Tabung Masa Depan ...

Tuesday, January 08, 2013

25% Off For MY LUNCH Today

KFC Lunch Treats
Every Tuesday
Snack Plate
25 % Off

Jemput makan..........



34 comments:

SYANI said...

Sedapnya KA.. KFC jauh la pulak dari opis ni..

Mawar Putih said...

Sedapnyer. Lapar dibuetnyo...

ANIM said...

pandai KFC ni, 25% tapi tanpa air

♥ Wina ♥ said...

sehingga menjilat jari!

Ratu Hatiku said...

Sedapnya KA.... :D

ejulz said...

waaa.. sedap.. tapi dah lama boikot makanan ni.. sama jugak ngan mekdi..

Anum said...

sedap2

zulaikha megat said...

oooo..yg sinar FM dok uar uarkan 2 3 hari ni...

Ikhwan Suhaimi said...

amboi....jelesss. saya nak ke KFC 120km kak oi~

Zurina Hj.Zainal said...

sedapnya.....tau ada less dh g dah...

Kakcik Nur said...

Tengahari saja ke atau sepanjang hari Selasa?

Eh... Namanya lunch treats - tentulah tengahari je, kan? :)

LiYa HaNiF :: said...

hehehe baru tau ni tau yang hari selasa ada 25% off tuk snake plate kat kfc.. hihi

:: Mrs.Eady :: said...

alaaa..baru tau..so kene pegi next tuesday la nie?

Cikgu Ma said...

ish..terliur plak saya...

Mayang ABDUL RAZAK said...

salam ka lama tak skodeng blog ni almaklumle saya agak2 sibuk sket akhir2 taun ni.. lama dah x makan kfc jgn kata kfc fastfood yg lain pun dah lama sya x makan.. diet katanyer..

Saya Disini said...

sedpnye

Rinna said...

nyum2 dapnyaa kepci.. :)

Mira Adzlia said...

mnilat ibu jari kiki kiri tgk gmbr ni..hihi

faraherda.razalan said...

Wahhh! Tatau pun ade promosi mcm ni!

Mrs Velentine said...

MV makan pisang goreng

hainom OKje said...

Ye ke KA....tak tau pun...sampai bila tu...
Baru semalam makan KFC yg tak habis makan hari Ahad ....So sekarang ni agak tgh jemu!

ALoNa CintamaniszLite said...

Sedapnya.........

tp suami sy tak bagi sgt sy makan ayam goreng deep fry ni...tambah2 ayam goreng segera.
Sy ni rendah orangnya...skang ni makin 'sihat' lak..nk kurangkan berat badan punyalah susah. Nak gemok punya lah senang, hehe...

Leh kira dlm setahun berapa kali jer gi kfc ataupun makan ayam goreng sewaktu dgnnya ni..

sudipVSsenduk said...

camana boleh tak tau ni...
next week la terjah, Tq KA :D

Amanda Suria said...

lamanya x makan KFC...terus lapar giler...

Jna marcello said...

finger linkin good yummy~!!

nea lopah said...

So Goooood!

Kasih Salina said...

betol ke kak..kena pi ari selasa kalo camni..

Ann Ishak said...

hari selasa depan confirm saya makan KFC jugak ahaksss

haz said...

aa trase mcm dh lme x mkn kfc >.<

nanieybarnieylurviey said...

Teringin kepsi la plak

Raudzah Zahari said...

Oh no..my favorite...yummy..got to get one next tuesday!!!

eita said...

jemput makan

sal ya said...

dapat diskaun kan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kepsi sedap sgt hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...