Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 30, 2013

Ber Chinese New Year Shopping KA

Inilah yang pertama2 dibeli
Dengan gaji KA bulan ini
Untuk anak2 lah sudah semesti
Macam tulah bila dah bergelar Umi
Salah siapa, salah sendiri hehehe

Buku2 latihan tambahan lagi
Untuk Along & Angah buat ulangkaji sendiri
Botol air &  H/P case request Angah yang dipenuhi
Alamat mengamuklah Adik balik nanti !
Sebab tuk Adik xde satu pun KA beli

 ( BARANG2AN DI BELI DI KEDAI BUKU YG FOFULAR TU !)

53 comments:

Anum said...

syok nie

Amanda Suria said...

lamanya xde aktiviti shopping ni...

Mrs Velentine said...

confirm mengamuk adik ni nnt

Ira said...

hehe.. jeles la adik ni.. biasa la kan, apa2 mesti beli utk anak. :)

Suraya Baharun said...

sian adik...mesti ngamuk dia nanti...

ummuaidan said...

kena gak tuh beli sst utk adik cepat2..:)

Kakcik Nur said...

Selalunya macam itulah. Keperluan anak adalah keutaman seorang ibu. :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya. murah2 tak kedai buku?

Ummiarissa Mahdi said...

saya pun begitu juga...kalau ada lebihan duit mesti fikirkan anak2...beli barang2 keperluan belajar anak,seperti buku tambahan...

zaza nizam said...

KA ckp....angah kan budak baik! hehehe

Marsita yahya said...

tabikk KA...rajin beli buku....

Acik Erna said...

seronok anak2 dapat ni..

hazwan hairy said...

botol tu trend skrg...hehe

KY said...

ibu2 sekarang memang prihatin

Rai Ourkizuna said...

takpe..utk adik extra special :D

QueeN TerataI said...

ngape brg utk adik xde KA? sian dia.. hehehe

Kakizan Omar said...

TQ.. KA sebab rajin singgah blog Kakizan.. Almaklumlah kekadang malu ngn KA sebab tak sempat nak balas singgahan.. Luv U Much.. Muaaahhhh.. :D

Daddy Ziyyad said...

takpe...barangan keperluan macam ni mmg pembelian yg berbaloi

shaiful zaidi said...

belanja duit bonus..

shaiful zaidi said...

belanja duit bonus..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

macam tulah hati seorang ibu, yang utamanya belikan utk anak2 dulu, kan KA!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

macam tulah hati seorang ibu, yg utama utk anaknya dahulu!!

❤Kamsiah❤ said...

tak pandai nak berbalas pantun hehe

Cinta Misteri said...

wah dh soping kt fofuler...CiM tunggu voucher buku ni lom dpt lg

Cheida_Mymee said...

dh lama x pi popular.. dulu pi beli perkakas skola sknrg g beli majalah kahwin ja hahahahaha

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..bagusnya! awal2 lg dah beli buku utk anak2

Fieda Rafli said...

syok kalau ada duit sendiri kan KA...

Mieya Atiera said...

Wah, banyak borong.

KakZana said...

salam. elok beli kan buku. ilmu..

KakZana said...

salam. elok belikan buku, ilmu..

wan nurul hezrina abd halim said...

buku jambatan ilmu=)wah berpantun2 plak KA=)

wantie said...

ingat kan shopping kain baju.

Tadi masuk jugak kedai buku popular tu. cari buku untuk Amirul. buku latih tubi.

dah notice dia mcm confuse part bundarkan dlm subjek M3.

Tak jumpa lagi nih. boleh suggest buku yg sesuai?

LiYa HaNiF :: said...

banyak juga hasil borongan kt situ..

Rinna said...

Shopping utk anak2.. okey laa tuh kan.. :)

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

Aduh...jelesnya....nak shopingggg....huhuhuhuh...

Papa Mifz said...

biasanya memang lebihkan anak2 kan...

Riedaffya ibrahim said...

beli yg berfaedah xpe KA

ANIM said...

2 Abdul tu kalau salah sorang tak dapat, depa ok aja sebab next time Ummi kena cover balik...
adik tu kecik lagi...mesti jealous..heee

Raudzah Zahari said...

Yang Mana satu untuk KA..he..he..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahun baru cina pun shopping erk. haaaa

Nur-nba said...

Bagus Kak KA selalu pantau perkembangan anak2..

Bin Muhammad said...

Dulu masa bujang Shopping utk Ibu & Bapa. Bila berkahwin utk pasangan pula. Bila dan ada anak...anak2 le didulukan.
Bila shopping utk diri sendiri? Xperlu kerana kita juga adalah anak, ada pasangan dan kita juga adalah ibu & bapa... Minta jer la...

Kasih Salina said...

KA dah shopping awal2 yer..ingatkan beli limau mandrin..

Tihara said...

takpe shoping benda yang bermanfaat tu :)

hainom OKje said...

Dah tak de lagi yg OKje boleh belikan utk diaorang sekarang ni KA.... huhu...

aizamia3 said...

menambah ilmu.. ;)

TiranaAduka said...

seronok memborong erk.

Ema Blog said...

ada anak lebih satu tak boleh beli utk sorang..kena beli juga utk sorang lagi

Ena's Palace said...

alahaiii kesian adik..

ayut said...

gigihla nk mbt latihan nnt cuti

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sakan memborong yer kak

Fiza Rahman said...

Sian adik tak dpt apa2...hehehe...

mama aryan said...

bila dah ada anak mmg ingat anak je kan,kat diri sendiri biar dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...