Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 30, 2013

CatsWall Yang Very Interesting

KA suka tengok ini.  But serious KA sebenarnyer takut sikit (banyak) kat kucing2 ni hehehehe.  Uosl layan ajelah ye!

Catswall has introduced a number of products which are benefit to the families with multiple cats. The concepts of all these designs were originated from our own needs, a big family with more than twenty cats. In order to solve the problems between cats and people that have been existed for a long time; we combined our thoughts with the observation results and created the concept prototypes. Catswall is a modular aluminum wall hanger,you may adjust the grid size to suit your need, and the construction is easy enough for you to assemble at home. The grid system on Catswall allows you to add different extensions to it, our Catsbox, Catspassage, Catsladder & Catstairs.








Sesuai lah untuk pencinta2 Kucing !

 

29 comments:

Anum said...

salam rabu
singgah pagi

ummuaidan said...

Comel btul rumah kucing nie...bilik sorang 1 tu..

Suraya Baharun said...

kiut nye...

Nieyl said...

alamak...jatuh ati la tgk bilik nie...ish~tapi terlalu besar untuk nieki...tapi cantik..nieyl suke...:)

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!!

Mrs Velentine said...

cantiknya

Ayu Lah said...

cantik nyer... mesti kucing2 ni syok dok dalam ni kan..

nea lopah said...

comelnye... sejak dah ada baby, sy tak bela kucing lagi. tapi mmg cute!

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantik rumah kucing tu
tapi , tak suka bau kucing

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

memang sesuai ! saya ada cita2 nak wat camni nanti

Nursaila Norman said...

nak,nakk..tp mampu ke..mesti mahal ni..hehehe..tp kalau lah boleh dpt..memang nak sesangat :D mesti bahagia kucing kita dpt rmh mcm ni..hehehe!

Ratu Hatiku said...

Wah bestnya kalau dpt buat mcmnie utk kucing2 nie tp sayang skrg sejak ada ank mmg xbela kucing lagi..

CeqGu said...

bahagia la kucing2 tu hehe

Mrs Lurve said...

comelnya!!!

Rai Ourkizuna said...

comelnya...nampak gaya apartment kucing lebih cantik dari rumah manusia gini ni..hahaha..

LydSunshine said...

Bestnya ada kucing ramai2 mcm ni.

wantie said...

wah.. bestnya jadi kucing. mesti tuannya kena rajin cuci dan lap bagai.

pencinta kucing sila tiru ok.

Ema Blog said...

bukan main lagi tempat kucing ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow hebatnyerrr..best la kucing2 tu eheeee

Ira said...

comelnye... seronok la sang kucing. hehe..

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah sonoknye jadi kocen kalau camgini..

Fiza Rahman said...

Untung kucing2 tu dpt umah cantik ☺☺

Fiza Rahman said...

Untung kucing2 tu dpt umah cantik ☺☺

Fiza Rahman said...

Comelnya. Untung kucing2 ni dpt umah baru.

Haryati Faizal said...

cantiknye umah dia...

Chic Na said...

menarikkk..

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh kemain kemas n bersih.kalaulah bleh mcm nie banyak2 kucingpun suko!

Nur-nba said...

Untung betul kucing2 ni .

hainom OKje said...

Kucing2 kat sini mesti happy dpt rumah cam ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...