Tabung Masa Depan ...

Sunday, January 27, 2013

Ideas On How To Design Our Bedroom

Tercari2 idea bagaimana nak mendeko cipta bilik tidur kita.  KA share sedikit idea kat sini dengan semua ye. Ada yang suka suasana romantik, ada yang suka suasana elegance, ada yang suka sesuatu yang segar, warna2 alam mahupun warna2 pelangi, ada yang ikut citarasa bermusim, dan ada yang suka jadikan ruang tidur sebagai ruang membaca mereka juga.  Apapun terpulang citarasa masing2lah ye !


If you were searching for bedroom designs and got on this page it looks like you are serious about it. For me, the bedroom is one of the most important room of my house because it’s that place where my body lies in deep solitude and relaxes and rejuvenates the lost energy for the day. Therefore, it is important to come up with a relaxing mood here! This article presents you ideas of how to design your bedroom by your own in a ‘best of’ collection. You’ll find here suggestions of classic interiors, rooms that were furnished with modern, contemporary objects, romantic spaces, as well as vibrant, colored ones.  The gallery has bedrooms that are all completely different, so choosing between a room with Art Deco inspired furnishings or a room where the walls have patterns taken straight out of a 1960′s psychedelic film or a room where you spend the night in the company of feng shui  atmosphere may well pose a dilemma to some of you. Consider the different brands of bed available too such as sealy.





Source From Here 

Apapun, kalau dapat bilik tidur dan katil yang macam kat atas semua ini, alamatnyer memang payahlah nak bangun pagi, apalagi bila cuti2 panjang sikit macam minggu ni. He He He

( Aduhai, masih berhutang banyak BW lagi ni !)

29 comments:

Nooriah Abdullah said...

semua idea tu cantk dan menarikss cuma kena ada $$$$$ lah kan heeee

Budak Kampung said...

tau xpe KA..mcm malas je dh dapat katil kan


p/s:kak pm full name n addres plzz...

NoEn said...

cantik...

man said...

lawa pic bilik tido itu..heheheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu dpt bedroom mcm tu apa nk kata hehehe

Ira said...

bestnye klu dpt blk tdo mcm dlm gmbr2 tu..

Ietams said...

cantik

Riedaffya ibrahim said...

huu..semua comei Ka..betul kata KA..kalo dpt salah satu tu..x bgn pagi la kite kan....

intanfirdaus247 said...

salam kak ka...cantiknya design bilik tidur n..kalaulah intan ada bilik cenggini d..tentu tidur bangun lewat..hehe..empuk dan enak!

Mieya Atiera said...

Cantiknya.

N.Aima K said...

cantiknya dear!!

N.Aima K said...

ok ini pun cantik!

norh said...

Suka yg first tu..;)

CeqGu said...

Cantik pulak kaler serba putih. Dulu prrnah duk satu hotel kat bangkok.tema biliknya mmg serba putih.....nampak menyerlah betul

nea lopah said...

salam... ngantuk lah pulok tengok tilam dan bantal.

Haryati Faizal said...

cantinya yg 1st tu... KA

Che Rosliza Che Mat said...

semua cantik...kaler putih cepat kotor hihihi

Raudzah Zahari said...

Suka dengan yang first and last KA..nampak cozy and ceria!!

MaMa Rey said...

cantik2.kalau dapat bilik tidur masam ni..kompem memang tak mau bangun hehe..

Sue PeLik said...

gila punya cantek! :)

Ena's Palace said...

cantik2 la pic tu..teringin jugak nak ada satu

Fiza Rahman said...

Klo dpr bedroom mcm ni, mau tak kluar bilik ☺☺

Amanda Suria said...

SA paling bahagia kalau dapat bilik2 mcm kat atas tu..

wantie said...

suka yg first tu.

yg last tu nak time bercuti je. wah mesti tak keluar bilik dah kalau dapat bilik mcm ni

ALoNa CintamaniszLite said...

kalo bilik selesa mcm ni...best nye...

Mrs Velentine said...

nak bilik mcm ni 1..hehe

ayut said...

:) nak bilik sendirikkkkk..huhuhu

Anonymous said...

Hey there just happened upon your website via Bing after I typed in,
"Blogger: THE OTHER SIDE OF KESUMA ANGSANA" or perhaps something similar
(can't quite remember exactly). In any case, I'm delighted I
found it because your subject material is exactly what I'm looking for (writing a college paper) and I hope you don't
mind if I gather some material from here and I will of course credit you as
the reference. Thank you so much.

Here is my webpage ... rid

Anonymous said...

I am curious to find out what blog platform you're working with? I'm experiencing
some minor security problems with my latest site and I would like to find something more risk-free.
Do you have any recommendations?

My site :: backup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...