Tabung Masa Depan ...

Tuesday, January 15, 2013

Ending Merlin Season 5

KA pun x sempat tengok malam tadi.  So, hari ni dah tengok sikit2 kat Youtube.  Ala, macam x bestlah pulak ending die, bila King Arthur mati.  Banyak scene2 yang sedih dalam episode terakhir ni. Betul2 sedih tau !.

-  Arthur ditikam dengan pedang oleh Modread.
-  Arthur dah tahu siapa Merlin yang sebenarnye.
-  Merlin menikam Mogana yang turut mati dalam episod ini.
-  Arthur turut mati. (Memang x best !)


Paling sedih waktu Merlin menangisi kematian Arthur macam kat vid atas ni.  Tapi, ada juga part2 yang agak tergantung dan agak kabur sedikit.  Harap2 sangat akan ada Merlin Season 6 nanti ye !

( N3 AUTO PUBLISH )

25 comments:

LiYa HaNiF :: said...

abis sudah hehehe

zaza nizam said...

mlm tdi zaza xlepaskan peluang tgok merlin. hmmmm memang sedih ending dia. xsabar nk tggu season 6 nti (itupun kalau ada la)..

Mrs Velentine said...

dh tengok kat internet

Fiza Rahman said...

Frust lah kak sbb terlepas tgk. Tapi mcm ada sambungan jer.

Knor said...

rata2 blog menulis mengenai ini..emmm tak pernah tgok..KA

Deq's Qienz said...

sy xtgk la smlm..tido awal..huhuu

ahsfantasy Ryu said...

sedih sedih sedih sedih..
huhu mereka sahabat baik :(

Ena's Palace said...

Hehehe...rajin jugak KA layan cite2 camni yer

BaNu Syah said...

sedihkan final episod...season 6 x kan ade dah kak..season 5 adalah penamat cite Merlin...pasni dh xde Merlin dh..huhu sedih...

Orga said...

boleh ada lagi sambungan KA, watak utama dah mati dah...

Sue PeLik said...

alaaaaaaaaaaa tak tengok laaa ka!!! huhuhu tak berapa suka snagat tengok merlin neh pernah jugak try tgak dulu huhuhu

MystoryPic said...

Mati semua ke??? saya tengok separuh jalan jer, mengantuk sangat

L said...

akhirnya hbis jugak cite nih.. huu

Raudzah Zahari said...

KA..This is my favorite movie of all time..sedih sangat-sangat ending dia..MERLIN make my cry!!! really touching..and kita pun harap sangat-sangat ada season 6, walaupun ada ura-ura nak filmkan instead of S6...

adza irdawati said...

dah haabis dahhhh.. aiseymen tlepas tgk last episod hukhuk

CeqGu said...

habih dah la citer ni....sempat layan bila balik mesia jer huk huk huk

CeqGu said...

habih dah la citer ni....sempat layan bila balik mesia jer huk huk huk

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hooo leeza x layan citer merlin!

Norhaizan hakim said...

Saya pun peminat Merlin..semua season saya ikut, tapi selalunya saya tengok secara online kerana perlu tidur awal, kalau tidak si bongsu tu berjaga sama...esok nak bangun sekolah dah payah!

inazamri said...

tak kesempatan nak tengok.tertidor awal pulak mlm tu

eima said...

buat masa ni mmg tak de S6
drama ni telah dihentikan ...
tp tatau la klu ade produser lain yg nak taja drama ni .... klu ade s6 mesti cite pasal kelahiran semula Arthur atau pun guinevere mengandung & lahirkan putera ...sbb mlm peperangan kat camnlan tu arthur & guinevere bersama ....

mashi said...

mesti ada punye... rasanya arthur mesti ada anak

Ira said...

da lama x layan citer ni..

mama aryan said...

dah abis ker?tak sempat nak tengok

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh tamat kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...