Tabung Masa Depan ...

Tuesday, January 29, 2013

Family Gathering Waktu Cuti2

Malas nak cerita panjang2 lah
Sebab sampai sekarang masih nak rasa marah2
Lain yang dirancang lain yang jadi pulak dah
Memang for KA , sesuatu x boleh blah !

So, malas nak cerita 
Gambar ni pun amik dari FB my sister
Memang xde lah kali kedua
Untuk jadi tempat KA & family ber gather2

Cuma satu ajelah
Makanan die tu no badlah
Cuma nak menunggu tu, memang dah x sanggup lagi dah
Cukuplah terkena kali ini cukup2 sudah !

Tempat die x yah lah nak cerita kat mana
Seb baik makan2 tu KA yang kawtim bayarannyer
Kalau tidak tak taulah macammana
Abis mengamuklah my sister2 dan my brother2 
He He He


( Waktu KA dan En. Hubby tengah dok nak bayar rega makanan, datanglah seorang budak ni dan terus tanya , Acik, Acik ni yang ada blog tu ye. Saya ada pergi blog Acik ! Saya cari cerita tentang PD yang ada kat blog Acik !.... Terpana KA sekejap. Terus jawab :  Aaah ye2, nanti lupa follow blog Acik ye !.....( Ala, KA nak low profile aje lah!... )

( N3 AUTO PUBLISH )

32 comments:

Mrs Velentine said...

dah lama x balik kampung..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya ada org kenal. hehehe

ieda immi said...

bestnyaa gather ramai2 macam nie kak ! ;)

Rai Ourkizuna said...

waahh..spoil gila kalau family gathering ada perkara macam ni kan.. mmg pangkah la tempat tu..

agak2 tuan kedai tu dengar tak pasal KA ada blog tu kan.. hahaha..abis la diaa...

Amanda Suria said...

kelas...pi mana2 ada org kenal kan...

yana aina said...

mmg takkn ada kali ke2 utk tmpt yg servis mcm nie ... sabo jerk lh KA erk ^^

hainom OKje said...

KA nampaknya dah sebaris ngan Ben Ashaari ni hehe...

wantie said...

best nyer gather gather cam ni.

tak sabar nak nak cuti CNY nak gather gather jugak.

mama_yayang said...

wauuu..femes gitu..hehehe.. =)

ANIM said...

part paling best bila ada "secret admirer" datang menyapa...haha...terbaikkkkk!

CeqGu said...

glamer gedevasss acik KA ni hehehe

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Curlasttt ader peminat gituew
Meriah sgt
Rindu moment gini

izan mama mia said...

wah KA terkenal laa..hihiih

Bin Muhammad said...

Makanan lambat, ada hikmahnye tu
1. Boleh borak panjang2 bkn selalu dpt berkumpul mcm ni.
2. Melaparkan perut tahap gaban so pasti habis licin.
3. Menguji kesabaran...
4. Kan dah ada bahan untuk blog...hehe
Jgn mare..

Kakcik Nur said...

Glemer Acik! :)

Kasih Salina said...

ada yang mengenali KA dah bagus la tu..

aReLaN said...

waaaaaaaaaaa....nak balik jumpa family gak

nea lopah said...

Dh taraf artis KA ni.. lpas ni comfirm ada yg mintak autograf n bergambar...mcm Hanis Zalikha. Tahniah!

ummuaidan said...

Wah..KAdah jd femes dah yer..:)

Marsita yahya said...

meriah nyer....

BERT said...

wah glamer blog ka hehe

Zie said...

kalau seatu yg membuat kita marah.. memang sangat2 sakit hati yg ermmm.. tak tau nak cakap kan?..

apapun kemarahan reda bila ada orang tegur dan kenal

Zie said...

kalau seatu yg membuat kita marah.. memang sangat2 sakit hati yg ermmm.. tak tau nak cakap kan?..

apapun kemarahan reda bila ada orang tegur dan kenal

Suraya Baharun said...

meriah nye...dah la femes...hehehe..

LydSunshine said...

Cemana dia bleh kenal KA? Saya kena selongkar balik entry2 lama KA ni. Sebab saya tak cam KA yang mana satu.

Apa nama tempat makan tu KA?

Mrs Lurve said...

wahh..dah terkenal tue

ayut said...

hihihi...dh ad yg mengenali.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah best n meriah gathering ramai2 mcm ni

Ira said...

seronok gathering ngan adk beradik ni.. hehe.. meriah. tp bila ada yg xbest tu, mmg nk marah jgk la kan..
wah.. KA glamer. :)

Fiza Rahman said...

Seronok dpt gathering ngan adik beradik. Wah...femes ah akk ☺☺

Haryati Faizal said...

glamer la u KA....

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh meriah meriah meriah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...