 16, 2013

10 Hotel-Style Bedroom Ideas

Give your boudoir the five-star treatment with the pick of the best buys and hotel-bedroom ideas to steal, whatever your budget .............

Simple symmetry


Romantic canopy


A bath, then bed


Grand opulence


Cool luxury


Cool luxury


Over-size your headboard


Whiter than white


City chic



Seaside retreat

SOURCE FROM HERE

( N3 AUTO PUBLISH )

 

29 comments:

MizzTina said...

bilik tidur tema putih sgt cntik!!!

CeqGu said...

pic no 3 tu kalau firas mandi bukan takat lantai jer basah, tilam pun bolen lencun hihi

lieyalatif said...

mmg cantik....kene kumpul duit ni kalo nak bilik tdo mcm tu...fuh siap le bangun pun malas jek heheeheheh

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

P.A. said...

bestnye kalau dpt tdor nie...confirm mls xbangun..hihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

lawa semua !

m.u.l.a.n said...

wowowwww... suka semuanya..

Kakzakie said...

Whiter than white seems sayang nak baring sebab tak mahu kotor dan berkedut..

Nieyl said...

wah~best nyerrrrr...yangpenting ongkos nyer...hehehe

eima said...

klu honeymoon best ni kan

SYANI said...

Cantiknya... suka yang gambar 1st tu..

Suraya Baharun said...

tak g keje la jawab nye...nak dok dalam bilik je...hehehehe...memang suma cantik2..

Fieda Rafli said...

kalau la dpt satu..

Rasp said...

ni macam punya bedroom....
asyik nak sleeepppp jer lah...
sebab nampak very comfy :D

azievee said...

cantiknyer...

suri solehah said...

cantik...tapi belum mampu lagi,,

ieda said...

kak .. saya tertarik ngan no 1 dan last tuu huhuh ;)

Fiza Rahman said...

Cantik2. Tapi budget tak der lah kak nak buat mcm nih...huhuu...

Mrs Lurve said...

cantik..seme cantik

Saya Disini said...

SEMUA CNTIK

ummiross said...

Yang city chic tu cantiknya..!!

kiera'sakura said...

suka yg first tue. simple tp cantik. nampak sejuk mata memandang hihihi

Ira said...

hehe.. bestnya la dpt tmpt tido gini.. ada x org nk buatkan utk saya? hehehe.. sponsor pn jadi la..hahaha

Deq's Qienz said...

cantek la..kalo dapat bedroom gini compom tido lena..hehee

Haryati Faizal said...

nice picture...

Mrs Velentine said...

bestnya kalau dpat tidur dalam bilik mcm ni

Ratu Hatiku said...

cantiknya...

mama aryan said...

semuanya cantik2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow ohsem sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...