Tabung Masa Depan ...

Tuesday, January 15, 2013

I-Phone 5 Epal, Ko Hado ?

Hari tu Adik sibuk2 nak tunjuk ini kat Along & Angah waktu balik dari sekolah.


MULA2 ALONG KATA WAHHHHH.................
  DAN
 ADIK PUN TUNJUK YANG INI PULAK


 ALONG DAN ANGAH DAH MULA SENYUM2 SAMBIL MENAHAN GELAK


 BILA ADIK TUNJUK LAGI YANG INI

 
ALONG & ANGAH, APALAGI BANTAI GELAK
 TERUS
 CEPAT2 ADIK KATA.... YANG INI NOTE BOOKLAH ADIK BELI KAT SEKOLAH

DAN CEPAT2 ALONG JAWAB
 DAHLAH TU BERANGAN ADIK,
PAKAI JELAH HANDPHONE NOKIA C3 TU SAMPAI DARJAH ENAM NANTI YE !

 DAN UMI PULAK MENYAMPUK
OK APE HANDPHONE ADIK NI.......


 ADIK MULA LAH NAK TARIK MUKA !
HEHEHE ADIK, ADIK....

46 comments:

kiera'sakura said...

klu dlu pakai nokia 3310 pun dah rasa seronok yg amat hihihii

Fiza Rahman said...

Hahaha..terkena saya kak. Ingatkan betul2 adik ada iphone...kurlasss adik ☺☺

zaza nizam said...

ngeeee...lawak la!

Ibu Lala said...

ha ha ha. macam macam kan...

ummuaidan said...

heheh..takperlah adik nak berangan sikit..bg can..

Papa Mifz said...

ok lah tuh Nokia C3...acik dulu mula2 pakai handphone Alcatel gedabak besar...hehe

CeqGu said...

Hahahaha.tipah tertipuu....

yan's cottage said...

suka betul...budak2 nie bergurau ye....

zulaikha megat said...

cik zu pun pakai c3 jgk adek..tunggu duit nuffnang baru nak beli s3...hahaha lagi 10 tahun kot..

nea lopah said...

ngehehehehe....suspen jer..

Haryati Faizal said...

kikiki...takpe adik... guna apa yg ada dulu...

Mia Kassim said...

hahaha sian......

boni kacak said...

hahahaahaa. kelakar juga adik tu..betul2 teringin dia..hehehehe

best betul2 budak2 sekarang ni.. masa saya dulu, dah habis sekolah baru merasa ada hp ni..hehehe

yana aina said...

dulu time msuk kolej baru dpt merasa pkai hp.. tue pon nokia 3310. terbaik .. jatuh katil 2tingkat pon bleh guna lg...kikiki

Amanda Suria said...

hui...baru nak puji..sekali....

Mira Adzlia said...

hahaha..igt iphone btol2 td..huhuhu

aizamia3 said...

hahaha.. betuller.. 'kau hado'..
anak ai pulak nak hp canggih je.. yang biasa takmo.. huhuhu..

MizzTina said...

hehehe..kang dia kumpul duit bebetul n beli iphone 5..hah!!

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Ayat pames khennnn uols hado

Cikgu Ma said...

saya pakai touch screen xperia ni pon, terhegeh2 nak tekan kak....tu pon sms, snap gambar, call gtu jerr....maleh nak canggih manggih sangat..

suka suka said...

he he .. hado notebook je..cian dia kan..

kasih Salina said...

haha..saya dah agak jugak ni mesti bahan blh ketawa ni sebab anak saya pun ada jugak..

azievee said...

adoi saya pun tertipu...hampir nak jeles ngan anak KA sbb pakai enpon cap ayam jek...hehehe

AnneRaini said...

budak2 skrg mmg demand..hehe

BERT said...

memang nampak real.... rupanyaaa hehhe

Daddy Ziyyad said...

Ok la tu...kita kita dulu zaman sekolah pakai pablikfon aja...hahaha

QA's ~ mamapapa said...

wahhh!!!canggihnya,...adik pun pakai C3..kalah auntie :(

wahida said...

anak saya pun dah pandai mintak henfon sekarang ni...adoi la...

Kazman / Sue said...

haaaa3x... ini baru betul note book...

hazwan hairy said...

hahaha nk glak plak bila guna ayt tu..haha

wantie said...

HAHAHA... tipah tertipu. ingatkan betul betul tadi. ya ya la dok ingat adik ada iphone 5.

sekarang T pulak nak gelak kat diri sendiri

Pen Biru said...

salam singgah.follow sini :)

eima said...

anak2 zaman sekarang asek ngan gadget je kan

LiYa HaNiF :: said...

hahaha sabo je lah..

Ema Blog said...

hahaha,,hampir tertipu juga...heheh..dah macam2 design hp skrg ni... utk ambil tarikan budak-budak..malah org dewasa pun..hehehe...

IntaNBerliaN said...

hihii ingat betoi tadi.. hehhe

IntaNBerliaN said...

done click2...

are_lin@yu said...

alahai tertipu la..hehe

kay_are said...

ok r tu nokia c3.. dulu form 5 baru merase enset tu pun nokia butterfly tu je.. maju budak zaman sekarang ni.. huu

Nazayiena Ayiena said...

Oklah tu hp nokia c3,aunty pun x pki smart hp.

Mrs Velentine said...

kesian nya adik..tp c3 pun ok apa

Sue PeLik said...

huhuhuhu budak2 sekang pun dah kenal hp kan. huhuhuhu

Deq's Qienz said...

hahaha sy pon tertipu suda..hukhuk

Ira said...

xpe.. berangan dlu. nnt belajar rajin2, ummi belikan iphone. hehe..
acik pun pakai c3 jgk.. cantik lg adk pnya,acik pnya keypad da nk ilang huruf da..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahaha terkene den ni kak oiiii

Nor Azimah said...

anak saya umur 4 tahun, apa saja yang bentuknya cam phone, kalau jumpa siap beranganlah dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...